38

Анонимен

преди 7 години

Нека да тренират бягане. Ще им е от полза, ако разсърдят руския мечок. Немците не тренираха бягане и затова ги ловяха като мишки с хиляди в плен.Само че се хабят напразно! За какво ще ги напада Русия, че да храни едни гладници още.

37

Анонимен

преди 7 години

До 38Колкото литнаха срещу Турция като им свалиха самолета нали :) вие тези ракети за нищо ги нямате бе :)

36

Анонимен

преди 7 години

Вие тук сте по-големи руски патриоти от самите руснаци бе :) малии...

35

Шопето

преди 7 години

Цитат: С оглед засиленото военно присъствие на Русия в регионаТя Русия не присъства ли в собствените си граници и не разполага ли собствени войски на собствената си територия? А америка не засилва ли присъствието си в същия регион и чий го дири тука?

34

Анонимен

преди 7 години

"Според най-лошия сценарий Русия може да превземе много бързо цяла Естония, но ако срещне съпротива на място, естонците може да спечелят малко време", смята Кристи РаикХахах. Като литнат ракети да заравнят всичко с земята - оказвайте съпротива... интересно ми е колко време ще спечелят срещу ракетните подразделения?

33

Анонимен

преди 7 години

Русия забранява на българите в няколко руски републики да се самоопределят като българи, а вие се покланяте с възхищение на Русия.

32

ивчо

преди 7 години

естонци, македонци, ефин дол дренки, комплексирани

31

Анонимен

преди 7 години

"Това да не са българите които изоставят своите по света?"И какво да направим? Да обявим война на Русия, която е забранила на преброявания хората да се самоопределят като "българи" ли?

30

Анонимен

преди 7 години

Eстония - титаничната сила, която ще спре Русия. Друг виц не можахте ли да измислите?

29

Анонимен

преди 7 години

"преместете си границата, тя е твърде близо до наш голям град"Аз викам, да построим по един голям град на всяка една наша граница и да завземем чужди територии по логиката на Русия.

28

до 28 БПФ

преди 7 години

Трябва да познаваш някой естонец и ще получиш от самосебе си отговор на въпроса ти.Естонците а и не само те (също и поляци, чехи, бивши гедерейци...) мразят руснаците и в червата. Дива омраза ти казвам. Българите сме може би единствени от бившия соц-блок, които имат някакви сантименти към тях.

27

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКраде, защото се страхуваА ти защо си мислиш, че се страхува а не взима превантивни мерки или не си прибира сънародниците? Това да не са българите които изоставят своите по света? Само в Русия има три автономни републики които искат да им бъдат сменени имената на "България". Да си чул или прочел и една дума от прехвалените родолюбци.

26

Анонимен

преди 7 години

До БПФРусия показа как краде чужди територии. Същото може да се случи и с техните държави, дори и да поддържат колкото и да било добри отношения.Ще ти дам пример: Зимната война започва, защото Русия казва на Финландия, "преместете си границата, тя е твърде близо до наш голям град"... А ако някой има претенции в такива ситуации, е редно да си премести града, за да не е твърде близо до границата на други държави.

25

Анонимен

преди 7 години

Научили са си урока прибалтийските държави. Веднъж вече "големия брат" ги окупира и дръпна здраво назад, сега вече си знаят.Жалко само, че нашите дървени глави не го разбират и наша Раша им е по-мила от България.

24

Хи,хи, хи,

преди 7 години

Цитат: например плетат чорапи за пострадалите от украинския конфликт.Лелеее, големи тренировки бе, направо ще шашнат руснаците.

23

Анонимен

преди 7 години

"Тъпчо, за да не стъпи НАТО там и застраши Русия бе шмоклер. Хайде другия път преди да пишеш помисли, ако имаш с какво де."Ти го каза! :))) Краде, защото се страхува, че някой може нещо да и направи! А не защото Крим е руски!

22

Анонимен

преди 7 години

"Крим е руски - винаги е бил !!"Айде бе!? Сериозно ли? Значи Адам, първият човек е бил руснак??? Ти да видиш!Крим е бил и български, бил е и турски... И на колко още е бил... Последно Е украински!

21

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКато си има, защо краде Крим?Тъпчо, за да не стъпи НАТО там и застраши Русия бе шмоклер. Хайде другия път преди да пишеш помисли, ако имаш с какво де.

20

Анонимен

преди 7 години

"Бах мааму, на една приказка за едно коте тези умници праскат палчета надолу"А ти на тия глупости, които говориш, чакаш да ти праскат палчета нагоре. Жалка работа... до къде е стигнал народът ни.

19

Анонимен

преди 7 години

До Хи,хи, хи,Бах мааму, на една приказка за едно коте тези умници праскат палчета надолу а ти ги призоваваш да търсят поуката. Жалка работа са, почти като до сегашния прецедент.