118

Анонимен

преди 7 години

Бълхите тренират да не ги нападне мечката. СМЕЕЕЕЕХ!

117

мразя шибаниохлювари

преди 7 години

"бяха потресени, когато видяха как Русия присъединява Крим и подкрепя сепаратистите в Украйна"Това добре, ами при условие, че Русия беше подкрепила сепаратистите в Украйна, така както западняците подкрепиха сепаратистите в Сърбия преди години, какви щяха да бъдат?

116

Хи,хи, хи,

преди 7 години

Кончита Вурст става ген. инспектор в Бундесвера! Ще диверсифицира германската армия!

115

Смисъла на нещата

преди 7 години

да превземе Естония?!И за какво са и на Русия и естонски убитаци? - зер си няма достатъчно свои?

114

Анонимен

преди 7 години

Severen Kipar si e Turska zona bg na vsyaka mandja merudiya ne stavat zashtoto i Kirdjali Rodopite i pochti ostanalo e TURSKOOOOOO

113

Анонимен

преди 7 години

2 Variant na zakilnatite Bilgarofili ama s prazni prikazki ne mojee kakvo shte napravyat shte pkupirat li da imat smelostta celiyat ES e s Estonia taka i NATO i mnogo drugi .. Da imat smelost ot Skandinaviya da prevzemat ta drunkii hahaha

112

ноко

преди 7 години

Естония,Унгария,Полша и др.држави имат доброволци(опълченци,паравоенни) под контрола на държавата.Въпросът,който се избягва е "Защо ние нямаме?"Нима ние нямаме исторически врагове-Турция,Сърбия,Гърция,а сега и мигрантско нашествие?

111

До 147

преди 7 години

Един умен човек бе казал...аз нито обичам нито мразя Русия...но по добре е да си приятел на Русия отколкото враг.

110

до 135

преди 7 години

Те междуконтиненталните ракети пазят и Сибир...ти Сибир не го мисли....аз не съм чувал някой да е превземал Сибир.Достатъчно е руснаците да изчакат зимата и китайците половината ще са имрели от студ а тъй като техниката им е китайска цялата ще е бракма при -50 -60.

109

iYi

преди 7 години

И са си прави естонците, големите държави са заплаха за по-малките, винаги искат териториите на по-малките държави. Вижте Русия и Украйна, Турция искат Кипър (който си е гръцки),... Много по-добре е да има по-малки държави със собствена култура и език. Затова Византия и османската империя се опитах да претопят българския народ и да премахнат държавността, но не им се получи, нито Византия я има сега нито османската империя, а БЪЛГАРИЯ ОСТАНА!!!

108

ивчо

преди 7 години

литивците кирпич ще зидат срещу руски танкове ,тез пък на войници си играят, да видим латвийцитв къде ще ги удари съчмата антируска, те май са от по разумните още от хитлеристките времена.

107

Анонимен

преди 7 години

Жалки са.

106

Затворко

преди 7 години

До АнонименНали в НАТО са всички ***, не знам ти как си. Ако стане конфликт между НАТО и Русия още в първите 72 часа руснаците ще са на границата на Германия, а ти си помисли къде ще се скриеш. Филмите са едно но войната е съвсем друга работа и не е за лаици и ***.

105

Анонимен

преди 7 години

Тя може. Но после лошо й се пише.

104

Наблюдател

преди 7 години

Подклаждане на глупостта..."окупиране на Прибалтииските републики от Русия"!!

103

Мишо

преди 7 години

Масово се наливат пари в пропаганда. Руснаците не са варвари, не хапят. Повече се притеснявайте от приютените ***, че ви изпържиха задниците няколко пъти.Ама това на нищо не ви научи.

102

Анонимен

преди 7 години

Поредните луди. Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно и жалко.

101

костадин

преди 7 години

от 1,300000 жители в ЕСТОНИЯ 750,000 жители са етнически Руснаци. Русия си гие завладела още когато се създава ЕССР след 1939г от др.СТАЛИН. такаче си правете сметка тия Руснаци при една воина на коя страна ще бъдат.младите Естонци като наще млади хора бегат от собствената с държава и какви пара военни имат

100

ивчо

преди 7 години

129та какво е нсправил изрел в Сирия , сами си пускате лъжи и писле колективно им вярвате, склада от такъв нс Хисбула станал руски и аероплана от ф16 на ф35.иначе казано не компютри ми компоти

99

до 129

преди 7 години

Пунин не се снижава, а показва железни нерви и хладнокръвие ! А това за блиц-криг, по-добре питай германците, те имат най-голям опит.