28

ognyanz

преди 7 години

Баялдисахме вече от приказки за евроатлантическата ни ориентация. Нека да помислим за националните ни приоритети, проблемите не са малко, някои от тях се влачат с години.

27

Idealist

преди 7 години

Никой няма да гласува за вас, защото бяхте *** на Боко!

26

анонимен

преди 7 години

референдум за оставане на бьлгария в нато и ес такива фатални решения не могат да се вземат без референдум наи пресния пример е пришиване на бьлгария кьм остарим берлин токио резултатьт го знаем светьт се променя не може като папагали даповтаряме едно и сьщо

25

Анонимен

преди 7 години

Тия пък не умряха ли като партия и те бе?Пууууу....само простотии от тях!

24

Анонимен

преди 7 години

Записано ли е в конституцията, че трябва да сме членове на някакъв съюз? Не. Катастрофа ли ще е, ако напуснем въпросните съюзи? Не. Светът е динамичен и изисква силни политици, а не тю.флеци, криещи се под все по-късите поли на мути Меркел и бай Расмусен.

23

Анонимен

преди 7 години

За да съществува ЕС България трябва да не е там .

22

Българина

преди 7 години

Господа от рб, ес се разпада и ако не сте разбрали всички започват да се спасяват поединично чрез индивидуални споразумения. Никой не е казал че ше напускаме европа, обаче света вече е многополюсен а сащ само един от многото ако не сте разбрали грантаджи на америка срещу България

21

пищова

преди 7 години

Не зная Плевнелиев дали е чехлю или не, но този Радев така ще оплеска нещата.Представям си за него след 2-3 години какво ще се пише и приказва.

20

ФИЛ

преди 7 години

РБ или Разсипниците на България.Това им е логото.Няма лошо в евроуриентацията,но не когато тя е за едни майка,а за други мащеха.Коя държава плаща на своите и без това бедни производители да намалят производството си за сметка на европейските? Има ли такова безумие в друга държава? Кой унищожи селското ни стопанство,енергетиката ни,фабрики,заводи,средни и малки предприятия? По чии препоръки изнасят златото ни,отдават на концесия де що могат,продават земята ни на чужденци.Грешката не е правописна.

19

дедо гоше

преди 7 години

баси елементарните опорни точки, сериозно!!!десен съм но вече отвратен от политиката и все се каня че повече нямя да се ядосвам но все не се сдържам...аман от простотия навсякъде, вкл и в политиката, аман...дайте с повече разум, обективност,. самосъзнание и морал...малко само...:((

18

Българина

преди 7 години

Аз пък искам рб с декларация и списък да обявят кои са евробезценностите, и да декларират че ще ги спазват! Също така искам да декларират, че повече приватизация тип костов няма да правят и да си посипят главите с пепел както и да си попарят езиците с ръжен. а най важната декларация която трябва да подпишат, е че са българи, щото не са,в съюз с турска партия на корма за какво ми говорят тия лицемери. Да си видят подкрепата...

17

анонимен

преди 7 години

България принадлежи на българите! Тя не е евро-атлан-гейско притежание, в каквото искате да я превърнете.Българите са единствените, които могат да решат. Ако ви стиска, недоразумения такива, питайте ни!

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9На български "евроатлантическа принадлежност" означава - назначени от Вашингтон и Брюксел шайка продажни *** нарекли се политически елит и разрушаващи българската държава, извършващи геноцид спрямо българския народ в замяна на осигурено от господарите им лично благополучие. Те това е евроатлантическа принадлежност!

15

Анонимен

преди 7 години

Не само декларации, трябват активни протести срещу комунистическото управление на Радев!

14

Анонимен

преди 7 години

Европа за БГ = нисък стандарт+емиграция на младите+населване с арабски имигранти , те това е евроценност ! как подяволите да обесня на майка ми че пенсията й с 40г стаж (240лв) = 20 билетчета за метро в лондон ?!? е това е ервопа за БГ !!!

13

до 7

преди 7 години

И за геб има доказателства, че ми изневеряваш с африкански бежанци. Безсрамник такъв.

12

До 8 Наблюдател

преди 7 години

РБ означава Република България, но разни неграмотни ясно какви, го вкараха в употреба с друг смисъл. Може би точно заради това и са се нарекли така, за да има объркване.За Референдума си прав - само в България режимът не попита хората, дали да се присъединим към ЕС и НАТО.

11

Д. Димитров

преди 7 години

Е какво може да искат едни национални предатели и слуги на запада? От тези С*о*росоиди друго не може да се очаква. Не случайно Америка за България по време на протестите за сваляне на предходното правителство е дала 45000000 долара на "умните" и "красивите"... СЪД ЗА ВАС... НИЩО ДРУГО! ДО КОГА?

10

zeus

преди 7 години

България влезе в ЕС без референдум, нямам нищо против сега да се проведе такъв за оставането, стиска ли им на РБ?

9

Анонимен

преди 7 години

Ахахахаха, а "влизането" ни в ЕС било "най-коненсусно", ахахахахах, а защо не спретнат един референдум, да им обясни народа иска ли в ЕС или не ще? Шайка предатели ни набутаха като стадо уфси в кошарата, да ни доят и стрижат разни третополови.