7

Анонимен

преди 7 години

От човек с ник глуппака какво да очакваш освен глупости

6

ГЛУПАКА

преди 7 години

До Долу САЩ Скъпи писателю, никой никого не кани с пита и сол в САШ! Вие сами се натискате за зелени карти и търсите неизвестното. Когато идеш в "умразната" държава си длъжен да живееш по нейните закони.В другия случай си стоиш в *** и грухтиш по въпроси които са ти непонятни!

5

ГЛУПАКА

преди 7 години

Поредно доказателство,че сбърканите в резбата не трябва да се допускат до военна служба и държавни учреждения. Те и без друго ежегодно демонстрират,че над другите!

4

Анонимен

преди 7 години

ако нещо застрашава здравето или свободите и правата на обикновените хора то трябва да бъде оповестено независимо чий национален интерес е нарушен, или правителството да обяви,че гражданите му не са хора и може да се отнася с тях както си иска.Ако се извършва нещо грозно и античовешко,морален дълг е на всеки който знае за това да го оповести,иначе съвестта му няма да му позволи да живее като съучастник

3

Анонимен

преди 7 години

Нормално да го приветстват, защото може и тях да ги огрее, само и само руснаците да не ги използват за свойте си цели.

2

Анонимен

преди 7 години

Прав е Обамата, така трябва да се действа, това да не е Русия.Който върши злини си е за негова сметка. За какво трябва да държиш един провален човек в затвора за 35 години.Той като не уважава своите, няма да уважава и чуждите.

1

Долу САЩ

преди 7 години

Прекрасна страна - личности от неизвестен пол вадят кирливите кървави ризи на юдейския "елит". Как не искам да стъпвам в тази "държава". Камо ли да живея там.