48

БТР

преди 7 години

По мнение турската журналистка прави един много добър анализа на ситуацията в югоизточната ни съседка. Всички останали коментари от сорта на ''българи срещу турци'' са напълно безсмилени и няма връзка със статията. А за българските турци, които наричат България *** и че ''ние'' , демек, българите трябва да я оправяме, да не забравят, че и те тук са раждани и расли, следователно и те имат малко или много заслуга за сегашното положение на държавата ни. Ромите също.

47

турчина

преди 7 години

Ердоган не е ислямист, не е диктатор. Ердоган не е забранил нищо. Нито алкохола нито порното по телевизиите. Ердоган е НАЦИОНАЛИСТ. Излъга американците, престори се, че е техен човек за да овладее държавата и им обърна гръб накрая.

46

Су 34

преди 7 години

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО БГ МЕДИИТЕ, ПОКАЗВАТ САМО ТЕЗИ, КОИТО ГОВОРЯТ ПРОТИВ ЕРДОГАН:-):-):-)-----------Ами, защото това са нормалните хора, тези като тебе които го хвалят не са нормални хора, а уахабити!

45

турчина

преди 7 години

На кюрдския лидер терорист който е в Затвора в Одрин - Демирташ дадоха 147 години.

44

турчина

преди 7 години

Кой разпарчетоса Ирак, Либия и Сирия? Кой? Мелтем се загрижила за бежанците. Кой крещеше против оградите?Не бяха ли Меркел и Оланд?Кой строи бетонна ограда към Сирия?Турция строи.Да Турция не е евро атлантическа и демократична.Мелтем да си стои в демократичната Германия или Сирия ако не я насилят на улицата или друг брадат джихадист не я премаже с камион.

43

до 69

преди 7 години

Научи се да пишеш правилно, за да те разберем! Не сме телепати. И сложи очила, ако не виждаш буквите!

42

турчина

преди 7 години

Мелтам да си гледа работата. Мачкай Ердо турските еврогейци!

41

до 68

преди 7 години

не знаеш, а не незнаешсделка, а не зделка

40

Анонимен

преди 7 години

Важното е , че си имат демокрация!

39

Анонимен

преди 7 години

Пишещите тук се превъзбуждат от идеята за диктатор, който да ги командва, но забравят че Ердоган е ислямист мечтаещ да възстанови Османската империя и по този начин е най-голямата опасност за България и за всеки НЕислямист

38

Mustafa

преди 7 години

Mahnah se navreme za Germany I sega jiveq kato normalend chovek.

37

Mustafa

преди 7 години

Dobre,Che ste vie komshu da ni prodavate tok 50 godini.Che shte si lqgame v Turkey v 4 sledobed.

36

Анонимен

преди 7 години

С тия бестселъри какви парички ще изкара тая ''жертва'' и сега цъфна и тука да си прави реклама. Да напише една книга, кой накара хората да станат бежанци може да и повярваме.

35

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Комшиите да се молят за дравето на Елдоган, че с него лошо, ама без него - още по-лошо.Всички видяхме какво стана с Ирак след Садам ..Всички видяхме какво стана с Либия след Кадафи ...С Турция ще стане същото, ако Ердо падне от власт.Нас ще ни залее първо вълната, защото сме най-близо.Затова пожелавам успех и кураж на Ердоган. Той е гарант за стабилността на Турция и региона.Понякога диктаторите са най-малкото зло. Факт !

34

Анонимен

преди 7 години

Защо се заяждате един с друг?Имаме много проблеми, които са сходни. Имаме и обща граница, а също и население, за което и България, и Турция отговарят на понятието Родина.Най-разумно е да видим какво можем да направим, за да решаваме проблемите така, че да има полза и за двете държави.

33

Mustafa

преди 7 години

Uspehute v naukata ni ostavat samo opitite da iztrelqme minare v kosmosa.Za sega neuspeshno,no sultan Erdogan raboti po vaprosa.

32

Анонимен

преди 7 години

До МуамарА това което привлича туристите в София е ........околовръсното.

31

Муамар

преди 7 години

Това което привлича туристите като забележителности в Турция е наследство от Византия, в Истанбул за цялото управление от турците са построени само джамии, най-голямата от които дори също е била църква построена от византийците.

30

Чърчил

преди 7 години

По този повод има много хубава турска поговорка "Алчак тавук кендини ферик гьостерир" което значи... Дребната кокошка се представя за едро пиле

29

Анонимен

преди 7 години

От колко време ви предупреждав да не говорите против Ердо, вижте какво казва Лавров за Балканите.Тик так.....