68

Анонимен

преди 7 години

Фактът, че тази госпожица преди драскаше за кемалистката *** "Джумхурийет" говори красноречиво от коя политичека клоака е тя.Проблемът на хората като нея е, че те бъркат свободата, която е в изобилие в Тюркийе със слободията, която не вирее по тези географски ширини.Това че някой е журналист не ги прави недосегаеми от законите. В Тюркийе няма дори един-единствен журналист, който да е арестуван за това, че е журналист. Но има доста от тях, арестувани, защото са прегазили законите!

67

MIT

преди 7 години

Ще я вкараме в правия път.

66

MIT

преди 7 години

Ще я вкараме в правия път.

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 106,Чии изменници бе, ***?! Откаченият Ердоган не е Турция!

64

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен изменниците нямат Родина

63

арт

преди 7 години

Успокой се!Като изключим затворите,същата атмосфера наложи в Кърджали Цвета Караянчева-свободомислието се преследва и наказва с уволнение,стотици съсипани професионални кариери и съдби.Насажда се страхът и раболепието пред феодала Караянчева.Сигурна съм,че въпросната персона би направила частен затвор или върнала смъртното наказание...ако можеше.Къде е Борисов?Ако уважава паметта на дядо си,да дойде и се срещне с обикновените хора.

62

Велемир

преди 7 години

До :)-98 А от теб биха направили шиш-кебап

61

valtan

преди 7 години

До ЯстребСлед "преврата", "демократичният" режим на Ердоган арестува и хвърли в затвора интелигенцията на нацията. Ако наистина толкова много хора са желаели на направят "преврат", не мислите ли че той щеше да успее. Наистина имаше преврат в Турция миналата година, организиран от самият Ердоган и той беше успешен.Можем само да съжаляваме, защото съседна нам държава от светска и демократична такава се връща в средновековието.

60

Поручика

преди 7 години

До 91.Когато "демократичният" закон казва, че всеки, който не иска да близе "долнокръстието" на султана е престъпник, то това вече не е свободна държава, а тирания и сатрапия. Особено, ако султанът е дерибей с психически проблеми.

59

sisi

преди 7 години

До почитателя на диктатора Реджеп Ердоган , тази толкова" демократична държава"вкара в затворите елита на Турция мислещи хора , професори , лекари , учители под предлог че са участвали в" атентата" !Може ли толкова хора да са участвали - това е невъзможно Това е саморазправа са инакомислещите за да си крадат на спакойствие !Питам се къде са красивите хора от филмите , когато отидох в Истамбул виждам само млади момичета с "бинтовани " глави и с промити мозъци и едни *** хора гледащи лош

58

Анонимен

преди 7 години

Хубава жена, не знам дали е женския вариант на турския Кириак Стефчов и враг на силната турска държава. Може би истината е някъде по-средата.

57

Ангел

преди 7 години

вместо да си пише по истински важни въпроси като Михаелчето, гледай с какви глупости се занимава.газет кадън будала!!!!

56

Анонимен

преди 7 години

Сега Ердоган ще си вземе Путин за Втора съпруга и всичко ще е любов!

55

Анонимен

преди 7 години

Сами си избират Ердоган и неговата партия, а после се жалват... това е глуупаво.Заслужават си съдбата.

54

Анонимен

преди 7 години

от Укипедия за Хан крум:6.Вътрешна политика4 ред от горе на долу''Тези закони трябва да уеднаквят правата на ''славяните'' и ''българите'' в държавата и да премахнат обичайно-правните норми по места.''

53

Анонимен

преди 7 години

Ивайло Московски , Иван Костов , Цветелин Кънчев всики са с ромски корени

52

Анонимен

преди 7 години

Тука побългарени/българизирани роми(Дасикане Рома) предимно Кардашари,Копанари, Рудари в България лъжат че са българи , какви ли не Схеми използват като една от най-популярните е че са Аспарухови роми-ковачи(сивите гълаби)

51

до: 95

преди 7 години

Ти прочети за Хан Крум в Уикипедия точно под Вътрешна политика пише ''славяните и българите'' , ти всъщност от кои си имам предвид от българите или славяните , написано е по отделно

50

Бонго

преди 7 години

Реджеп Иведик е най-великият турчин.

49

Су 34

преди 7 години

Падат, но Россия има достатъчно, даже ви помагат при Ал Баб.