16

случайности

преди 7 години

Случайно строител е Главбулгарстрой, случайно са дали разрешение за 19 етажа, при 99% ниско застрояване в района, случано изместиха метростанция от третия метродиаметър и сложиха метростанцията точно пред сградата....абе случайности

15

vse edno

преди 7 години

До Анонимен 15: Малка корекция - на българите изобщо. Това е изродена нация, обречена на загиване в следващите няколко десетилетия. Който има възможност - да се маха докато може!

14

Иван Пешев

преди 7 години

Както те в потайни доби прехвъргат собствеността така и вие в потайни доби им докопайте строителните машини. Няма друг начин, това вече не е домекрация и върховенство на закона това си е вид феодализъм

13

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

12

Анонимен

преди 7 години

Склонността към кражби,далавери и престъпления са генетично заложени в наследствените комунисти!

11

123

преди 7 години

До 10 - Азер ГъзаевКакви руснаци, какво КГБ, бе, промито либерално мозъче! Крадците, управлявали София са сини и послените много години на Кратуната сол-ташаците. Ти си от онези - ***, които я са членове на някакъв измислен реформаторски блок, я от някоя от фирмичките на Амон Ра - то е очевАдно! Скрий се в хралупата си, ***!

10

Анонимен

преди 7 години

виж ти... частни улици и някакво безумно разрешение за 19(!) етажна сграда при условие че масово околоните са на 5-6 етажа. Някой ТРЯБВА да бъде осъден

9

Анонимен

преди 7 години

Всички закони в тая държава са направени да обслужват 1% от гражданите и, не може дори да се гарантира часната собственост, казвам го като потърпевш. Нито прокоратура, никой не може да ти помогне. Всичко е станало с помоща на държавната администрация и нотариус. Главния прокурор е с огромна власт и е купен. Това е самата истина.

8

Азер Гъзаев

преди 7 години

Абе,една поляна......една банка руШка мафиотска на КГБ служители е оставиха да работи почти Нелегално !!!!!-Взе на държавата оборотните,тоест на нас Българите тая КГБ банка отмъкна и лихви и пари и Нищо ...един след друг и Ореха и тиквуна мълчат като пуууууки...как не казаха -да КГБ е живо и ние сме марионетки като тоя *** ген.Радев;)))

7

Цецо

преди 7 години

До Анонимен 1Новината наистина е голяма, поздравления за журналистите, които са я публикували!!! Сега е ред на прокуратурата да се самосезира и да започне проверка!!!

6

Факт

преди 7 години

Те за такива неща преди години подрипвахте и ревяхте по площадите и ни натресохте мафията да ни управлява. Сега защо се оплаквате, това искахте, това получихте. Само не ми казвайте, че не сте искали това!

5

Анонимен

преди 7 години

снимка номер 3 кърти мивки , европейската столица София !

4

Анонимен

преди 7 години

Поляната може и да е частна, обаче част от улицата със сигурност не е, така че не е лошо журналистите да се поразровите кой на кого колко е платил, за да превърне улицата в частна.

3

ууу

преди 7 години

На фъндъци ли .....

2

Анонимен

преди 7 години

GG, софийска поляно!

1

Анонимен

преди 7 години

Голяма новина, имотите имали собственици, а те от своя страна били нагли и продавали собствеността си или още по-зле, сами започвали строителство.