36

Анонимен

преди 7 години

това някакъв кратък разказ ли е ? .... нали ако може за мен да може ама за другите не

35

Гарантирано от гроб

преди 7 години

Истината е, че фъндъчката е слаб кмет,*** кво може да се иска от една учителка по руски.За добрата и успешна работа трябва и акъл,който кадрите на боеко не притежават.

34

Иван

преди 7 години

До Истината , e как така някой си ще чисти поляната. Тя е общинска собственост, тоест за нея трябва да се грижи общината. Хората си плащат данъци за това , остава и със мизерните заплати от джоба хората да плащат тротоарни плочки , алей. Друг е въпросът, че българите сме отвратително мърляви и много от сънародниците ми не си чистят жилището, защото ниската заплата може да е оправдание за старата дограма ,плочки и мебели, но не и за неизметения под, паяжините по стените и лепкавия кухненски плот.

33

Нас

преди 7 години

До А след време: напротив,това е недоносче, на демокрацията,която махна жителството !По време на бай Тошо трябваше да си доказан професионалист в работата си за да ти дадат жителство! А сега, с работа без работа софиянец !

32

Нас

преди 7 години

Ами Неда сама каза преди 10 години ! Тогава тя заживява в нов блок,сега иска въздух, простор ,а дали преди 10 години ,някой друг не е искал това ,когато са строили блока в който живее !? И защо тази градинка е била в това състояние !? В нашия малък град сами си седем цветя! Не чакаме общината за всичко !

31

иванова

преди 7 години

Питайте Фандъкова 1.Как и за какъв период от време парцела от общински/или държавен/е станал частен. Проверете в Агенцията по кадастъра чии е бил и сега на кой е този парцел 2. Проверете в градоустройствения план за какво е отреден този парцел. 3. Не вярвайте на каквито и да било документи от районната община .

30

Бой по главата

преди 7 години

До АнонименЗначи признавате, че ще се строи по съмнителен начин? Поне така се разбира от първото изречение!

29

Сп???нс до 32

преди 7 години

НЕ си прав , къщичката ми на село(малък град в провинцията) е полу-паянтова на 120-130 години и ако не ти протече покрива да изгние , още толкова ще изкара.

28

Хейтър Тролев

преди 7 години

стига с тези сълзливи репортажи , истината е че 50 години хората се бореха да се докопат до София и сега ако ще едно дърво да не остане и по 2 часа да трябва да пътуват от работа до вкъщи НИКОЙ НЯМА да излезе от столицата , ако не е с краката напред

27

Анонимен

преди 7 години

"А някой замисля ли се какво ще стане с панелките.Къде ще отидат тези хора след 15-20 години когато металът на връзките съвсем корозира.Два милиона българи живеят в панели. (...)Много капани заложи социализЪма"Като всяко друго нещо, панелните и те си имат определен живот. Тухлените къщи и те имат експлоатационен период от 50-60 години. Може би единствената българска сграда, която можеше да изкара повече от 100-200г е бившият мавзолей, който едва беше съборен с големи мъки и големи бомби.

26

Наблюдател

преди 7 години

За съжаление мафията полянки нетърпи

25

До Деян

преди 7 години

Виждам че си патриот и милееш за Родината. А имаш ли деца? Ако имаш, дали ще искаш тези деца да растат в страна, в която законите се определят от това кой може да плати повече? Страна, в която когато дъщеря ти излезе на разходка не си сигурен, че някоя откачалка, пусната поради липса на места в лудниците няма да и направи нещо? Предпочитам да работя тежка работа в страна със закони, отколкото да бъда заложник на мутри в собствената си. Обичам България, но искам нормален живот за семейството си.

24

Деян

преди 7 години

До vse ednoИ това е решение? Всеки който може да се маха? Къде да идем? В Германия да сме черноработници, в Гърция да берем портокали и да гледаме на***ни гръцки пенсионери? Някой ден, когато нещата се променят, ще се върнем с измислена история, колко сме преуспели навън и какви сме патриоти и сме нямали търпение да се върнем за да "оправим" България. Този сценарий вече сме го играли и не беше, не е успешен. Нихилизмът драги ми "vse edno" ни затрива, без значение дали си се "махнал" или не.

23

Анонимен

преди 7 години

Блокът на Неда няма ли си собстена градинка, та гледа у съседите? като искат детска площадка да си направят пред кооперацията. Всеки имот трябва да има достатъчно зеленина за всички обитатели. Или Неда си е застроила целия парцел и сега се сеща за полянка.

22

Анонимен

преди 7 години

Ще пошумят малко и ще стане като в Младост строежите ще продължът с пълна сила или както казва новият главен архитект на София от Червен бряг. Има нужда от уплътняване.

21

Анонимен

преди 7 години

...и се оказа, че блока на Неда е построен по същия съмнителен начин, на гола поляна, върху имот извън регулация... И калния коловоз наречен "улица" е минал през съседен изоставен имот... И сега когато "улицата" кален коловоз не съществува в подробния устройствен план, Неда надава вой до небесата... Недкее, да беше питала инвеститора преди да му дадеш парите, къде ти е улицата...

20

Урааааа!

преди 7 години

Да живей Фандъка - най-честният кмет в историята на София.

19

123

преди 7 години

Абе, хора - какво искате от кметица, която е завършила библиотекознание, със специалност Книгоразпространение ??? Какъв управленец да е тя ?! Какъв кмет ???Обществена тайна е, че Кратуната и Цвъцко, назначават свои хора навсякъде, без значение дали мога и знаят нещо, тези хора! Затова ГЕРБ са вредни, както за София, така и за България!

18

OMG_Lucker

преди 7 години

Е вие не знаете ли, че така се случват нещата в България и в София? Не знаете ли? "Главният архитект" и кметовете по райони ги вършат тези зулуми и са в схемите. Как пък не се напечелиха, как не се наядоха и наплюскаха?

17

Ами

преди 7 години

Оставка на Дана и цялата продажна пасмина