26

ггг

преди 7 години

От снимката усмивката гласи 'Ще ми хванете дянковия'.

25

Анонимен

преди 7 години

ами барем да почерпи ...

24

Анонимен

преди 7 години

Браво!

23

от дон ....кетчуп

преди 7 години

.........аз съм доброволец да им нося постни пици..........вътре,ама да влизат по бързо че ще изстинат!!!!

22

socialen

преди 7 години

Прокопиев назначи Дянков за финансов министър, когато Прокопиев направи правителството през август 2009. Неграмотният Борисов си призна.

21

Анонимен

преди 7 години

Скалъпени обвинения от прокуратурата, която отдавна се е превърнала в маша на няКОЙ. Нормално е да се нахвърлят, особено след създаването на партия, която ще цели краят на прокуратурата в този и вариант.

20

Анонимен

преди 7 години

Щял, ама не посмял. Ако е пуснал на Москва сега щяхме да го забравиме Дянков! Като великия земеделски производител и фермер вицепрезидент А. Марин

19

Анонимен

преди 7 години

до 23 Чети ЩЯЛ! АМА НЯМА КОЙ ДА МУ ДАДЕ. АКО Е ЗА БЕЛЕНЕ!

18

Андрешко

преди 7 години

Дянков как така облагодетелстваш един,а на Тиквата не си дал нищо? Голяма грешка Дянков,но вече няма как да я поправиш. Сега с агнешката главичка в панделата...

17

Ха ха ха ха ха

преди 7 години

Щял бил някой, благодарение на Дянков да се облагодетелства с над един милион!А изчислиха ли с колко се облагодетелстваха БАН-ските старци, благодарение на това, че Дянков клекна под натиска им да не закрие паразита БАН?Не говоря за заплатите, давани залуду на мнозина в БАН, а за солидните далавери на професори и академици, които нагушиха милиони! Покрай тях стотици хрантутници и хиляди лентяи си правят в БАН трудовия стаж за пенсия.Малцината качествени учени един по един отлитат на Запад!

16

Андрешко

преди 7 години

А за тези от Булброкс,които са дали занижена оценка, няма ли да има обвинени? Всички в панделата,иначе няма да се оправи тази държава. Имам и един такъв въпрос,след като толкова министри от едно правителство са корумпирани,защо няма повдигнато обвинение и на Премиера?

15

Нас

преди 7 години

До 17 Пропусна професията Депутат !

14

Анонимен

преди 7 години

Накрая ще стане както обикновено, много шум за нищо. Поради липса на доказателства след няколко години произведстото ще бъде спряно, или в най-лошия случай условна присъда с минимална парична глоба. Прекрасна родна картинка, положението е все по-отчайващо с правосъдието в страната.

13

Анонимен

преди 7 години

У нас най добрите професии,май са прокурор завършил в ЮЗУ ,поп и журналист!

12

Putinlandia

преди 7 години

BG stava kato v Russia, sled 25 godini kradene na DS, BSP, DPS i mimikriite im, cialata mara vtasala Traicho, Daniel Mitov, Diankov, Nenchev vinovni za vsichko. Peevski, sivi kardinali, Dogan, Cherepa, *** - vsichki nevinni!

11

Странно

преди 7 години

Странно нещо е човека. На въпросът--Вярвате ли на БГ прокуратура--почти 90% ще кажат --не. а на въпросът--какво е извършил Дянков и сие--почти 90% казват--виновни са---независимо дали са имали възможност да са виновни.... Все пак не трябва ли да чуем и обвинените? Аз не мога да напиша, че някой е виновен, само защото е обвинен от наш,та прокуратура..... Но определено мога да кажа за хиляди виновни--които БГ прокуратурата даже не обвинява! Ама какво разбирам аз---те са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

10

честен съдия

преди 7 години

До Надя НиколоваНе, не е шега. Такива са суровите наказания в правовите държави като България. Ха сега да ги видя, като се бръкнат с 3 000 лева, хубаво ли ще им е. И нека им е за урок!!!

9

Гошу

преди 7 години

Бе аз да лапна 1 300 000 лева, пък после с кеф ще си лежа и изтягам 3 години в затворническо общежитие и ще им платя 5 000 глоба :))) Ако изобщо влезна де...

8

Анонимен

преди 7 години

Преди броени часове в този сайт можеше да се прочете информация, че половината от извършените престъпления в България били от младежи, а още една пета - от малолетни. Според мен всички те накуп не дават и наполовина загубите, които ни "носят" Прокопиев, Цветан Василев, Дянков и сие шепа наградени изтъкнати прославени икономисти.

7

Анонимен

преди 7 години

Василев,да не са свършили хапчетата в психиатриата.Виждам,че си много активен напоследък.