23

anonimen

преди 7 години

От 112 ми изкараха от 100 кладенеца вода-имал ли лична карта?-нещо което не знам,искал ли да му се помогне-можело да не иска и т.н т.н....Пък после си мисля този човек ако няма пари-как да си изкара лична карта-поредния парадокс в България.Затова търся съдействие тук.Благодаря!

22

Опашчица

преди 7 години

Браво Генади! Като спасяваш куче /което и да е то/, ти спасяваш приятел! Всички, които ги обичаме добре знаем, колко безусловна е тяхната обич и преданост! За съжаление бездомните животни страдат най-вече от нас - хората! Бъди здрав и все така се бори за тяхното достойнство! Господ вижда всичко!!!

21

българка

преди 7 години

БРАВО! ЗЛАТНО СЪРЦЕ ! ДОБРОТО ДА ТИ СЕ ВРЪЩА ПЕТКРАТНО!

20

Анонимен

преди 7 години

Относно човека на спирката - звъни се на 112 и те имат грижата да насочат екип социални за настаняването на човека.

19

anonimen

преди 7 години

!!! Номер 11 съм-става въпрос за Бургас-има човек който спи на спирка НХК-и никой не отреагира на сигнала ми.За съжеление не живея в Бургас,а на спирките пише че са под видеонаблюдение-явно човешкия живот нищо не струва.Не знам какво повече може да се направи,моля ако някой има идея нека ми пише.Благодаря!

18

сърдечен

преди 7 години

Браво на това момче с топло сърце и нека неговия пример стане заразителен като вирус за много хора ,доброто да съществува ,добрите да се множат ,дяволите да умират ,така животът ще е по смислен

17

klara

преди 7 години

Добро момче! Браво! Все още има надежда, че не всичко е загубено в това безпътно време.

16

Тъп, та тъп

преди 7 години

Бравоооооо!!! Още имало свестни хора в България.Още веднъж браво!

15

Анонимен

преди 7 години

Бъдете добри, дори и да ви се подиграват пак бъдете добри. Да си добър не е слабост!

14

Анонимен

преди 7 години

От идиотията и егоизма ни след 89г пострадаха и животните!Браво момче страхотен си!Желая ти много и красиви моменти в тази опърпана държава!

13

Котьов

преди 7 години

Браво Котак!

12

Птичи Жирос

преди 7 години

Ето виждате ли? Значи може да бъдем добри. Както момчето, така и коментиращите. Вижте колко е очевадно че ни манипулират и настройват едни срещу други с целенасочени новини и провокации. Съсредоточете се върху доброто, стига вече Русия и САЩ - огледайте се. Ние сме сами, а тях ги няма. Трябва да сме заедно, защото съединението прави силата!

11

Анонимен

преди 7 години

Браво! Да е жив и здрав! Радвам се, че още има истински мъже в нашата страна!

10

НЮЗК

преди 7 години

Ама защо трябва да се прочува тоз Котаков? Аз така прибрах един таралеж да не го сгази кола и какво? да не съм викал телевизията?! В България кучетата са се увеличили 20 пъти, а хората са намалели 2 пъти за последните 30 години.

9

anonimen

преди 7 години

А може ли някой да каже какво се случва с един човек,който е клошар и спи на спирака-НХК-поновому -спирка Тройката?На горещ телефон на общината-казаха че ще пратят екип-на другата вечер човекът пак беше там.Моля ако някой знае как се процедира в такъв случай нека сподели.Благодаря!

8

Анонимен

преди 7 години

И аз помагам винаги на животни, обаче като се замисля ям месо и изпадам във вътрешно противоречие.

7

Анонимен

преди 7 години

Браво!

6

Анонимен

преди 7 години

Цели 5 коментара и всичките положителни?!!! Браво на младежа и на коментиращите по-долу. Щом има такива като нас все още има надежда за България.

5

Анонимен

преди 7 години

Браво на момчето! Радвам се, че кученцето вече е добре!

4

Извънземен

преди 7 години

Постъпка достойна за пример, браво на момчето. Наистина трябва да сме по добри към уличните животни. Те не са избрали да живеят там по свое желание, те са там по вина на хората, по наша вина....