97

Анонимен

преди 7 години

Цялата медийна истерия вони на зловония и смрад.Духовната ни нищета ни пречи да усетим ,че виним на порове.Да атакуваш един учител по този грозен начин е върха на падението.

96

Анонимен

преди 7 години

Някои като правят секс, пред децата си с различни по морално ли е? И да му обесняваш"трябва да му взема парите". Морално ли е?! Правят ми се на моралисти, на чисти и неопетнени. Влезна ли в днес. Бг морал да лее и възмущение да изказва. А приказка, първо да видим себе си?! Наглост и безочието ги е направило бездушни жалки същества. Незабележими в тълпата, от собствените си действия и бездействия, спрямо други хора и деца.

95

Анонимен

преди 7 години

Само не знам защо въвличат и децата в тази пошла история.

94

Анонимен

преди 7 години

Ей,палавник,като гледам,сам си се снимал както майка те е родила.Какво значение има кой е качил снимките ти във фейса,бе дядо сладострастник.

93

Анонимен

преди 7 години

До чичо СтефчоЩе останеш разочарован. Средната възраст на учителките е 50+.

92

Анонимен

преди 7 години

Разпнете го!

91

Сидер Войвода

преди 7 години

Това са евроатлантическите ценности ! Снимките са порнография! Ако беше сложил черни очила на .... , щеше да е изкуство или арт,както му казват сега.

90

Анонимен

преди 7 години

Колко трябва да ти акъла та на 50 години да се снимаш гол и да правиш подобни снимки .Санмият факт че се е снимал гол е доказателство че този e БЕЗ МОРАЛ.

89

(-_-)

преди 7 години

Няма нищо срамно в голото тяло, просто обществото така се е изкривило, че една невинна снимка става повод за някаква драма. Виж, ако снимката показваше еректирал директор в обкръжението на няколко палави нимфeтки.. Това вече е друго :)

88

Просто гей

преди 7 години

До Прос Селендурми въобще не си се объркал, да ти кажа.Виж как се е накичил със "знамето на гейовете" на дясната снимка!

87

чичо Стефчо

преди 7 години

До АнонименИ аз чакам с нетърпение обещания календар с голи учителки, обаче да се разкекерчат и те като директора си!!! Клоуз ъп!Само така ще изразят една истинска морална подкрепа!

86

баси даскала

преди 7 години

Тоя се снимал с гейското знаме на врата,после били го натопили!?

85

Анонимен

преди 7 години

Къде да се запиша и аз за такъв календар?

84

Анонимен

преди 7 години

Чакам с нетърпения голия календар с подкрепящите го учителище е голяма забава ей

83

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам каква е необходимостта и нуждата на учител да си прави голи снимки?!Има нещо извратено май!Ама нали е по бански...да бе да... то не се вижда че се е снимал пред огледалото в банята, а ние всички сме ***...Веднага на психиатър и ако е здрав у панделата, там ще го оправят

82

Анонимен

преди 7 години

***, още ли бе? И какво като всеки си качва голите синмки където си поиска? Какво толкова много ненавиждате на голотата? Не краде, не убива, не изнасилва, на никого не пречи. Морал, та морал, по-морално е да не съдиш хората без вина. Аман. Все още живеем с турското съзнание, че щом жените се обличат оскъдно са к...ви и си заслужават изнасилването. Осъзнайте се, хората се качват в космоса, намират лекове за всичко и не го правят моралисите от арабския свят.

81

Анонимен

преди 7 години

Факта че учители и родители го "подкрепят" този ми казва че има нещо тежко сбъркано в този народ български.Не че е някаква новост за мен но все пак нещата отиват към много екстремни състояния вече.Това ще има тежки последици.

80

мунчо

преди 7 години

А кои е бил има ли значение ,Ученици ми те са наше отражение ,ние ги върпитаваме:Маме хвани си чичко паричко и ще си добре в живота.Ние казваме ех открадна много и добре.Ние защитаваме саморазправата по пътища и изобщо в живота Ние сме оскотяли

79

Анонимен

преди 7 години

Колко трябва да ти акъла та на теъи години да се снимаш гол и да правиш подобни снимки достъпни за аудитория.Санмият факт че се е снимал гол е доказателство че на този му хлопа дъската.Ако такива са учителите на децата ни .........жална ни майка.

78

марин

преди 7 години

А снимките на Радан Кънев кой ще му поиска оставката ?????