117

Николай

преди 7 години

Нещата са ясни - директора на училището се е снимал за да си качи снимката в някой от многото сайтове за "запознанства" или просто да я прати на любовницата си. В това обаче, аз не виждам нищо нередно, искам да кажа, че в днешно време много хора, без значение от възрастта, се регистрират на сайтове, където се търси/предлага само секс без обвързване и т.н. Проблемът е в това, че някой е проникнал незаконно в телефона/компютъра му, което е недопустимо.

116

М, да ...

преди 7 години

Кунева е професионалист в порното и е за корицата! Александров е лайк щом го изтапосаха голичък в медиите!

115

Заеби,

преди 7 години

До :))много го задълба и политизираш казуса!Мене повече ме интересува ще се снима ли и г-жа Кастрева за корицата на календара с голите учителки?Кунева вече отпадна, тя го нарита от съветническия пост.

114

:))

преди 7 години

продължение от пост 142имаме проблем не с Асен, а с морала на този който е публикувал компроматите срещу един успешен директор/мениджър на у-ще! Как стои въпросът с корупционните дажби, м? На кого Александров не се е отчел по веригата, в кеш или в натура съгласно отпускането на средства по обществените поръчки или политиката на политикантите ни през последните 27м години навързани като свински черва ? :))

113

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 99Ами да,първо да потренира с кочове,а после вече и с овце!

112

Анонимен

преди 7 години

Компетентен човек да се изкаже. Какви ще бъдат санкциите, срещу човека, който е извършил това посегателство.

111

:))

преди 7 години

Скандализират обществото с голи / намек за порно/ снимки на някого! Добре! Почерка на заигравка с толкова ниски страсти и този стил компромати е в резон с гей общността! Няма значение дали е срещу свой или срещу чужди/различни от тях! за мен лично проблем няма с голотата на Асен, дори с моралът му да се е снимал за личният си архив гол /добре изглежда за възрастта си/ и си се харесва :))! Честно казано има далеч по добре изглеждащи мъже и то на 70т години с далеч по дабри фигури с широки рамене

110

Анонимен

преди 7 години

Да ви разпространява снимките.

109

Анонимен

преди 7 години

Никой няма право да ви снима, без ваше знание и разрешение. Подсъдимо е!

108

Анонимен

преди 7 години

До УМ БЕЛИЯТ ДЕЛФИНВ САЩ,този директно ставаше булка в затвора. Там ако имаш момиченце,дори на да на 1 г, на плажа задължително,трябва да е с горен и долен бански.Да си пуснеш детето голо,както правят тук до 5-6 годишни,не можеш да платиш глобата с едногодишната си заплата,че може в дръголника да полежиш. Учител да се снима гол и да го видят учениците? Нег...рите в затвора ще бъдат много щастливи.

107

Анонимен

преди 7 години

Почиваш си на евиния плаж. Диби дюс гол. Човека е почитател да се пече гол. Тя се перкала на времето с него. Но го вижда с друга. Изпитва желание за мъст. Снима го тайно и му качва снимките. Така престъпно е възможно да влезе във всеки живот на мъж, жена, деца. С цел лична и финансова облага.

106

Анонимен

преди 7 години

Ха,ха,ха,бил жертва,не виновник.Жертва си на собствената си глупост,затова трябва да си понесеш последствията.Аз не искам детето ми да учи в училище с такъв директор,защото не знам какво може да му се случи.А вие?

105

УМ БЕЛИЯТ ДЕЛФИН

преди 7 години

ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ПРИ ТЕЗИ СНИМКИ ВСЕКИ БИ СИ ПОДАЛ ОСТАВКАТА АВТОМАТИЧЕСКИ-ТУКА НЕ! ФАКТА ЧЕ ГО ЗАЩИТАВАТ "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ" ВЛОШАВА ПОЛОЖЕНИЕТО. ЩОМ НЯКОЙ С НЕГОВОТО ПОЛОЖЕНИЕ НЕ ОСЪЗНАВА ИЛИ НАПРОТИВ ЗНАЕ КАКВО Е СТАНАЛО И НЕ СМЯТА ЧЕ ТОВА Е ДЪЛБОКО НЕПРАВИЛНО И НЕМОРАЛНО, КАКВО ДА ИСКАМЕ ОТ ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И ПОЛОЖЕНИЕ? ЗАСРАМИ СЕ БАЙ *** И СИ ПОДАЙ ОСТАВКАТА!

104

Стига,бе!!!!!!!!!!!!

преди 7 години

Тази Кастрева, която говори като Мадам, ще го проверява!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тая е вечна като Тато!

103

до 8

преди 7 години

какви бански бе човек, по чиста паламарка си е

102

Анонимен

преди 7 години

Тя му е влезнала по престъпен начинв личния живот. И това е неуспорим, факт. Всички вие, сте свидетели на това.

101

Анонимен

преди 7 години

Ама и Кунева какъв съветник си е взелаааа....Чаровен е,две мнения няма.Дали пък Кунева не го е снимала?Ама пък с този символ на врата кого ли предизвиква?

100

Анонимен

преди 7 години

Един учител трябва да бъде пример за учениците.На мен този "пример" не ми харесва.

99

Анонимен

преди 7 години

Не той, трябва да бъде разпънат на кръст. Жената с фотоапарата, трябва да бъде" разпъната на четри коня," докато каже кой го е поръчал. Колко и платиха и колко възнамерява да му поиска.

98

Анонимен

преди 7 години

Жертва ли бил,кат се снимал гол за сайтове за запознанства за да си хване младо яренце тогава хич не беше жертва,да си дава оставката и хайде като стриптизьор в някой гей бар.