15

Колев

преди 6 години

Влязало ли е в сила това решение за 6-мес застраховки,тук във Варна застрахователите не са чували за такова нещо .Имам кемпер и чакам за по добри дни,като не ползвуваш не плащаш.Да но в БГ трудно се взема такова решение

14

Пфу....!!!!

преди 7 години

Коригират закон, с който щяха да се вкарат в разправии. Питах в КАТ, спрян ми е мотора от движение, заради липса на гражданска, как го пускам в движение? Отговор - сключваш гражданска, носиш полица и талон в КАТ и готово. Колко струва-отговор-нищо! Добре де, казвам, в Габровско, ако има5000 двуколесни МПС, и ви се изсипят март месец, кво правите...? Отговор - умен поглед с примигване.

13

Богнострокулум

преди 7 години

До СтоянАз се чудя защо не важи за всяка едно превозно средство? Ако искам ще си карам колата , ако искам - няма. Обаче карам ли без гражданска- глоба!!! А да се разбере имам или не гражданска е просто елементарно- с нужния софтуер и камери за наблюдение, може във всеки един момент може напълно автоматично да се провери една кола има ли активна гражданска, или не. Да не говорим , че по принцип е идиотско гражданската да е за МПС, а не за водача на МПС-то.

12

демокрадция

преди 7 години

искам докато ядете демокрация, да отскачате до площада, където да подскачате с радостни викове "кой не скача е червен, кой не скача е червен"И това да го правите, когато останат 5, а защо не и 4млн българи в страната.Демокрация до последния българин!

11

сминдух енд чесън

преди 7 години

От депутати подаръци не чакайте, всичко е съгласувано със застрахвателите така че не се заблуждавайте.Същото е като винетките,две месечни колкото една годишна

10

Стоян

преди 7 години

А за моето кабрио защо не важи? И аз го карам само лятото и когато е сухо.

9

МоторенВерке

преди 7 години

До ДачоТи нормален ли си бе...? Ревнали .....и готово..!?!?! Пълно с *** и в парламента и пред компютрите...

8

Анонимен

преди 7 години

И сега да очакваме 30 дневната гражданска да струва колкото половината годишна.... : )

7

Анонимен

преди 7 години

Това к преди го имаше, да не би някога да съм плащал застраховка за мотора през зимата... Сключвам полицата на разсрочено плащане и плащам две тримесечия - 15 април до 15 октомври.

6

Дачо

преди 7 години

Дам.Това е.При Тато да не би да скачахте ?

5

Курти

преди 7 години

При комунистите нищо не се получава така както са го замислили. Няма да посегнат на милиционерските си лакеи. Нещо да сте чули за Топлофикация!?

4

Вихър Райчев

преди 7 години

Е това ли е"демокрация" бе Дачи,да скачаме?

3

Дачо

преди 7 години

Намаление на ток и вода ? Ти къде си ? Във вас пред компа ? Еми съжалавям..няма да има.Моторджийте се събраха,вдихнаха врява в центъра на София и оп..готово.Ти си седи на топло :)

2

Анонимен

преди 7 години

нещо по-сериозно няма ли де се приеме като намаление на ток, вода, горива и пр.

1

Анонимен

преди 7 години

Ай със здраве на моторджиите.