45

Ал.

преди 7 години

Погледнете не особено умно, изглеждащата майка - навярно ще прецените от пръв поглед,че толкова, колкото угледна е прическата, изразът на очите, мимиката й, толкова е и лекомислената й преценка за грижите над детето й. Защо не си намерила една селска баба - щяла е да гледа детето ти като писано яйце И пуйка няма да остави дете в ненормални ръце. Преди ония, тя трябва да бъде съдена!

44

Разстрел!!!

преди 7 години

Всички са за разстрел! Че двамата младежи трябва да бъдат осъдени и наказани и то доста сурово, преди да са пораснали и да са извършили някоя още по-голяма глупост Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО! От друга страна обаче родителите на детето СЪЩО СА ЗА МНОГО СЕРИОЗНО НАКАЗАНИЕ! И докато майката има някакво оправдание - била е на работа в Естония (макар, че спокойно е можела да си намери някоя обикновена работа и да си стой при детето), то къде е бил бащата и защо не е искал да се грижи за собственото си дете?!?

43

Анонимен

преди 7 години

карай ве важното е, че демокрация вее косите ни... щото през комунизма щяха да ги отстрелят, като кучета

42

ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК за

преди 7 години

ВСИЧКО СЛУЧИЛО СЕ Е МАЙКАТА!"Не бих могла да забравя случилото се. Аз ще живея с това нещо цял живот", завършва разказа си Невена"ТЯ ПРОСТО Е ОТБИЛА НОМЕРА за грижите на детето без да провери на кого го поверява!Жалко за детето а на майката това да й е като ОБИЦА НА УХОТО ГОЛЯМА КОЛКОТО КОФА ПУЛНА С КАМЪНИ!

41

Амелия

преди 7 години

Ако бяхме нормална държава, социалните първо щяха да вземат детето от майката, а пък тя да води дела ако иска. Защо и на нея не й се потърси отговорност за това безумие? Не може безотговорно да си остави детето на някакви младежи и да замине в чужбина, а пък после да е жертва. Тя има много голяма вина за цялата тази история.Къде са социалните, питам?

40

ех

преди 7 години

Как искам да ми паднат в рачичките двамата сладури.Обещавам да им помогна да се насадят докрай болната си психика.

39

1914

преди 7 години

Да ги разпърчат тея урродди !!! Ех що не ги съдиха в Саудитска Арабия ... Мечти :)

38

Анонимен

преди 7 години

Виновен е бащата, това е!Сега може да си стои при детето,преди това не може,а?

37

Анонимен

преди 7 години

Подкрепям 78 - за насилниците е ясно - съд и възможно най-високо наказание. Но не разбирам що за човек е тази жена, която се нарича майка. Приемам необходимостта да изкарва прехраната си по този начин, но да избереш тези момчета за детегледачи и да разчиташ на скайп за комуникация с детето си. Странно и по мое мнение психоратно решение

36

До толерантните

преди 7 години

На мен ми е интересно ако ви пребият на вас 3 год. дете и съдът даде условна/то няма какво друго да даде/ вие доволни ли ще сте? А сетих се вие нямате деца и не ви пука ,ама пишете за да дразните хората с деца. Нешо като БХК и защитавате побойници на деца....ЕВАЛА!

35

Анонимен

преди 7 години

3 ГОДИШНО ДЕТЕ Е ПРЕКАЛЕНО МАЛКО!!!НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ КЛИПОВЕТЕ С ТОВА КАК СЕ ГАВРЯТ С ДЕТЕТО И ГО НАЛАГАТ!! СА ЯСНО Е, ЧЕ БИЯЧИТЕ СА СЛАБОУМНИ ХУЛИГАНИ ЗАБАВЛЯВАЩИ СЕ НО ДА БИЕШ ДЕТЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ Е ЛОШО ОСОБЕНО 3 ГОДИШНО!

34

читател

преди 7 години

Грехота е тези двамата да ходят по земята.Местото им е в ада.Трябва да бъдат изпратени там.

33

родени из.роди

преди 7 години

Изр.од не се става в последствие ,а изр.одът е такъв още от рождението си ! Когато бяхме тинейджъри в нашата махала имаше двама тинейдъри които обичаха да ловят котки и да ги мъчат ! Тези мамчета си бяха родени из.роди и такива си останаха ,създават семейни проблеми ,бият жените си ,тормозят семействата си ! Жената да единия не издържа , замина в чужбина ,после се върна за да се разведе официално ,сега е омъжена за французин !

32

ПЪРВО

преди 7 години

трябва да се отнемат родителските права на нещото наречено "майка", а после да се осъдят тези изверги, малтретирали детето. Сигурно в кварталния магазин няма да взема толкова, колкото да свири незнайно къде и незнайно на какво, но ще е достатъчно, за да сготви една супа на детето си.

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 53Ще ти кажа само, че чистачката на входа ни работи на още две места и ходи да чисти входове в неделя. Жената има две деца, които успя да отгледа и изучи и определено не живеят богато, но и не гладуват. Но въпросната персона е цигуларка, артистична душа, под достойнството и е да работи нормална работа. Затова и се налага да митка по света, докато детето и е оставено на съседи и познати.

30

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯВъздушна пушка... Ти не си добре.Голи ръце трябват за тия "хора". Защото е кеф буквално да изстискаш живота и топлината от издиславските им телца. Мечтая за момента, в който на българина ще му писне и ще почне да убива наред ***, които го тероризират. Продажни политици, интегриращи се убийци и малки садистични вагини като тия - всичките трябва да бъдат докарани дотам, че да се молят за смърт.

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52Каква й е целта не ме интересува. Пари са най-малкото, което следва да получи от провалените извинения за човешки същества, малтретирали детенцето.Важна е целта на наказанието, което следва да се наложи на т.нар. "младежи" - да се мъчат, да търпят лишения, да осъзнаят какви неземни *** са и евентуално да бъдат превъзпитани от любезни сифилистични чичковци в панделата. Капиш, изследователю на цели?

28

Анонимен

преди 7 години

За дваматса б о кл ук а е ясно - мястото им е в затвора за опит за убийство.Но тая я гледах вчета по ТВ-то и изобщо не ми вдъхна доверие. Имам едно подозрение, че е зарязала детето си и сега иска само да изкара пари от цялата работа.

27

Анонимен

преди 7 години

Не вярвам какви коментари чета. Молете се никога да не изпадате в подобна дилема - да сте с детето си и да гладувате, или да го оставите, но да имате достатъчно за да жвеете нормално. В статията пише, че бащата е отказал да поеме каквато й да е отговорност към детето си до инцидента. Хората са казали: Всеки гледа от своята камбанария!

26

Анонимен

преди 7 години

На предните изслушвания по делото тази не е присъствала, защото имала неотложна работа извън България.Към момента не в виждала сина си от месеци тъй като той живее в Пловдив при баща си.От присъствал на делото знам,че тя е оставила детето си именно на 17 годишния Александър, не на баща му както твърди.Не е проявявала особен интерес към сина си докато не се разчу случая.Единствената и цел е да изкара пари от тази работа.