20

хммм

преди 7 години

НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С БЪЛГАРСКОТО! Няма значение дали сте рoми или турци в екипа и се опитвате да манипулирате всяко едно мнение срещу тях което не ги поощрява или изравнява като права, дори издига повече. Много ви се моля престанете с това "почва" бе, пише се "ЗАПОЧВА" При всеки един от журналистите ви го има това, мисля че главния ви редактор коригира това. Не сте оригинални просто се излагате, напишете го в гугъл ако трябва, за да ви поправи. Знам че ме сте толкова сериозна медия но все пак...

19

Анонимен

преди 7 години

Eftini bedni germanzi i rusnazi

18

Анонимен

преди 7 години

Още 15ина дни и на тази повече няма да им четем простотиите :)))

17

Анонимен

преди 7 години

Сигурно си прав, но руснаците яко продават.Тази година в БГ бяха поизчезнали, което е плюс. В Гърция тотално ги нямаше, направо рай.

16

Анонимен

преди 7 години

форумните краварски плъхове пак се разбучаха... цирикайте по-силно бе мърляци!

15

Синоптик

преди 7 години

Времето в Петербург-1 градус,в София- минус 9 в момента.

14

Анонимен

преди 7 години

По евтино ще излезе да ги пратим при Тайфи Мекльов от Якоруда.Чиста ракия,като изворно вода.Да умреш от удоволствие.

13

Анонимен

преди 7 години

Западяците си връщат дадените пари,като ни съдят-примерно защо не си му дал салфетка да си избърше муцуня.

12

фактъ

преди 7 години

Най добри туристи са англичанете.Осоено младите хайлази-не пият,не пушат и не правят скандали.

11

морски

преди 7 години

до 1, 3, 9Ще продават наивните руски собственици, ама кой ще купи некачествените апартаменти ?!Не се ли замислиха, защо западните купувачи продадоха и избягаха ПРЕЗ ГЛАВА ??Лъжата, че само за нЕколко години отдаване под наем ще си върнат вложенията лъсна !А сега след гаранцията трябва да правят ремонти Пролет и Есен за тяхна сметка.

10

Анонимен

преди 7 години

Блoндинĸa oтивa в тypиcтичecĸa aгeнция и ĸaзвa: Иcĸaм eдин билeт дo Hю Йopĸ. C ĸoя ĸoмпaния жeлaeтe дa пътyвaтe, днec 21 ĸoмпaнии пътyвaт дo Hю Йopĸ? He иcĸaм ĸoмпaния, щe пътyвaм caмa oтcяĸлa блoндинката.

9

ViP

преди 7 години

Най добрия пазар,е руския !!!Кой каквото и да говори,кой каквото ще да пише тук или където й да е,това е положението :) Руснаците навсякъде по света ги искат и предпочитата като туристи,навсякъде..друг е въпроса,че тук идват по скъсаните,но за нас са си ок,но ги няма !!!!!?Пряко съм свързан с руския пазар в България,и като такъв отчитам мн загуби,не само за себе си,но и за хората като мен който работят с руснаци по морето,а вие си ги мразете,вземете си Хамериканци...за туристи,там,по София :)

8

Анонимен

преди 7 години

Летният сезон обаче зависи от концесиите, категорична е тяВинаги е виновен някой друг

7

Анонимен

преди 7 години

Тази година руснаците нямат да идват мюслманите в Русия масово пукат Бояришник и препарат за отпушване на канали така, че руснаците си имат проблеми за решаване и да интегрират най - после тия мюсюлмани.

6

Анонимен

преди 7 години

Руснаците да ходят на ски в Сибир.

5

Калинкова

преди 7 години

Ще дойдат разбира се, от година на година все има ръст по 40-50%. Раждаемостта в Германия драстично се е увеличила за 20 год. по 40%800% раждаемост. Като сметнем, че в Кипър и Турция също има по 40% ръст това колко прави ?

4

Пешко

преди 7 години

Т.е. като през соца - германци и руснаци по хотелите, българите по палатки, а даже и палатка нема къде да опнеш, щото "замърсяваш"

3

Анонимен

преди 7 години

Закупили са, ама сега я и продават. В Сарафово беше пълно с обяви "На продажу". Не знам каква е причината, но продават яко.Имаше и туристи, но бяха главно от средноазиатските републики.

2

Анонимен

преди 7 години

Поредната луда министърка, която си живее в собствен свят и няма представа какво става в реалния живот

1

Руснаците?

преди 7 години

Че те руснаците тука си живеят. И без това са закупили половин България.А от както им са наложени санкции, отчитаме ръст на туристите в България. Так, че санкции до дупка