40

Анонимен

преди 7 години

крокодил до крокодил

39

Muntcho Demokrata

преди 7 години

Руснаците с не повече от 2 000 танка.

38

Анонимен

преди 7 години

Едно заглавие е достатъчно да клъвнат шараните...

37

Мхм

преди 7 години

За пишещите тъпотии, че руснаците нямат кеш в момента и тнт, ще им споделя, че тук по тайландските острови в момента има сериозно мнозинство руснаци. Специално на Ко Самуи и Ко Панган са може би 30+% от общата туристическа маса. Та руски туристически пазар не е като да няма. Това са фактите! ;)

36

Ристу

преди 7 години

Айн цу цвай цу дрън

35

ЯНА

преди 7 години

40 процента ръст на германците, а на руснаците. Те са си у дома.

34

оф

преди 7 години

и аз съм на мнение че няма файда за народа от тия туристи , заради тях миналото лято скочиха цените тройно , не успях да си заведа детето на море , сигурно и тази година няма, а да не ме пращайте в гърция, че за съжаление и там са качили цените проверих

33

11

преди 7 години

Няма никаква файда за народа от тези тюфлеци, наречени туристи.

32

пич

преди 7 години

40% повече немци - да но небили немци ами били бежанци по немска програма да си починат на нашето море и после тук да останат по дъблинското споразумение защото тук в българия са подали първите документиха ха хатаман има готови изградени комплекси

31

ДО 46

преди 7 години

Знаеш ли защо е такава *** у нас?Защото цялото обществено устройство и държавност са копие на руския олигархично мафиотски модел.Най-изостаналите страни в Европа са тези със силно руско влияние.Въж стандарта в прибалтийските републики и виж този в Беларус или Молдова.

30

Анонимен

преди 7 години

А как е ръста на американскоте туристи в Бългаиря? Идват ли братята американци на черноморието. При това те влизат без визи, България като член на ЕС има безвизов режим със САЩ и сме длъжни да ги пускаме свонодно иначе санкции от ЕС ще има. Впрочем какво стана с визите за българи за САЩ, отмениха ли ги, пътуваме ли свободно при нашите по-старши партньори, нали вече 10 години сме пълноправни членове на ЕС, или?

29

Анонимен

преди 7 години

Аз познавам трима новрежци които от 5 години идват редовно на черноморието и тази годин пак са тук и казавт ще ще доведат още приятели.

28

Гутен Таг

преди 7 години

Аз пък познавам един германец който каза че до 2003-та бил редовен на нашето море, но след строителния бум и дума неще да чуе за тук.

27

Анонимен

преди 7 години

Руските *** винаги са неприятни

26

Ангел или АнгЕл

преди 7 години

Сън в зимна нощ за летни фантазии ...

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26Абе, вие руските тpoлoве, тия милиарди ги нямате за нищо. Как станаха 30 милиарда дълг?!!

24

Анонимен

преди 7 години

До 33Нито руснаци нито русофили ни трябват. Да вървят да почиват в Крим. А Плевнелиев не е давал русофобски изявления. Това, което го казваше влезе в официалните документи на ООН, ЕС и секретните служби на САЩ.

23

Анонимен

преди 7 години

Да, в Турция, знаеш ли кога...Те, с тия преврати, атентати и т.н., миналата година имаха чутовни оферти и пак не закърпиха положението в туризма.

22

oпетков

преди 7 години

До Анонимен Познавам холандец, който идваше със семейството си три години подред. И не, не беше от бедните и безработните. Много му харесвало на Слънчев бряг.

21

Чърчил

преди 7 години

Как стават тия неща 40% по вече туристи а само 10% по вече приходи от туризма и то след масираните проверки на НАП