10

На мен ми харесва.

преди 7 години

И аз съмм един от тази статистика.Първоимах голф,преди 15 г. после го продадох и си взех пасат пак втора употреба но доста запазен и на 2 години. сега от 9 месеца пак съм със Пасат но новичък от магазина на лизинг.Невероятен автомобил.Икономичен,здрав и красив.А вие си плюйте.Всички коли замърсяват въздуха особенно дизеловите,Живот и здраве следващата кола че е хибрид и пак ще е на Фолксваген.

9

Рендака

преди 7 години

Баща ми има една ц-класа дизел от 94г.фулл екстри. На 600К километра и сега в тези студове пали на четвърт ,без да кади да тресе и т.н.кола направена с акъл и качествени материали.кара го само с нафта на черно и досега никакви сериозни ремонти не е правил...Аз имам едно рено сценик бензин 99 на 260к реални и косата ми побеля от него Нема толкова трошящ се курнник,сутрин се кръстя преди да пробвам да го запаля,само пластмаса рециклирана ,събрано от подръчни материали,такъв *** неземен!!

8

Гражданина

преди 7 години

Те по-Голям бо'*** от модели на концерна Volkswagen не бях карал ! Не си купувайте хора.

7

stun

преди 7 години

Само че в статията се има предвид VW GROUP (VW, AUDI, SEAT, SKODA, BENTLEY, BUGATTI, LAMBORGHINI, PORSCHE) и TOYOTA GROUP (TOYOTA, LEXUS). И какво излиза, че VW са продали 10 102 036 бр. общо от 8-те си модела, а TOYOTA са продали 9 947 416 бр. само с 2 модела.

6

Знайко

преди 7 години

Не че нещо, ама класацията е за общ брой продадени превозни средства, а не само на леки автомобили! А в групата на Фолксваген влизат производителите на камиони МАН, както и на автобуси и камиони Scania! Ta по тази причина фирмата със седалище във Волсбург е No.!

5

Петър

преди 7 години

Ами английска беше, там им е завода. Поне тази беше от там. Като гледам новите модели, не са мръднали и грам. Само Круизера още държи качество. Другото е ***.

4

до USA

преди 7 години

В България всичко е мода и стадно чувство - съседа ( колегата , братовчеда) взел еди-каква си ,аз да не съм по-долу от него я ,и аз ще взема такава ! Единици са хората , които си взимат кола , такава от каквато наистина се нуждаят .

3

Петър

преди 7 години

Че Тойота от години няма нищо общо с кола, както и с японско. Направих грешката да взема Авенсис от тия за дядовците и ядвам я карах пет месеца. Първо всичко в нея е Бош, спирачки, горивна система и т.н. Второ това е кола която ти носи емоция, колкото умял кон. За жалост мина времето, когато японците бяха иноватори и водещи, сега дишат прахта на немците и копират след тях новите неща.

2

Жоро

преди 7 години

то пък все едно на хората им пука изобщо колко вредни емисии имат соцвагените или които и да било други автомобили...важното е да е еФтинко и да върви...а па че хвърля сажди...:-)

1

xax

преди 7 години

Нема лоша реклама