29

Слънчарски

преди 7 години

Къде въобще ходи, че да закъса. По всички телевизии дават код жълто и да не се излиза никъде, наш Петко решил да се разкарва. Това неговото си е нарочно и тотална скапанящина, само да се прави на интересен и да му обърнат хората внимание. Ромска му работа.

28

До: 20

преди 7 години

Ми при такава държава какво очакваш?Всеки използва държавата за боксова круша. Всички се оплакват и искат правата си. Което не е лошо, но забравят за задълженията си. Всички без значение дали са арменци, турци, евреи, египтяни или българи. Всички граждани на държавата България само искат от нея, като че ли им е майка, а не дават! Като бебета сукалчета сме, не като народ!

27

Анонимен

преди 7 години

Рано сутринта карам по магистралата за София да закарам един от многото ми заминали на запад приятели на летището и от 5 човека 1.5 не ми караха на дълги без въобще да се трогнат, че съм с/у тях. Този лидер, съм сигурен, че би бил един от тях :D

26

Анонимен

преди 7 години

С какво е по различен от другите закъсали в преспите.Да не би всички да ги спасява шефъа на АПИ.Хубава работа ама ....ска.Пази Боже сляпо да прогледа особенно ако е ***.

25

Един българин

преди 7 години

Ми като е останал недоволен що не са го върнали обратно в пряспата тогава?

24

Анонимен

преди 7 години

По-зле ще става. На *** човек като му дадеш власт и пари знаете какво се получава - България днес.

23

Димитър

преди 7 години

Ромски лидер е сигурно нещо като *** барон , ама цензурирано от Хелзинкският комитет!

22

Анонимен

преди 7 години

Така е. И ще станат още по нагли . За тях да няма закони и продажниците които управляват държавата, да се правят на глухи. До къде стигна България, да я управляват хора които са на власт, защото са черпили с кебапчета и бира и по 20лв някакви индианци. Стигнахме дъното на простотията

21

Депутати търчете!

преди 7 години

Иде спасявайте електорато бе! По селата е ужас с нищо не са се запасили ни хляб ни вода ни ток Нищо напролет като се размързне че ги найдете заедно с "бежанците"...

20

ined

преди 7 години

Лидера заслужава да го оставят да стои в преспите докато го оглозгат чакалите.

19

Анонимен

преди 7 години

Изключително тревожни са претенциите на малцинството, те всички искат да бъдат носени на ръце, като смятат, че никакви закони или задължения не се отнасят за тях.

18

Калин

преди 7 години

Много нагли, тия ! До там ни докара политико-мафията, дето им купува гласовете. А, сега предстоят избори....

17

boyko.uzunov

преди 7 години

Тъй наречените ромски лидери до един са мафиоти,но не ги вкарват в затвора по политически причини...

16

Няма проблем

преди 7 години

Само че за такива ситуации да се приеме едно членче или алинейка, каквото там е нужно, че ако има забрана за движение там и ти закъсаш, ще си плащаш всичко от джоба. Че следващия път може да го открият с измръзване и наранявания от падане.

15

Гост

преди 7 години

Трябвало е да го оставите да чака шефа да дойде да му помага! Да измръзне там мазния му зад..к.

14

Анонимен

преди 7 години

Циркове страшни.Другият да звънка направо на Доналд Тръмп.Или Владимир Путин.Къде ще си губи времето с неква агенция.Пази боже сляпо да прогледа.

13

Анонимен

преди 7 години

Мислех, че този човек е по-уравновесен.

12

Българина

преди 7 години

Каква е тази дискриминция бе лицемери, какви са тези етнически лидери, ами хайде да видим пък българските лидери какво мислят? Щото други тук не трябва да има. Тези лидери са като шефове на организирана група

11

Анонимен

преди 7 години

Всеки със валидна винетка би трябвало да изисква лично Лили да го издърпа

10

zeus

преди 7 години

Извинявам се, но какво значи ромски лидер? Нари според Конституцията на БГ не може да има партии и организации на етническа основа?