69

Луцифер

преди 7 години

Ромските лидери трябва да бъдат най-старателно обгрижвани защото те представляват "българите" , чрез които ставаме известни в Европа . Благодарение на тях раждаемостта е на добро ниво и полицията се поддържа в кондиция. Несправедливо е, че в парламента тези приятни и много ценни *** са представени само от един бат Сали...

68

д

преди 7 години

аз друго ще кажа ,виждате ли на снимката трактора сделано в ссср тоест 30г трактори , а прилапват милиони ,затова и страната сега е блокирана

67

анонимен

преди 7 години

ЩЕ МУ ПОМОГНА С АК--47

66

На какво основание?

преди 7 години

Нахалник! А какво е правел там?

65

Анонимен

преди 7 години

"Пази Боже сляпо да прогледа".

64

12

преди 7 години

Ромският лидер е прав. Като дойде време за избори всички мазни продажни българи ходят да му *** бутовете. За това като затъне в преспата лично тези мазници трябва да идат и да го вадят. Защо да ходя аз, аз ли съм молил за гласове? Да ходи който му е длъжник. Кой каквото е обещал на ромите да ходи да им го дава от своя джоб, не от моя. Аз нищо не съм им обещавал.

63

Анонимен

преди 7 години

Все едно някой с хрема да вика лично министъра на здравето да му издуха носа.

62

Анонимен

преди 7 години

Шутове......

61

А ,СТИГА ,БЕ....

преди 7 години

...КАТО Е РОМ--ДА НЕ Е ОТ РИМ ,БЕ.....??!!!Я ,му сложете една какалашка отзад ....па да се спасява сам у снега!!!А,маааа.....КАПРИЗИ , СЕГАААААААААААА..........!!!!!!!

60

ром ама лидер

преди 7 години

Хайди сега не го линчувайте човека бе ! Има лилидер без претенции ?! Нашите лидери да не би да са стока ? Дори си позволяват саморазправа и побой ! Този ромски лидер с мед и масло да го храниш ,нито е набил някой ,нито е създал някакви други сериозни проблеми !

59

бай Моню

преди 7 години

Каква техника, какви 5 лева? Важното е държавата да спаси този човек. Нима не разбирате какъв безценен човек е това? Той е бъдещето на България, той е златото на България, той е слънцето и въздуха за всеки българин. Вие ме занимавате с вашата закъсала техника. Хайде съвземете се! Какви българи сте вие? Господ да ви е на помощ! Какъв господ? Този е много по-важен от вашия господ. Той е лидер, лидер на хора като него. Заради него и тях България трябва да съществува, за да ги спасява!

58

верчо

преди 7 години

Само ром от Хумата може да има претенции . там са лидер до лидер пастор до пастор търговец до търговец и калайджия до калайджия тук там и някой слухар музикант а да го питаш та къщата дето си я направил и двора дето си е заградил поне нотариален акт има ли а за данъци платени е това са вече екстри

57

много правилно

преди 7 години

Какъвто и да е , лидер е ! Има право на претенции !

56

Щирлиц

преди 7 години

Какво внимание?Със правоъгълен профил,или кръгъл?

55

Анонимен

преди 7 години

Когато видя някой от тия индианци да помогне на българин тогава и аз ще се почувствам задължен да попмогна. Ама до сега не се е чуло такова нещо никъде. И за ваше сведение нямам предвид помощ с пари- мож да се помага по много начини с труд, с мисъл ама етноса толко си може.

54

Този човек повтаря

преди 7 години

в интервюта, че със свои пари купува храна на ромски деца, които скитат и се хранят от контейнерите за смет. В първия момент прави добро впечатление.Обаче после се питаш защо не казва нищо критично по адрес на онези, които създават деца, взимат за тях надбавки и помощи, но ги оставят да скитат по улиците и сами да си търсят храна?Вместо това, Петко Асенов подхваща темета за парите, давани за интеграция и помощ на ромите -някой друг ги взимал!А защо бе, все някой да ви дава и да ви помага?

53

Анонимен

преди 7 години

като се наяде въшката излиза на челото

52

до 56

преди 7 години

В Миланска скала висят портретите на десет оперни певци, дали най-голям принос за световното оперно изкуство - 7 (седем) от тях са българи!Факт!Сега е жътва. Ще се отделя зърното от плявата.

51

Един от Северозапада

преди 7 години

Бързал е по партийни неотложни дела, явно! А Държавата не му обръща достатъчно внимание! Засрамете се, къде е и Хелзингския комитет! Все пак, той е от застрашения от изчезване етнос, усилено отглеждан и култивиран в държавата последните години, редно е поне шефа на АПИ да му се извини, и то-лично, че е такъв пътя! И даму прати един танк отпред, да разчиства пред него, персонално!Знаете ли, колко данъци са внесли, тези от етноса? Благодарение на тях имаме всичко!

50

Анонимен

преди 7 години

Тоя треперлив "началник" е трябвало първо да го провери има ли книжка,и чак тогава ако има да го вади!Ама и той си трррррепери за местенцето!!!