21

Истината

преди 7 години

Истината е, че София се развива, но само кмета и хората му сякаш не го разбират. Не може да даваш разрешения за нови строежи на мястото на 1-2 етажни къщи с големи дворове, без да предвидиш инфраструктура за новите сгради, както се прави в София от 27 години, а и не само в София. Хаотично ново строителство без грам мисъл, безумни промени в организацията на движението и на градския транспорт и резултата всичко го виждаме - все по-задръстена София. По света правят друго, но от него няма подкупи, н

20

Анонимен

преди 7 години

Не, че нещо, но колелото ми струва сигурно повече от доста коли, които се движат из столицата. Така че, парите не са ми особен проблем. Ако още смяташ, че колата е задължителен атрибут на човека с пари, значи още живееш в 1995 година.

19

До 20

преди 7 години

Купувай си ти колело, аз вече не искам! Писна ми от такива като теб, които нямат пари даже за градски транспорт, а за кола да не говорим и искат всички да станат като тях - на колело, като в Виетнам и Китай преди доста години. Карай си колелото през снега и не ми досаждай!

18

dragonfly

преди 7 години

Вярно е, колите са много, но реално промяна в инфраструктурата със значително подобрение няма. Задръстванията или останаха или се преместиха на друго място. А за удобството велоалеи плащат предимно хората с автомобили под формата на пътен данък.От сутринта двама минаха на червено и щяха да бъдат сгазени по тяхна вина. Участват в движението,а знаят ли как? Какво ще ви е усещането, ако знаете, че всяко летище има сума ти малки самолети, чиито пилоти не са длъжни да знаят правилата му ?

17

Анонимен

преди 7 години

Червените *** са виждали София само на снимка.

16

трол

преди 7 години

До Анонимен"има ли дори грам облекчение на трафика в София?"Лесно може да се провери. Ограничаваме околовръстното между Младост и България само до 2 ленти (примерно едното локално) и затваряме метрото за 1 ден. Не. За 1 час !!!. Само това. Ако после пак пишеш подобни глупости, значи освен *** си и ....Който твърди, че няма подобрения в трафика, значи е или не е живял в София преди 10 години или е просто ***.И не съм ГРОБар, аполитичен съм.

15

Анонимен

преди 7 години

Задръстванията ще намалеят, ако всеки престане да пътува сам в колата.Ще намалеят още повече, ако загаси цигарата, слезе от двайсетгодишната си трошка и си купи колело.

14

dragonfly

преди 7 години

Защо общината мрази автомобилите? Проста сметка - отиване и връщане на работа в София изисква обикновено по 2 билета в едната посока - тоест 6.40лв на ден. Това са гарантирани пари на общината. Всеки друг транспорт е по-скъп за гражданите, но при него в общината не влиза нищо, освен такса за паркиране, които приходи по техни сметки са няколко млн. годишно /дали ?/. Затова г-жа Общината се опитва да свали хората от колите и да ги вкара в градския транспорт -чрез задръствания, велоалеи и прочие..

13

Бобо

преди 7 години

Браво на кметицата и Бойко! Така трябва да се действа в една европейска столица. София е много повече от всички други градове в България. Класата си е класа!

12

Добре е

преди 7 години

Хубаво е да се ремонтират, но съгласуваха ли го с Топлофикация, че те имат навика да разкопат точно след ремонта :)

11

ааа

преди 7 години

Хубаво е да се ремонтират улиците,но после да не ги затворят пак за лошо строителство и доработка!?

10

Име

преди 7 години

Червените *** са недоволни, че се ремонтират булеварди и тротоари :P

9

Анонимен

преди 7 години

От какво сте пак недоводлни бе балканци?

8

Анонимен

преди 7 години

Всеки ремонт на ГЕРБ е подготовка за нов ремонт. Пари са това, не е шега работа.

7

Анонимен

преди 7 години

Става страшно. След всеки ремонт или промяна в организацията на движението, което прави Фандъкова, задръстванията се увеличават, в някои случаи двойно.

6

NZ

преди 7 години

До 3. Всъщност околовръстното е част от републиканската пътна мрежа и Столична Община отговаря само за локалните и свръзките, но и аз искам да го направят.

5

Анонимен

преди 7 години

Искам само да знам с какво рисувате пешеходните пътеки - вар ли е, тебешир ли е? След две седмици се изтриват! Че и надпис "Погледни" върху асфалта изписали. И той се изтри.

4

Данче

преди 7 години

а кой изпълнява поръчката за предимство на градския транспорт ??? акава няма ?! Румънските приятели със светофарите ли ? Или офшорката "системни комуникации" ? Изобщо как се смениха светофарите без общ. поръчка ? Или с договор за поддръжка за 40000 лева и раздуване до 18 млн.??

3

Гражданин

преди 7 години

А Околовръстното и Симеоновско шосе нали беше за 2017-та? Вземете да свържете и участъка от кръговото на Младост 4 до магистрала Тракия!

2

Анонимен

преди 7 години

Нека реването започне, сега!