16

До Анонимен 13

преди 7 години

Благодаря за поправката. В бързината съм сгрешил! ЧНГ!

15

анонимен

преди 7 години

щом тьрпят меркел и не я свалят не заслужават сьчувствие

14

Анонимен

преди 7 години

От арестуваните са поне 10 германци от Пегида. А Арабелите са искали да ги пуснат с коли на площада пред катедралата(че да газят като в Берлин). Дошли са от цяла Германия. Единият е бил увит със знамето на ИД.

13

Анонимен

преди 7 години

Стига с тая МеркелЦялото ръководство на партията й е от сафро-фили

12

Анонимен

преди 7 години

Не без r,a без i

11

Анонимен

преди 7 години

само развалиха празника на немкините , а те се бяха приготвили за новогодишните пощипвания и изнасилвания , ах тази полиция !!! *** нали другарката меркел покани мигрантите - а кво стана , прояви на расизъм !? бе недейте така , те мигрантите имат права !

10

приказка за лейката

преди 7 години

- бабо Меркел , где така ?- на джамия, Мустафа !

9

маде ин Булгари

преди 7 години

Немците са arisch, но без r. (Любим виц на Х. Гьоринг)

8

спонсор на МВР

преди 7 години

Немските полицаи са расисти. На българите викат "канакен", на хората от северна Африка казват "нафрис". А самите полицаи са си чисти ф.а.ш.и.с.т.ч.е.т.а.

7

Анонимен

преди 7 години

Nafri на немски Nordafrikaner , кога някой в таа Р*е*д*а*к*ц*и*я ша науче несмки да превежда от немcки

6

Анонимен

преди 7 години

Разбира се и да е имало изнасилвания, ще разберем за тях след месец. Дотогава немската полиция и медиите ще крият случките, точно както направиха миналата година.

5

Андрешко

преди 7 години

До ЦиникАко кухата зелена политичка беше на миналата нова година на площада в Кьолн, да я пообарат, да и откраднат телефончето и чантата и тълпата северноафриканци да се погаври с нея, определено шеше да има друго мнение по темата...

4

Анонимен

преди 7 години

Изхождат се пред вратите на кооперациите в центъра,омръзна ни да чистим и дезинфекцираме екстременти пред стълбите на вратата,това поне в България не се случва,преди мигрантите нямаше такива неща в Германия

3

Анонимен

преди 7 години

Ако знаете колко се е покачила престъпността в Германия,няма оцеляло жилище на първия етаж което да не е разбито,а преди ЕС имаше скъпи саксий с цветя и отворени прозорци на жилищата на първия етаж,вече четвърти път ми крадат навигационната система на колата,макар да е вградена в таблото,вече застрахователите отказват да я застраховат и ме карат да наема гараж за сигурност на автомобила,от полицията раздават листовки с препоръката да си поставим решетки и плътни щори на прозорците на жилището

2

Анонимен

преди 7 години

Късно е! Първата реколта бебета-терористчета вече е на бял свят.

1

смЕх

преди 7 години

И за какво ги проверяваха дали си носят презервативи ли значи който има документи и предпазители е безопасен . Ха-ха гордата Меркел им разгони фамилията на германците вече и на пазар като ходят се оглеждат .