34

Лекар

преди 7 години

Докато прокурори и сдии взимат по 3000лв заплати а лекарите по 600 така ще е.За каквото плаща те това получавате ,***

33

niki

преди 7 години

В ВG няма лекари - има само ЕТ ЕООД !!!!!!!!!!!

32

Нас

преди 7 години

Време е някой да е зад решетките!!! Брадчедите ,затова налитат на бой!

31

тя

преди 7 години

Крайно време е виновни и неграмотни лекари да се осъждат ефективно , а не както до сега "кой , какво отнесъл" !

30

Анонимен

преди 7 години

до 24 ефективната присъда не може да св издаде в България. Смъртното наказание го няма

29

Анонимен

преди 7 години

няма съд..има гора кола и две дупки

28

Пешо*

преди 7 години

28ми, а знаеш ли защо ако беше от малцинствата щяха да я лекуват по-добре? Щото мъжете от малцинствата като се гъбаркаш със семействата им, се събират 20 човека с мотики, брадви и сопи и превъзпитават де що им падне. А българина си слага черни панделки у феусбука и плаче по БТВ.....Къде беше мъжа й като я държат дни наред да умира? А познай.

27

vivian

преди 7 години

Съпругът и бащата на починалата да вземат нещата в свои ръце....няма съд за такива "лекари", има само присъда!

26

Анонимен

преди 7 години

ако горката женица беше от от т.нар. малцинства, щяха яко да й треперят и нямаше да се стигне до тук. Но тя явно на никой не е платила, българка е, значи няма кой да я защитава, да се оправя.

25

io

преди 7 години

Непростимо, каквато и присъда да се издаде е малко за тези "лекари". Немарливост, грубост, некомпетентност, каквото и да се каже за тези, как ли да ги нарека все ще бъде малко. Убийци.

24

Анонимен

преди 7 години

Д-р Савчева-управител на болницата в Габрово е главния виновник за всичко!Нейната управленска некомпетентност е в основата на тоталния болничен разпад.

23

Анонимен

преди 7 години

Ne e dala PUSHVET na Akusherite

22

Българин

преди 7 години

Ефективни присъди,условната присъда е чиста подигравка.

21

Анонимен

преди 7 години

Смърт за тези псевдо доктори. Докага ще ги търпиме бе овци? Докога ще умират майки и деца бе? Овцииии събудете се извадете си главите от тинята бе! Защо търпите разни тикви и селянжъри да ви унищожават?

20

probi

преди 7 години

..." 30-годишната Десислава Манолова и новороденото и момченце издъхнали след серия лекарски грешка, нарушения на медицинските стандарти и бездействие от страна на двамата обвиняеми, сочат общо 3 експертизи, правени по случая...".И след безспорно доказана вина за убийството на двама души, само 5 години затвор? И за още толкова отнети лекарски права?Чиста подигравка, за какви правораздавателни органи става въпрос? За каква справедливост?20 години затвор и БЕЗ ПРАВО ДА ПРАКТИКУВА ПОВЕЧЕ!

19

До az

преди 7 години

Кое е безплатно това,че работиш не работиш ти искат здравните осигуровки ли!!!

18

Нас

преди 7 години

И тези хора се наричат ЛЕКАРИ!!! По скоро са палачи!!! Алчна и безскрупулна *** ,заради такива го отнасят и кадърни лекари!

17

Анонимен

преди 7 години

защо обвинители са семейството , а не прокуратурата ? Всички в града знаят на какво се дължат високите доходи на д-р Ангелов , скъпата кола , която кара и за рекета в АГ отделението . Това са хора , без никакви скрупули , които виждат във пациентите си само източник на пари . Между другото дори и след заплащане въпросния лекар си вършеше работата немарливо и с крайно неудоволствие .

16

Веселин Узунов

преди 7 години

Вместо да води дела дето няма да я върнат можеше да си намери друга и пак да му роди. Затова в сещеният Коран пише ,че мъжа има право на много жени.

15

Суека

преди 7 години

И да ми давате минуси и да не ми давате ТОВА Е ЗДРАВЕнеопазването в БЪЛГАРИЯ ! Убийци в бели престилки !