80

анонимен

преди 7 години

бсп спрете се и не дьрпаите дявола по опашката не сьм фен на герб но в момдеистват впрегнали са ресурса на дьржавата заради едни безотговорни хорапогледнете ген радев да ни сглоби служ кабинет от царисти защото сте загубилипарл избори

79

Анонимен

преди 7 години

Комунистите и президентът Нинов защо не са на магистралата да се запознаят с обстановката или обсъждат бъдещото крадене!

78

Анонимен

преди 7 години

Жалки и посредствени комунисти.

77

Анонимен

преди 7 години

99 те затова сума ти сектори изреваха на умряло след ембаргото на Русия, че няма къде да си продават стоката. :D повече от 45% от износът ни беше за Русия, сега фирмите изнасят за Африка и Азия на по ниска цена 1/6-та фалираха за 1 година а фермерите намаляха с 30% за 2 години. Споко, сега се отвори пазар за ГМО от ЕС и САЩ.

76

Анонимен

преди 7 години

102 точно, по времето на смс-ите, който не помниш. Какво пишеше?''анонименИзтели си парите от КТБ защото ще фалира :)''Това помниш ли го? Колко милиарда бяха изтеглени от гражданите? 6 милиарда? А през 2013 колко миалиарда имаше КТБ когато Орешарски взе власта? 2 ... я за 1 година е имала в запас 4 милиарда повече ... или и това не помни? А оздравителните мерки дето бяха предлагани от 6 различни фирми и личности и бяха отказани през 2015? Кой беше на власт 2015? Къса памет, много къса.

75

Анонимен

преди 7 години

БСП и ДПС управляват България от 89 до сега с малки изключения, за 27 години са управлявали над 15 години, имат няколко цели мандати, аре да не ми приказват.

74

Анонимен

преди 7 години

ДО 83 ТРЯБВА ДА СИ ПРИПОМНИШ КАК РУСКАТА БАНКА ОГРАБИ БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕЗ ПЕРИОДА- БЕРОВ , ОРЕШАРСКИ1993-2000г И от тогава КАТО СЕ ЧУЕ ЗА РУСИЯ И ТЪРГОВИЯ МУ СЕ НЯМА ВЯРА.

73

Иван

преди 7 години

Тези заспали *** от БСП друго могат ли да правят освен да търсят косури. Не ги ли е срам нали ги видяхме какво направиха и те . Каква наглост..........

72

Анонимен

преди 7 години

6 август 2014 Орешарски дава оставка, КТБ фалира на 6 ноември 2014 - 3 месеца след оставката на Орешарски. През 22.04.2015 КТБ се обяви за несъстоятелна. Да г-н Западноевропеец, много слаба памет и много малко употреба на интернет по предназначение. Европейска му работа, само говнорене без факти.

71

ШАРАН БГ

преди 7 години

Още от 25 декември синоптиците бяха категорични :СНЯГ И СИЛЕН ВЯТЪР ЩЕ ИМА НА 30 И 31 ДЕКЕМРИ В ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ !!! Е-е-е-е, колко мозък трябва да имаш, да тръгнеш на път точно в тези дни, точно за морето? Ама то не е като през август.... И после само псувате, нали? Цялата "Тракия" трябва да бъде с инсталирани нагреватели, за да няма по нея и една снежинка и любителите на силни усещания ще останат с пръст в........ !!

70

А дали?

преди 7 години

Да, точно пък сега Плевнелиев бил виновен. Че стотина "граждани", без да са погледнали прогнозата за времето, без да се съобразят с условията, тръгнали на път, без въобще да вземат предвид призивите да се избягва пътуването с личен автомобил. За това ли е виновен Плевнелиев - за неадекватните "граждани" от село, които не се съобразяват с нищо и с никого?

69

Анонимен

преди 7 години

тези червенушки , пак не са си пили хапчетата за старческа деменция

68

Анонимен

преди 7 години

89 Я помисли си пак, я виж в чичо гоогле. По времето на Орешарски бяха опашките дето си теглеха парите от КТБ, същите който изпразниха хазната на КТБ.

67

Анонимен

преди 7 години

84 Защото капитализма отвори врати за частния бизнес и който контактуваше с американци и европейци да е в купа, когато изкупуват заводи за по 25 000лв и ги продават за скрап ... след първия месец да си избият парите, разбира се.

66

Западноевропеец

преди 7 години

До 83Точно по времето на ореха фалира КТБ!

65

кръстоносец

преди 7 години

Плевнев - Повелителят на Зимата:)Що докара зимата бре? Я да си я хващаш и у вас, айде!:)

64

Анонимен

преди 7 години

Че къде в новината пише, Плевнелиев? Пише Борисов и компания ... Днес.бг да не загубихте и малкото си акъл? Или компанията на Борисов е Плевнелиев? Нали президента не трябва да е от никоя партия, по конституция, а да работи за народа?

63

Анонимен

преди 7 години

ей това бесепарите са адски нагло,тьпо и безсъвестно племе

62

до 82

преди 7 години

До Анонименкато давахте а не вземахте за себе си защо милиардерите на българия са все комунист до комуниста -почни от другаря Гергов и свърши до най-дребния партиен секретар!

61

пффффф

преди 7 години

И тия членестоноги излезли милите от нафталина. Ми свършете някаква работа бееееее. Позитано 20, Мозитано 30. С декларация и баба ви знае. Хващай, прави проекти, докарай инвеститори, намери пари... Облекли костюмите и дават акъл. Ей заради такива нефелни лешояди още 20 години ще ни управляват мутри.