100

Nick

преди 7 години

Ще ви видим и вас скоро ... има няма месец. С правителството на Нинова и Радев сняг и преспи няма да има. Всичко ще е цветя и рози. Тогава да видим какви ще ги говорите ...

99

до 125

преди 7 години

Правилно, како се смени конституцията и снежни бури няма да има, всички проблеми ще се решат! А мат'риала, с него к'во ще правим?

98

Анонимен

преди 7 години

Направих си снежен човек на улицата! Ще го пазя от вандали, защото го кръстих бойко-освободител.

97

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 124Супербойко ни спаси.

96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 123Трябва ни изцяло ново конституция и докато не се смени конституцията ще сме на дъното.

95

Анонимен

преди 7 години

Цяла нощ бедстващите не са видяли представители на институциите , ама на сутринта видяха самия Борисов.А вие кандидат управлямащи с простотията си власт няма да видите.

94

Анонимен

преди 7 години

До 77777Ето сега след броени дни др. Нинова и др. Радев ще назначат най доброто правителство на света и няма да има нито зима нито сняг . Хвала на такЪви ръководители . Да живее революцията против снега . Ура..а..а..а

93

Анонимен

преди 7 години

Много вярно, щото те са нагли и безотговорни но с претенции към всеки и всичко. Ами тези дето ще идват да ви вадят от снега и да ви помагат, семейства нямат ли, те не искат ли да празнуват??!?! Аман от егоисти които мислят само за себе си и очакват всички в тази държава да им вървят подир гъзовете!

92

ДЖУРНАЛЯ ДА ОБЛАЖАТ

преди 7 години

десетки българи, пътуващи да облежат Нова година с близки и приятели.

91

Анонимен

преди 7 години

Пак политиканстване и глупавият въпрос "кой е виновен"! Лошото време си е лошо време, почистване по време на снежна буря е невъзможно и неефективно. Аз ако бях политик и аз нямаше да ги посетя лично, да не са само те с проблем. Има прогноза за времето, предупредени са. Или да бяха тръгнали преди бурята, или да си бяха стояли у дома. Няма цялата държава сега с тях да се занимава. Нали в крайна сметка им е помогнато, те какво очакват, завъртял се на пътя и след 5 мин. да си там да го дондуркаш?!

90

Анонимен

преди 7 години

Отговорни са хората, които са измислили снега да се чисти след, като спре да вали. Докато не се промени това всяка готина ще ни затрупва снега.

89

77777

преди 7 години

Нинова хем е права, хем бърка. Наистина Плевнелиев е виновен, че остави некадърното правителство на Бойко Борисов на власт, но не е права, че ако Плевнелиев беше назначил служебно правителство, то нямаше да е е също толкова некадърно като това на Борисов. То от Плевнелиев не може да се очаква, че ще назначи кадърни хора.

88

Анонимен

преди 7 години

i predi mu vervah na Boiko kogato kazvase 4e Stanisef e vinoven za vsi4koi sega mu vervam kogato kazva 4e BSP sa vinovni za vsi4kopredi neglasuvah za Boiko zastoto mu vervah 4e lujesega nema da glasuvam za Boiko nemu vervam 4e ne luje

87

tih velikan 681

преди 7 години

Ei neblagodarnici bsp,dpsari i prochie kato si chupehte kolite po putishtata psuvahte i plashtahte na servizite za remonti,a sega imate putishta Boiko vi e vinoven,semkadjii...samo toyaga i rejim za vas,samo ot tova razbirate svoboda.

86

Анонимен

преди 7 години

Правителството на Бойко Борисов за пореден път се изложи. Странно е, че има хора, които не го разбират!

85

Анонимен

преди 7 години

алооооу гаварит масква : другари шумкари , ами що вие не направихте правителство , нали настоящия президент който обвинявате ви даде възможност !? ако вие бяхте на власт магистралите щяха да са с отопление , даже и на времето нямаше да позволите да бъде лошо , вие имате сили и възможности , вие можете , цяла България вази гледа и слуша , и на вас се надява !!! с другарката *** към по хубави метеорологични условия , ура , да живей !!!

84

Факт

преди 7 години

В общи линии некадърността и корумпираността на правителството на Бойко Борисов е причината така да закъсат хората там. Първо, точно този участък е един от малкото участъци по магистрала Тракия построени по времето на Бойко Борисов, с огромно присвояване на средства и съответно с много лошо качество на проектиране и изпълнение, което е предпоставка да се случват подобни неща при всеки сняг. Второ,пълната липса на организация и огромната некадърност на правителдтвото на ГЕРБ за ситуации като тази

83

Благоев

преди 7 години

БСП ,ако иска да бие Бойко в неговата игра,трябва да издигне идеята за ПОДБАЛКАНСКО МЕТРО ! Кеф ти Варна ,кеф ти Бургас, ако ще и КАМЪНИ ДА ВАЛЯТ.С интернационална нотка,може да го продължат до Белград.До Скопие не може,бигбрадъра в Москва не дава!За справка Мъск ще прави такова в емирствата! Е хайде СТИГНЕТЕ ГИ АМЕРИКАНЦИТЕ.

82

Партиен член

преди 7 години

Значи ако беше *** сняг нямаше да има за коледа. Браво другари.

81

Анонимен

преди 7 години

Е СЕГА ПРАЗИДЕНТА КОЙТО ЩЕ ДОЙДЕ ЩЕ ОБЛИТА ГРАНИЦИ И МАГИСТРАЛИ- ДА НЕ ЗАБРАВЯ КАКВО Е ОБЕЩАЛ.