34

Анонимен

преди 7 години

сори Путин но за теб няма процент ще трябва да храниш руската си ко4ина с нефт и препарати за вана

33

Анонимен

преди 7 години

И точно защото, никой няма да вземе на сериозно такива като мен, които мн добре осъзнават кое до какво води, света ще отиде в реалността, в която ще отиде, а не знам защо си мислиш, че аз се опитвам да спирам някой за нещо, всеки опит е полезен :D Аз само казвам, че ако искате позитивна реалност, трябва да я създадете, ама това няма да стане като предизвиквате войни, продавате оръжие и унищожавате животите на милиони хора :D Успех, незнаещи, неосъзнати, неуки, малки, сладки, човешки същества :D

32

Анонимен

преди 7 години

Действат определени физични закони, всяко действие има противодействие и конкретни последствия, щом не може да схванеш, че ако запада не продаваше оръжие на изтока, с което се подпомогна устрема на ИД, а САЩ не бяха тръгнали да свалят режимите в тези страни, с което объркаха цяла Европа, освен ако не е било предварително замислено, значи не знам кой е простия, аз или ти? Обективната реалност на космоса, където действат определени закони, ако искаш нещо хубаво да се случи - предизвикваш го.

31

Анонимен

преди 7 години

основно за алкайда!! а тук затова плюят по асад? бил такъв бил онакъв а пълним джоба?а саъдитите катар и сащ и йордания сухи!!

30

Циник до 33

преди 7 години

ПродължениеНякой от двама ни е *** ....оставям на другите да преценят кой! Иначе грабвай плакатите - И юруш на улицата - протестирай против войните! Сигурен съм, че като те видят - тутакси ще спрат сите войни! Шемети като теб - затова са шемети - никой не ги взима на сериозно ! Обективната реалност на космоса - и субективния бъркоч в обърканото ти мозъче! :-)

29

Циник до 33

преди 7 години

"Обективната реалност в космоса.." мда...клоня , че са ти се обадили извънземните! Какво е иначе обективното в шльокавицата ти - на мен ми се изплъзва!

28

Анонимен

преди 7 години

До *** до 29Воюва, защото пак казвам, толкова му е акъла, когато осъзнае обективната реалност на космоса, ще спре да воюва, защото ще разбере, че няма смисъл, а сега се приготви за последствията от простотията на такива като теб, защото вселената е безпогрешна, когато трябва да се балансира енергията.

27

Анонимен

преди 7 години

Тукашната съветофилия се възторгва само и единствено от савецко-руския военно-космически комплекс. Плаче за "съсипването" на българския военно-промишлен комплекс, както писа някой по-долу, но същевременно реве защо били намерени (а кой го казва?) бг оръжия в Сирия. Т.е. някой свежда опорни точки на кутевци. А и сякаш някога не сме финансирали пролетарски революции из цял свят

26

Циник до 29

преди 7 години

Това извънземните ли ти го казаха...или го прочете от книгата на Ванга? Ще ти е по-лесно , ако не си нагласяш света, както ти се ще- а го възприемаш такъв - какъвто е! Откакто се е пръкнало - човешкото племе воюва! А дали ти харесва - е въпрос, който не играе!

25

Анонимен

преди 7 години

Бре в световната седмица само за толкоз цена като от Великолепната седморка най-младия член с най-малко стаж в военното дело,но усърден в защитата на селото и борбата дет осми ще се явява с едно пистолетче и то отвоювано с кураж,заслужено връчено в решаваща битка на крак как за последно отговорно сражение пред изградения вал за защита на жителите,и се качи при камбаната да гледа отвисоко идат ли бандюгите рушведжии да трепат навред,селото имаха мачети,но не са самураи в същото време по туй време

24

Анонимен

преди 7 години

ОК, щом приемате за нещо нормално продажбата на оръжие и това да има конфликти от подобен тип, заедно с последствията след тях, обяснете го на децата и внуците си, че им предстои да израснат и живеят в несигурен, агресивен, озлобен свят, в който не стига че предстоят планетарни и климатични промени, ами и тероризъм, войни дебнат на всяка географска ширина, където съзнанието все още не е еволюирало до осъзнаването на обективната реалност на космоса и оттам живеенето в синхрон и симбиоза с нея.

23

Анонимен

преди 7 години

пак ли трябва да храним и плащаме на сибирската мечка.....

22

Дельо хайдутин

преди 7 години

Е не става хем тая работа в оная, хем със *** в рая. От една страна викат "що съсипахте военно-промишления комплекс", от друга викат - "що изнасяте оръжие". Ми то оръжие се изнася за където се гърми, а не за където копаят лозе, нали?

21

Анонимен

преди 7 години

По същият начин виждаме и последствията от действията за България, когато не се работи за интересите на страната, а само се правят далавери и се злоупотребява - младите се изнесоха на запад, новите поколения и те ще се изнесат, тук ще останат масово роми, пенсионери и хрантутниците на държавна работа, заедно с цялата политическа ***, която докара страната до това положение, икономиката ще остане 1 град, където фирмите едвам ще намират кадри, бизнеса ще се свие, а новите заеми ще останат необслу

20

Анонимен

преди 7 години

Защо хората не провокират нещо позитивно, нещо което носи радост, което прави другите щастливи, а избират да продават оръжие, продаваш оръжие - следва война, бежански вълни, избити, ядосани, кризи, замърсяваш климата и го унищожаваш - получаваш климатични промени, толкова е просто, всичко си има последствия, ако за вас е нормално да се продава оръжие на хора следващи крайна идеология, тогава дано да приемате за нормален това, в което ще се превърне света, но това е заради липсата ви на знания.

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Тогава се пригответе за последствията от подобни действия, щом ви е толкова акъла, вие сами си го правите. Не се чудете после защо така става, светът е такъв какъвто е, но той е резултат от нещо преди това.

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19Не знам за обективната реалност или деструктивната пунктуалност, но светът си е такъв, какъвто е. Оръжия са лошо нещо, но ще се произвеждат и продават, докато съществува човечеството, ако не сме ние, друг ще е на наше място. В този бизнес борбата е жестока, лично аз съм приятно изненадан, че заемаме такива позиции. А руснаците газ пи...т, защото ги цакаме жестоко и им подбиваме пазара, но ДГД, имаме да избиваме за АЕЦ и куп други неща. ***..та им.

17

Ние

преди 7 години

Може ли някой да ми отговори има ли акциз при това производство !?

16

Циник

преди 7 години

И да ми дислайквате поста - когато фактите говорят - и боговете мълчат! Семейство Квандт ( собствениците на BMW ) са започнали бизнеса си в Холандия - правейки такелажи за колонизаторската флота ..през ПСВ са шиели униформи за Вермахта...през ВСВ са правели акумулатори за подводниците на Райха..Гьобелс е женен за жена от клана Квандт.И вместо да ги съдят като военопрестъпници...им продават на символична цена BMW! А наивниците си остават лапнишарани! Толкова е простичко!

15

Анонимен

преди 7 години

Не се чудете после, защо света става по-лошо място за живеене, всичко си има последствия, ако човека действаше така, че последствията да са позитивни за него, то тогава те щяха да са такива, сега в следващите 50 години хубави неща рядко ще видите, защото ви е толкова акъла, а реалността ви е отражение на слабо развитото ви съзнание, което въобще не осъзнава обективната реалност на космоса и забравя тотално къде е и кой е изцяло запленено от алчност и егоизъм. Весело изкарване.