54

Анонимен

преди 7 години

Най-после да съм горд че съм българин в новата ни история. Най-после не сме на последно място.

53

анонимен

преди 7 години

бьлг орьжие се изкупа от ам фирми и те снабдяват разните групировки в бл изтокнали воините са затова да се продава орьжие на които плаща за мен това еобик тьрг сделка в този бранш има работни места така че няма какво даподскачате конгресьт одобри сумата от 680 милиарда за 2017 за отбранакакво ще стане с тази сума които е жив ще гледа

52

ОХРИДСКИ

преди 7 години

Бъэлгари ,руснаците играят своята антибългарска игра от векове. Не разбрахте ли ,че всичко е добре нагласена пиеса ,съчинена в Москва с цел злепоставяне на България като уж износител на нелицензирано оръжие за главорезите в Сирия. Истината е че българското оръжие е по качествено от руското и ние сме конкуренти на руснаците на този пазар. Хибридната воина срещу нас, съчинявана в Кремъл продължава. Жалко ,че българската прокуратура услужливо се самосезира ,за да злепостави България.

51

Неразбиращ

преди 7 години

Добре де , изнесли сме оръжие за 750М - 2015 , големи производители сме с опит както се казва. Защо се бавят тогава и моткат и не приемат закони за свободно придобиване на нарезно огнестрелно оръжие? Може би защото ще им се наложи да приемат още няколко закона един от които е за защита на частен имот и оправдаване на собственика при употреба на нарезно оръжие. БХК тогава ще нададе зверски вой до небесата а кражбите ще останат в историята. Все пак не искаме ли всички нормални хора това?

50

Анонимен

преди 7 години

На седмо място ли, що за простотия? Ето я истинската класация:CAЩ 31%Pycия 27%Kитaй 5%Гepмaния 5%Фpaнция 5%Beлиĸoбpитaния 4%Иcпaния 3%Итaлия 3%Уĸpaйнa 3%Изpaeл 2%

49

Анонимен

преди 7 години

Даниел Митов каза, че не сме изнасяли оръжие за Сирия. И е прав човекът, щото оръжието е било за главорезите, не за Сирия.

48

дядо поп

преди 7 години

Друго си беше по татово време, ей! Изнасяхме "банани" за де що имаше въстаници в Африка. Онези държавици всичките си имаха законни правителства, ама на, нямаха късмет, завалийките. Дето рекъл дядо ви поп - не ме гледай как ям блажно, ами ми ме слушай кат' ти говоря за пости.

47

Анонимен

преди 7 години

Значи за Русия могат да спрат Мистралите без никаква причина, а нашите пaразити не спират оръжията за държавите подкрепящи тероризма като САЩ , СА и Катар.

46

Анонимен

преди 7 години

Нямаше нуда да ни се казва че цялата патърдия за оръжията в Алепо е за да се удари българския износ. Срам за българската прокуратура, че обслужва чужди интереси!

45

Анонимен

преди 7 години

А когато не знаеш, че енергията във вселената винаги се балансира, когато някой дойде и ти каже, че всичко е резултат от нещо преди това, и че всичко си има последствия, ти си мислиш, че не е с всичкият си, а дори имаш наглостта да го наричаш *** :D А аз се чудя, защо човешкото съзнание е толкова деградирало и ограничено, и защо света е толкова изкуфял и самозабравил се в материалистичните илюзии на егото си, което пак си води до своите последствия, едни от които са и климатичните промени.

44

anonimen

преди 7 години

за тези, които подпомагат международния тероризъм има международен съд

43

Анонимен

преди 7 години

Ако бяхме в друга паралелна вселена, където законите са други, където ако цял живот се храниш с отрова за мишки ставаш по-здрав, вместо организма ти да се скапе, защото биологичният организъм който си не е изграден от веществата намиращи се в отровата за мишки, да твърдиш, че говоря глупости, ама ние сме част от физическа вселена, където ако сега продадеш оръжие на озверели животни, те ще го използват за да нападат и превземат територии, и покрай това един куп други неприятни неща ще се случват.

42

Анонимен

преди 7 години

Значи отхвърляш изцяло обективната реалност на космоса, където всичко е резултат от нещо преди това и за всяко действие си има последствия? Изцяло отричаш и казваш, че съм луд, шизофреник, шемет, намеси и извънземни цивилизации, които очевидно смяташ за несъществуващи, и изцяло отхвърляш твърдението ми, че кризата в света днес е резултат от действията на хората в миналото, и че продажбата на оръжие и създаването на войни не водят до позитивна реалност и мир?

41

Циник до 45

преди 7 години

Така , като ти чета бисерите ....съм сигурен, че си сигурен! :-) Типично за маниакалните шизофреници!Виж аз - не съм сигурен - да ти се смея ли..или да те съжалявам :-)

40

Анонимен

преди 7 години

***, сигурен съм, че си някой над 50 с остарелите си разбирания и вярвания от миналият век, в момента това вашето филмирано поколение със стафидата вместо мозък създаде целият този хаос в света, а децата и внуците ви ще ви плюят един ден като умрете до 20 години :D

39

Анонимен

преди 7 години

Очевидно е, че ми се дразниш, даже едва ли не се засягаш за нещо, което аз казвам, държиш се агресивно, такива като теб с твоята гледна точка е нормално да не разбират такива като мен, а на мен въобще не ми дреме, повечето хора които не са само с икономическо образование и знания мн добре знаят какво имам предвид и искам да кажа, докато такива като теб се опитват да осмиват такива като мен, светът ще страда от грешките си :D

38

Циник до 41

преди 7 години

Аууууу....ти си ни предупредил! Още утре почвам да копам противоатомно бомбоубежище!!! :-) Я...я - давай осветли ни с още потресаващи подробности - от обективноста на космоса! Усещаш ли колко си смешен? Ултимативен капацитет - на космическа простотия! :-)

37

factotum

преди 7 години

То няма лошо да произвеждаме, но сме основен доставчик на терористите-това е проблема!

36

Анонимен

преди 7 години

Ти си знаеш, аз съм предупредил, че всичко си има последствия, и че света днес e резултат от действията ни в миналото, или света след 10 години, ще е резултат от действията ни днес, бъдещето е резултат от действията ни в настоящето, всеки го е разбрал от нивото си на съзнание, точно както производителите на оръжие не носят отговорност за това кой как го използва, така и аз кой как ме разбира :D Успех с това, че си мислиш, че аз съм някакъв ***, който не знае къде се намира :D

35

Циник до 37 и 38

преди 7 години

Само ти гледам сеира :-) Ей сегинка ще ни обясниш тайните на света...и космоса ( най-вече) Смешните ти напъни да се направиш на умен...ми само са смешни! Данай - обясни ни за обективната реалност на космоса...и връзката и с популацията на поповите лъжички във Войводиновските рибарници...пхахаха - шемет