14

Анонимен

преди 7 години

И тези пари отиват в джобовете на политиците, кървави пари, всичко един ден ще ви се върне тъпкано.

13

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Защо имам усещането, че сравнително стабилното финансово положение в България по време на управлението на Бойко Борисов се дължи не само на изтеглените много милиарди външен заем, а и на процъфтяващата контрабанда, търговия с наркотици и оръжие ?Хубаво е народът да има работа, но е лошо, когато българските оръжия попадат в ръцете на терористи и ислямисти.Не за друго, а защото утре тези български оръжия могат да послужат за тероризъм и срещу България.

12

Анонимен

преди 7 години

Правете повече деца, света има нужда от повече деца, да преживяват войни, бежански вълни, убийства, да живеят в омраза, разделения, робство на системата, а и трябва някой да плащат за простотията на богатите.

11

Циник

преди 7 години

Business as usual! Някой преди мен го каза - по-интересно е къде отиват парите от печалбата.И Германия продава танкове, и общо взето оръжия за милиарди.Пак ще повторя за неразбралите - не убиват оръжията а ( тарамбуките ) , които ги ползват! Изостаналите хипита - нищо не ( и няма ) да променят! ФАЩ са тези - които мушнаха пръчката в гнездото на осите! Арабски пролети - организирани от ЦРУ държавни преврати по целия свят! И сега Европа трябва да им сърба *на*та! Останалото са приказки за наив

10

Анонимен

преди 7 години

БГ ще става все по-добре, само гледайте, след 10 години ще е супер добре да живееш тук, всички от чужбина ще се върнат. Тук всеки работи за интересите на страната. Няма корупция, няма ощетяване на икономиката, хората, държавата. Ще се превърне в рай, а сега като се разбере, че продаваме и на юг оръжие, като тръгнат и тия от юга талибани, ще и дойде супер на България, а и Европа, поздравявам всички милионери, които използваха простотията на глупавите, да създадат този световен хаос, честито, роби

9

Анонимен

преди 7 години

Особенно по продажба на оръжие на терористични организации и ,,умерени ,,главорези и канибали който публично режеха главите на журналисти ,граждани на Европа ,САЩ ,Япония и пееха ,,Аллах, акбар,,.

8

boiko

преди 7 години

Уж сме на челните места по износ на оръжие, а отидете да видите в военният завод в Лясковец как мизерстват работниците на минималната заплата.Как пък винаги при такъв грандиозен скандал се появява услужливо някой бивш разбирач да замазва очите на хората и да ги прави по-големи светци от папата?! Много взеха да стават скандалите напоследък,новият главен прокурор ще има доста работа за вършене!

7

Анонимен

преди 7 години

БГ е и в една друга седмица, където е на първо място от страните в ЕС - корупция! Ше се оправим, чекайте.

6

Анонимен

преди 7 години

i nomer 1 po nai niski zaplati??

5

Анонимен

преди 7 години

До SDТака де, още не са отчетени коледните и новогодишните пакети с доставки.

4

Анонимен

преди 7 години

Айде, продавайте още, гледаме да видим докъде ще стигне света с такива действия, всичко си има последствия, нали знаете, хайде да видим какви ще са те, след продажбата на оръжие на хора изповядващи крайна идеология...засега изглежда мн интересно, точно в такъв свят искам да живеят децата ми, които ги нямам. Дано и другите хора да искат точно такъв свят за децата си, да са щастливи и спокойни.

3

Анонимен

преди 7 години

A saschto bg e nai bednata saschto mladite bagat starite umirat s miserni pensiii a dalaverite prodaljavat na bogataschite sabogatjali ot lukanov oavlov kostov i tn 12351

2

Анонимен

преди 7 години

Позитивна новина, поредната доказателство, че в държавата не е като да няма пари, ама явно много се краде. А дано догодина да продажбите да минат милиард и на 6-то място.

1

SD

преди 7 години

Вярно , че 2016-та не е свършила , но явно ще се окажат повечко милионките !