8

Анонимен

преди 7 години

До Фори просто къртиш... харесва ми иронията ти, защото ако наистина мислиш, това което си написал... имаш сериозен проблем и медицината има много точен термин за това състояние, ама ще го цензурират. поне 99% от индивидите се досетиха и както се казва "ай със по- здрав"

7

Анонимен

преди 7 години

Аре стига *** отщини бе.. Открай време е имало *** тераси, нищо ново няма и не изобретявайте нови думи за *** терастията. Важното е те да не ни се качват на главата, а да си задават екзистенциалния въпрос "пет ерас ли съм аз, или съм интердупенавт" някъде далеч от децата ни и в усамотение.

6

бивша учителка

преди 7 години

Аз имах такава ученичка. Омъжиха я на 15.

5

Анонимен

преди 7 години

Имаше една африканска лекоатлетка, бегачка. Може оттам да раздухват проблема. Като такъв тип хора започват да им бъркат сметките.На други места може да се прочете, че някои племена в Азия, в Океания считат, че половете са 4. Може и да са прави, след като толкова, даже минаващи за успешни известни хора не са щастливи с идентифицирането си.

4

Раздразнен

преди 7 години

До Раздразнен(10)Цензурираната дума е "xepмaфpoдити".

3

Раздразнен

преди 7 години

На такива обикновено се казва ***, ама либерастите няма мира! И те като *** - виждат проблеми там където няма, после ги "разрешават" и отчитат дейност. Както сте си дупедавци в БГ, скоро и про вас.

2

?

преди 7 години

Защо интер? Думата не е ли ***?А уж медицината била много напреднала. Някои са психически, други физически. Има много хубава скулптура на Роден, свързана с това състояние.

1

Пешо*

преди 7 години

Всяко медицинско състояние трябва да може да се отразява в личните документи на човек, за да може да се взема предвид при лечение или настъпване на злополука.Щом има междуполови хора, трябва да има и междинен пол в документите. Но да се издават такива само срещу болничен лист.