311

Анонимен

преди 7 години

ВОВА ИЗКУПУВАМЕ КУЗНЕЦОВ ЗА СКРАБ ЗА 5 ТОНА ВОДКА

310

АРСЕНАЛ

преди 7 години

Сори Вова АМА НЯМА ПРОЦЕНТ ЗА ТЕБ ВЪРВИ ДА ПИЕШ ПРЕПАРАТ ЗА ВАНА

309

Анонимен

преди 7 години

Захарова да се занимава с проституция както подобава на рускиня не да търси лицензи на умряла държава- ссср - в която руснаците бяха и малцинство

308

Анонимен

преди 7 години

исил намериха 10 сандъка руски медали с изтекъл лицез в палмира

307

Анонимен

преди 7 години

от бягството от палмира ли ги намериха

306

Зозо

преди 7 години

Скоро някой от ВМЗ да си е продавал пръстените?Хиляди работни места и се търсят хора!Кви санкциии кви 5 лева?

305

OTAN

преди 7 години

VIVA ВМЗ!!!

304

pomne6t

преди 7 години

Руснаците какво се правят на дръж ми шапката. Нали руски и украински самолети непрекъснато карат боеприпаси и оръжие от Бургас и Варна за близкия изток.Ако не вярвайте проверете не е от днес.

303

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Много е кофти , да си ..."ПРОФЕСИОНАЛЕН ОСВОБОДИТЕЛ"!!!!!!Не знаеш от кой "БРАТ" ше ти се изсипят бомби върху главата...ха,ха,хааааааааа...ЗАТОВА ВЪВ ВСЯКА ФИРМА ---СЕ ПАЗЯТ ОТ "БРАТЯ" , "БРАТОВЧЕДИ" И ...."РОДНИНИ"....!НАЛИ СЕ СЕЩАШ ....."БРАТСКИ ОГЪН"...ха,ха,хаааааааааааааааа

302

Анонимен

преди 7 години

На дамаджаните не им е проблем оръжията от България,проблема е ,че не контролират приходите от тези парични потоци,проблема им е ,че не са в обсега на техните обръчи от фирми в БГ.Когато руските подводници тръгнаха от Мурманск натоварени с оръжие за ИДИЛ тогава не риваха нали ? Щот им трябваше проблем за да имат повод да окопират Сирия,Асад ги бил поканил ама друг път ,никой никъде не ги кани тези натрапници професионални освободители

301

Анонимен

преди 7 години

Ако не се лъжа, в Независимая газета даваха снимки на реактивни снаряди за системите за залпов огън "Град" и на патрони за тежкокалибрени зенитни картечници българско производство. Турците пък заловиха РПГ ,с които бяха запалени 4 техни танкове Леопард. РПГ-тата се оказаха български. При изпитания на такива гранатомети на полигона на ВМЗ загина американски военен експерт.

300

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Гооолееееееем праз.....!ТОВАЕ ПАЗАР ТОВАРИШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВАРИШ-----И НЕ ЗНАЕШ, КЪДЕ ЩЕ ГО НАМЕРИШ........!!!ПОНЯТНО...??!

299

Анонимен

преди 7 години

Отвратително ! Да продават ГЕРБавите оръжие на терористите от ИДИЛ( призната за терористична организация ), който режеха главите на американци ,европейци ,японци ,деца си е живо самоубииство.

298

Анонимен

преди 7 години

До край И как ИДИЛ си плащат ? И палестинците си плащат ама на тях не продаваме . Що ли ?

297

българин

преди 7 години

Може българското оръжие да е препродавано но защо Москва не отговори на въпроса: Всички терористи по света са въоръжени изцяло с руско оръжие и то ли е българско????? И в ИД няма нито един българин но според руски източници има хииииииииляди руснаци(отделно от 7500 от другите републики на РФ)...Що тъй???

296

Наблюдател

преди 7 години

До Анонимен(350)Колкото плащат американците за смъртта дето занесоха в Ирак..

295

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен(353)Така ли? А кога яде кифтетата не рева..

294

Американ

преди 7 години

До край(355)Така де, ама лаком *** - кръв ***. И писка, че бил беден..

293

Анонимен

преди 7 години

До бг...за това ли ликуват...Ликуват такива като вас, руски мeкepeта има и в Сирия.

292

Анонимен

преди 7 години

Ако новината беше изтекла на 23.01. 2017 г. сегашният върховен главнокомандващ Плевнелиев и генерал Бойко Борисов щяха да хвърлят отговорността за станалото на генерал Румен Радев. Може би опасението от разгласяването на такива факти караше Плевнелиев с неприсъща за него страст да се бори за съставяне на служебно правителство от избрания за президент, но все още не заел поста на държавен глава Румен Радев.