3

Исус Пидираст

преди 7 години

Едно време Исус нахранил хиляди с няколко рибки.. и те били сити за ден.Ако ги беше научил да ловят рибки - щяха да са сити цял живот.Това е разликата между продиктуваната сляпа вяра и човещина идваща вътре от теб, без да има нужда от гъзолизането на небесна (или друга) диктатура.Инвестицията в образование е най-добрата дългосрочна инвестиция на една нация.Уви - това някак убягва не само на съвременните политици, но и на човека в коментарите.

2

Анонимен

преди 7 години

Парите са тор, от който израстват красиви цветя,.... Не са важни парите, а техното количество,.. По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен.... От утре, например, аз ще произвеждам панталони, всеки по 1000 лева, но половината печалба ще дарявам за благотворителност. Е, ако излизам на загубе ще не дарявам, но важно е намерението, не ли?

1

Много

преди 7 години

хитро. А що не дадете сравнение на цените преди Акциз и ДДС. Щото не ви изнася. Мошенници. Цените са по ниски щото акциза ни е много нисък. И печелят търговците. Ако имахме акциз като в Люксембург тогава щях да ви питам