11

Иван

преди 7 години

Я моля да не ни занимавате с такива НЕЗНАЧИТЕЛНИ НОВИНИ, ВАЛЕРИ БОЖИНОВ ти си менте!

10

някой от народа

преди 7 години

Абе драскачи кой го интерсува тоя без.д.арник къде и с кого ще посрешне празника. Толкова ли няма с кого да се занимавате и толкова ли няма в пространството истински новини????

9

Анонимен

преди 7 години

Интелект!Не е лек жанр, не защото е лек, а защото е простотия!Амин!

8

Анонимен

преди 7 години

Уф, каква новина само! Направо нямаше да мога да спя от притеснение, че не знам с кого ще посреща Нова година Куция кон! А за кухата лейка съвсем пък не ме е грижа.

7

Анонимен

преди 7 години

Na koja mutra bogata6 schte pee6. Koi ti plaschta sa 2017 mesto da si s deteto si vsi4ki 4algadjiiki predpo4itat mutrite te pla6tat i vi opipvat a tova vi haresva rasvrata v bg i isvesten na peva4ki i mutri bogataschi

6

Анонимен

преди 7 години

В такъв случай да ви е честита новата 2017година.., измислени драскачи.

5

Анонимен

преди 7 години

Що за новина е това? Престанете да ни рекламирате тия безпросветни, пошли плебеи като "випове" и модели за подражание. Всичките са невъобразим и очевиден *** и никой не го топли къде валерката или неговата продънена чалгарка ще шмъркат на НГ. Боже, боже, какви времена... Гнусни османски чалгии са забавлението на презиращия своя народ и родина българин, а западната цивилизация усилено се дупи на човекоподния башибозук, който безпрепятствено се излива на талази у европско.

4

стига бе

преди 7 години

Нер стига, че яовешката простотия е безкрайна, ами и чалгата учвеличава броя на простаците. И затова, че правиш хората прости и първични и пари да получаваш, ами това граничи с проституцията. Получаваш пари, за да задоволяваш долни инстинкти и първични вкусове. Пък и младите какво могат да научат от чалгарската култура? Нищо, освен едно опростяване. Това е. Чалгата не е висш пилотаж в културата, а пълно опростяване и затъпяване на вкусове. Ама в абсурдистан е така. Пари вземат само нагли, алчни

3

Валисия и Николери

преди 7 години

И догодина пак толкова ще ме дразните.

2

вин

преди 7 години

Чухте вести за "хайлафа" на ***!!!!! Браво, ашколсун, да се размножават подобни водачи на нацията!Ай чиститу!

1

Писна ми от

преди 7 години

ПР на някви безлични и аморални псевдо звезди. Кво ни интересува тяхното битие?