Валери Божинов ще посрещне новата 2017 година в компанията на сина си Валери-младши, който е от връзката му с Алисия.

"Досега винаги съм празнувала на Нова година със сина си. Но този път той ще бъде с баща си, затова аз ще се забавлявам с моите почитатели в известен столичен клуб, където изпълнения ще имат още Мария, Илиян и Гъмзата", разкри изпълнителката пред "Труд".

Тя разкри още, че няма никакво намерение да сменя продуцентите си в посока "Пайнер".

"Аз работя вече дълги години с моите продуценти и съм доволна от сътрудничеството ни. Уважавам професионализма на другата музикална компания, но просто от самото начало съм започнала с "Ара мюзик", заедно имаме много успешни проекти и не мисля, че мястото ми е другаде", категорична е Алисия.

Изпълнителката допълва, че няма проблем да изпълнява ролята на "работеща майка".

"Със сигурност е трудно да си работеща майка не само в моя случай, но и по принцип. Никога не съм се замисляла да се откажа от кариерата си. Поне на този етап е така, защото благодарение на работата, която е удоволствие за мен, осигурявам бъдещето на сина ми. Което е всъщност целта на всеки един родител. Но това в никакъв случай не ми пречи, когато съм вкъщи, да бъда домакиня".

Изпълнителката не е съгласна, че попфолкът е "лек" жанр, тъй като не било никак леко.

Според нея конкуренцията е еднаква, независимо от жанра, и само тези, които предлагат качествени продукти, успяват на сцената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase