23

Крадат МИЛИАРДИ

преди 7 години

У НАс приходната част на бюджета се формира само с ОГРАБЕНИ ПАРИ ОТ НАРОДА И Бизнеса..Терористи МЕНКАЩИ НА ВЛАСТ НАРОЧНО СъздАдени ХРУПИРОВки маскирани като ПАРТИИ за следващата година предвиждат прахосване с цел ГРАБЕЖ на над 13 000 000 000 ограбени от народа през бюджета живи лева..

22

Нас

преди 7 години

Еее, то бива наглост бива , ама да вземеш 20 милиарда от тях да останат 4 милиарда и да казваш имаме излишък, а народа рови в кофите, това само тия го могат !!!!

21

9689

преди 7 години

Измамници,що бяха 21 милиарда заеми?

20

Бранник

преди 7 години

Като има излишък не крадете, а върнете заемите!

19

анонимен

преди 7 години

ЛЪЖАТ ЛЪЖАТ ЛЪЖАТ ЛЪЖАТ

18

Пешо

преди 7 години

Таман да имат сега бесепето, турците и патриотите да харчат.

17

veteran

преди 7 години

Горановото замяза на скъперника на Молиер. Брои жълтичките в сандъка си, а не ги е грижа че пенсии и заплати от 6 години не са вдигани и има хора, които се чудят как да преживеят. То бива бива ама гражданите на една държава, членка на ЕС, насила да ги държиш на последно място в Европа вече преминава в йезуитщина

16

Един българин

преди 7 години

Я се уточнете първо какво ще ни лъжете.Как така излишък от милиарди, пък същевременно в друга новина се казва че в Здравната Каса имало недостиг от поне един милиард и лекарствата по аптеките преди празниците били свършили? Кое от двете е вярното сега? Или аз не разбирам от икономика най-вероятно? Поне по математика съм бил отличник в училище...

15

анонимен

преди 7 години

Вчера чух,че в ЕС вече няма да лекуват българи защото 200 млн лв не са им платени,а върху тези пари текат и лихви-защо?Чух ,че ЗК дължи около 600 млн на болници,за лекарства-защо?Чух и за още десетки милиони неплатени задължения от държавата -защо?Ами затова да ни кажат колко спестени пари има в края на годината -а които дойде после на власт да се оправя с неплатените им бакии.Така беше и при Борисов 1 -после обаче Орешарски им беше виновен.

14

Анонимен

преди 7 години

Тези хрантутници в това министерство, са по-нагли и от онези дето ги шамариха в кадастъра. Лъжат като дрът неинтегриран.

13

Анонимен

преди 7 години

Хайде гласувайте за герб - демократ - комунистически хибриди.

12

ивчо

преди 7 години

тъкмо, догодина да може да се източи още една банка....

11

Ура

преди 7 години

Ехаааааа, всичко ще е по мед и масло. Само дето това ще важи за една шепа крадци и лъжци.А всеки лев в хазната е добавян с лишаване на Народа от необходимите доходи.

10

Анонимен

преди 7 години

Да, доходите ни ще стигнат средноевропейските не през 5000, а през 4999г.

9

socialen

преди 7 години

"Излишъкът" е част от тези 16 милиарда лева, взети на заем от частни западни лица на непосилни лихви. Другата част от т.н. "Излишък" са оразвания на бюджетни разходи в заплати и пенсии. Състоянието на икономиката е от плачевно до трагично - рейтинговите агенции не са променили от 4 години прогнозата ВВ+, което е доказателство, че сме стабилни в бедността, подземните си доходи и безперспективността. Предизборните еквилибристики на Горанов няма да направят гладните сити.

8

Азер Гъзаев

преди 7 години

Ще ги стигнете ако не тая може и догодина..като гледам тука баби на 60 -70 години карат нови коли без грам притеснения ,скоро и в кенефинландия..... Абе кво стана с банка КГБ клиентите са ни от дпс и атака?!?от рушнаците ако се отървете цъфътите

7

Да действат!

преди 7 години

Щом има излишък, а освен това и ще съберат 12% по-голяма сума от данъците, значи могат да вдигнат пенсиите!

6

Jej Jej Oko4a

преди 7 години

Polzata yok shtom pensiite sa po-niski ot albanskite

5

Анонимен

преди 7 години

Новите гладни ще ги окрадът!Десните събират,левите и популистите пилеят

4

Анонимен

преди 7 години

Покриха външния дълг или утре са на хаваи а аз ще гледам веско маринов и издиислав ша кърта уиски баси купона