64

До 79

преди 7 години

Аз мога и да си бърша *** мога, ти и тва не си се научил, понеже мозъка ти върши работа, само когато си в кома и не се налага да извършваш никаква дейност. Тоя PR не е, за да направи някого известен, кухаро малоyмен, а за да му изтъкне постъпката и да направи добро впечатление на залyпeняци като теб. Винаги мисля сам и винаги съм мислил сам и за мен тва е *** и евтин PR, а консулматор на боклyци като теб няма как да ми промени мнението, ако ще и да застанеш надолу със зомбираната си тиква.

63

XXX

преди 7 години

Крисия е талантливо момиче, не бих казал нищо лошо за нея, нито за родителите и, ако не и правеха такъв евтин и пошъл PR, а тва, че е евтин и пошъл PR само амеби като теб не разбраха.

62

impious

преди 7 години

@80, наистина си яко кух тип, всичко можеше да стане и без да се разгласява, но както вече казах - всичко е PR, а само куха тиква като теб би сметнала, че са го направили с друга цел.@81, ти спокойно можеше да намесиш и папата тук и него да го обсъдим, нищо, че за него не е ставало дума, а за тая с книгата може да си поговорим друг път, но да не е тук, че ще използвам само нецензурни думи, а тук вече ги трият тия коментари.

61

До 76

преди 7 години

Благотворителните концерти се правят с цел да привлечат публика, чрез която да съберат средства, тук тя дава собствената си рокля и си прави евтиния PR на гърба на момичето, ама ти явно си с акъл на амеба, щом простата ти тиква е неспособна да разбере нещо толкова просто.

60

Анонимен

преди 7 години

Щом Анджелина Джордан може да описва в книгата си , че подарила чехли на дете от Азия значи и за Крисия може да се напише статия и да се каже , че е подарила рокля.Крисия няма да вземе пари от статията ама Анджелинка ще попрецунка някое евро нали така.Аршина е двоен , когато сме изпълнени със злоба и е хубаво да влезем в релси.Между другото тя се съдрала дала ЧЕХЛИ.

59

Анонимен

преди 7 години

Благотворителните концерти значи трябва да се закрият и певците да ходят да пеят тайно на уше за да няма показност.Как не са се сетили хората досега боже боже.Благотворителните мачове да се играят пред затворени врати , а всеки направил нещо добро трябва да се крие и срамува особено ако е по известен, защото винаги ще се намери един ,който да търси под вола теле.Е пожелавам му да намери това което търси и да се отърка добре в него.

58

Анонимен

преди 7 години

Днесбг някаква цензура към неприлични приказки нямате ли ? Самосезирайте се ако обичате и този коментар кой на кой да го яде го изтрийте.Очевидно е , че човека е пълно куку и е за специализирано лечение , но това премина границата на нормалното.Очаквам адекватно действие от ваша страна.

57

Анонимен

преди 7 години

Защо позволявате на човек да пише подобни глупости за едно дете и за родителите и ? Тази статия я пускате да бъде псувана Крисия и родителите и ли? Как може да толерирате подобно нещо и да не триете ? Или щом е за шоуто и Крисия може ? Засрамете се!

56

Анонимен

преди 7 години

Аз ако съм на родителите на това дете и прочета това жална ти майка бобко.Няма да можеш да си седнеш на левскарския *** и добре , че хората не ги четат явно , защото ти си за съд.

55

Анонимен

преди 7 години

Благотворителност е да направиш анонимно дарение, всичко друго е реклама и показност. Никой, изпитващ истинско удоволствие да направи друг човек щастлив, не би се показал, а родителите на тва момиче могат да ми го ядат, щом са такива ебалници, че са стигнали до тва да правят PR на дъщеря си на гърба на сираци.

54

Анонимен

преди 7 години

Какво пак злобеете бе, смешни?

53

Анонимен

преди 7 години

Напиши си адреса като си толкова смел да ти изпратят хората подарък.

52

Анонимен

преди 7 години

Доста грозен опит за реклама (ей, да не ме забравите около празниците!) върху чуждо нещастие.

51

Анонимен

преди 7 години

Това за ПР - а нали го дъвка снощи цяла вечер в друг форум , че и тук.Наспа се викаш и давай сначале ти наистина си луд и трябва да бъдеш намерен и освидетелстван.

50

стефчо

преди 7 години

айде махнете я тая жабешка усмивка вече от медиите,има много талантливи малки певици в страната,обаче няма плешив сопнсор с много пари зад тях....

49

Анонимен

преди 7 години

Много нагъл ПР на гърба на сирачето - дала една ползвана рокля и го разтръби по всички медии.

48

Анонимен

преди 7 години

Ти ли си седнал да ме определяш мен ? Стоиш там скрит зад компа и няма да се учудя да блъскаш *** докато си пишеш глупостите.Ти остави това прекрасно талантливо дете и не се занимавай с нея.Това което тя прави няма как да разбираш , защото си назад еволюционно.

47

Анонимен

преди 7 години

Повтаряш се бе амиго.Слаба ракия си просто и нито доводи имаш нито покрития.Пишеш си едни и същи глупости и така я караш толкова много време.Жалък си да знаеш.

46

Анонимен

преди 7 години

Поинтересувай се как и защо Крисия беше в Европейския парламент.А това , че си е признание за качествата на един певец това е факт и това , че ти не го оценяваш си е лично твой въпрос.Мъчиш се да оборваш факти и събития и да се правиш на експерт какъвто не си.Ти си господин никой разбираш ли ? Нищо не зависи от теб освен да си избърсваш *** след кензане.

45

Анонимен

преди 7 години

Смени си репертоара пич , защото просто си зациклил и не мърдаш напред.От 2 часа повтаряш едни и същи глупости и това показва , че ти е трудно да мислиш.Докажи , че я уреждат и че и плащат.Иначе ако е по твоята логика те и на Джордан са и уредили конкурса и родителите и плащат участията тук там.