25

Нас

преди 7 години

Пенсиите... Но ако Бойко беше казал ,но той каза ,,не ,,как така друг ще казва !!! Бойко трябва да е !!!

24

Анонимен

преди 7 години

Eвропейци сме , европейци ама не съвсем . Нашите Ценности са други , в това число Препъването . Най - добрият Европеец е плащащият Европеец , който не само знае , но е сигурен , че платежните средства в оборот неминуемо ще се там откъдето тръгнали , плюс мечтата за силна икономика . А пенсиите са мечтата на Търговците . На тях се падат месечно 99 % от тях .

23

Анонимен

преди 7 години

*** - защо толкова го мразиш Румен Гечев - да не те е късал на изпит?

22

Анонимен

преди 7 години

До АндрешкоПропускаш хрантутниците на помощи, които цял живот не работили нито ден, но живеят на гърба на работещите и се плодят като за последно!

21

kiorsufra

преди 7 години

niakoi se se6ta 4e vsepak na6ti roditeli im triabvat pari .Ttova sna4i uveli4enie na pensiite pone do praga na bednost,DRUG E VAPROSA 4ena6ti upravliava6ti ne jelaiat da go napravia,otdelno iskat ne da si namalia subsidiite a da gi uveli4at.vraskata e 4e ni im stigat parite ot kradene.

20

КЪМ 23

преди 7 години

НЕ СИ СПОМНЯШ ДОБРЕ ТОЙ УБИ ЧОВЕК С КОЛАТА СИ И ЗАТОВА СЕ КРИЕШЕ ПРАВЕШЕ СЕ НА БОЛЕН ЗА ДА НЕ ГО ОСЪДЯТ А СЕГА ИСКА ВЛАСТ ВМЕСТО ЗАТВОР

19

Анонимен

преди 7 години

ПРЕДАТЕЛИ.

18

socialen

преди 7 години

Да си десен означава да си човекомразец.

17

Баламосват ни!

преди 7 години

16 и 17 - с две думи, начини има, но няма управленска воля!

16

толкова ли е трудно

преди 7 години

да бъдат накарани да работят тези готованци,чийто живот минава само на социални помощи?Ако спестените по този начин няколко милиарда се използват за увеличаване на пенсиите на ТРУДОВИТЕ пенсионер, всяка такава пенсия ще се увеличи с по 180-200 лв месечно!Как да се увеличат инвалидните пенсии?Ами като се спрат пенсиите на фалшивите инвалиди, повечето от които са от средите на онези, дето получават по 22 вида помощи,без да са работили нито ден през живота си.Но те са сигурен платен електорат!

15

До Борислав Великов

преди 7 години

Г-не, след като знаете как се търсят подобни пресечни точки, ще ни обясните ли как намирате точката,аргументираща даването на помощи и бонуси на здрави, пълнолетни хора под пенсионна възраст,които просто не желаят да работят?Предлагат им трудова заетост, те отказват,защото заплатите за хора без образование и квалификация били малки!Предлагат им по 10 дка земя за обработване, те не щат!И след тези техни откази имат право да получават помощи,които костват на хазната по няколко милиарда годишно!

14

глупендери

преди 7 години

сега на изборите като цъфнем, та ще вържем. Айде сега Р.Гечев ще ни оправи, специалиста по фалит на държави. Теглете си парите, че ако *** дойдат, ще има пак оплюскване.

13

Анонимен

преди 7 години

Вие от управляващите отдавна нямате никаква, ама никаква пресечна точка с народа! Затова - ЧАО!

12

МОЖЕ

преди 7 години

Може може !!! Има време за промени на изборния закон както и да си намалите субсидиите на 1 лев както поискаха 2500000 българи. Само трябва да си намалите ваканцията. Да стане ката на всички граждани - само в почивните дни. И да има желание за промяна. Не да сте се хванали за властта и да не пускате промени.

11

аз

преди 7 години

на предстоящите избори герб ще получи звучен шамар под формата на наказателен вот заради пенсиите! а пенсиите все пак ще ги дигнат другите партии защото герб няма да е мнозинство вече в парламента !

10

Анонимен

преди 7 години

Този на снимката не убили ли човек от Елин Пелин? Човека загина в Жигули, а този се спаси само, защото караше луксозен западен автомобил. Причина беше висока скорост. Дори не лежа в затвора. Спаси се с пари. Беше от НДСВ. До колкото си спомням беше и председател на Народното събрание. И сега при Реформаторите. А бе Гюнсурати.

9

Анонимен

преди 7 години

Не се излагайте , кой Ви иска увеличаване на пенсиите . То кола няма , ние обсъждаме камъчето . Но да си припомним приказката за Хитър Петър , който завързан в чувал непрекъснато скандирал - Не ща , не ща , не ща да ставам Цар . Така постигнал абсолютната Свобода . Лягай гладен , спи спокоен - това прави силата .

8

Аврамов

преди 7 години

Вие обиждате нашия знаменит генерал и госравнявате с тиква от пазара на Георги Кирков,но той за някакви си 180 000 000 лева /това е еднаотсечка от магистрала не по-голяма от 50 км/,свързани с увеличението на минималната пенсия на200 лева, успя да катурне новосъздаденото правителство . . . !?

7

До Странджата.

преди 7 години

Аз съм един от "въшлЮвците" според Странджата. Така беше настървен снощи за създаване на ново правителство сякаш щеше да е един от министрите. Е, няма да има правителство в това нар. събрание. Отиваме към предсрочни избори Странджа. ГЕРБ ще спечели парламентарните избори, така както майната ти Цецка спечели президентските. Обещавам ти го! Лека нощ!

6

Андрешко

преди 7 години

Защо препъни камъкът да са пенсиите и защо Горанов казва може или неможе да се вдигат пенсиите,след като нямаше да е министър на финансите нямаше да бъде министър в новия кабинет? Отговорността можеше да поемат ПФ,като министърът бъде техен. Пари има, първо ще се намалят субсидиите на партиите,второ ще започнат държавните служители сами да се усигуряват,трето да се намали държавната и общинска администрация да се види някои агенции немогат ли да преминат към съответните министерства и т.н.