21

Анонимен

преди 7 години

Ердо си прави каквото иска с Русия. Сваля им самолети, убива им дипломати, национализира им турския Лукойл. Даже и стабилно парче от Сирия отхапа. Ех Турцио, добре си си ти. Ние българите да му мислим с продажниците които само се чудят на кой да се надупят - Русия ли Сащ ли марсианците ли...

20

културно мероприятие

преди 7 години

До ognyanzкой да си свърши работата, 11 изстрела, жената на посланика казва, че нямали никаква охрана въпреки събитията от последните две седмици, изобщо как се е озовал този Мерт там да си чеше носа зад гърба на Карлов в очакване на активация

19

ognyanz

преди 7 години

До "Алепо": Каквото и да е обяснил, си остава престъпник. Трябваше да го обезвредят още след първия изстрел, а му дадоха време да си свърши работата и след това го застреляха за да не може да каже нещо повече пред съда.

18

Битие 16:12

преди 7 години

Няма друго по-подло и прокълнато семе на света от турското, още Авраам е казал за Исмаил, че "Той ще бъде човек като диво магаре; ръката му ще бъде против всекиго и ръката на всекиго против него; и той ще живее пред лицето на всичките си братя."

17

цитруси

преди 7 години

До До нагледна гаранциянали ти казах още в началото "вечна дружба, не бой се, гюленец е за удобство", ти се наежи и зацъка минусчета и плюсчета. и "да си лягаш, късно стана", тролен по дежурство, в часовата ти зона, вместо да се хилиш под снимката на проснатия за повод дипломат, току те объркат, ти изкъркори: "не се кахъри, аз съм двоен, но ще им обясня, че съм улав" и се зави през глава във ваната. сега, леко изтрезнял крякаш на нов глас.

16

Алепо

преди 7 години

Този "сополанко" си осигури една минута време, за да обясни на света защо го прави - беше ясен и конкретен. А който търси под вола теле, или пък гузен негонен бяга - негова си работа.

15

Анонимен

преди 7 години

хиляда глупости днес във всички сайтове и НУЛА ИНФОРМАЦИЯ, че вчера Алепо падна и в един бункер откриха 14 военни инструктори на Ислямска Държава, пратени от чужди правителства: 1 израелец, 1 американец, 1 турчин, 8 саудитци, 1 катарec, 1 мароканец, 1 йорданец. В резултат убиха руския посланик в Анкара, за да скарат Русия и Турция и да замажат огромния скандал. Отделно, ОСВОБОДЕНИТЕ ЦИВИЛНИ В АЛЕПО ясно казаха, че се радват на армията и как са се отървали от ислямистите!

14

Ани

преди 7 години

Демоните на Империята на Злото, пръскат омраза във всички страни.То и затова никой не ги обича.Кой колко акъл има се вижда след случката в Иркутск (която не е изолиран случай)Покрай случката се разбра и какво е икономическото положение на Руския народ.А причината е че всичката пара минава през свирката.Имали само 10% под прага на бедността??? Остава открит въпроса кой праг и по какъв критерий . . .

13

...

преди 7 години

Краварите като за последно се напънаха !А честит ни Тръмп - белким успокои малко милтаристите....

12

Анонимен

преди 7 години

,,,,ЕДНО ВРЕМЕ И ВИЕ СТЕ БИЛИ В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ,,,,,,Там където е текло пак ще тече.

11

Бай Хасан

преди 7 години

И аз ще пропея в хор с останалите в защита на Ердоган,защото истинските виновници, организатори и изпълнителив лицето на този объркан 22-годишен сополанко са тайнитеслужби намиращи се зад океана. Същите които с помощта наалбанската мафия през лятото организираха преврата в Турция.*** от Белия дом не може да преживее факта че Америка която вложи милиарди долари в свалянето на режима на Асад , в края накраищата ще пие една чаша студена вода . . .

10

анонимен

преди 7 години

никакво доверие на турция това не е дьржава а османска територия

9

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Не мога да разбера,този сайт от турци ли е купен,или имат...дялово участие.Не дават дума да се...издума срещу режима на Ердоган и днес ме трият за 4-ти път.Халал да ви е,не сте само вие.

8

Анонимен

преди 7 години

Абе вие лежете на тази страна и си мислете че ще ви пазят дипломатите и ще останете без нито един!

7

братя

преди 7 години

тези двамата Путин и Ердоган няма кой да ги скара,Турците не го броят отдавна за човек ***,детски филми рисуват с него за децата.

6

Русия

преди 7 години

Ердоган ще ги разпилее турчетата с анлийски сега,Путин ефенди ще гледа сеир отстрани

5

нагледна гаранция

преди 7 години

това ако се беше случило у нас, малей каква канонада, викове, крясъци, заплахи, нападения, псувни, кълнене, обиди по българите, и какво ли не, щеше да се изсипе от патриотарни русофили, русофоби и други разни разнообразни наши и чужди. пък сега "да се борим заедно срещу тероризма и гюленците, никой не е застрахован", и тн, и тн., туристите, търговията, инвестициите, газа... и един "турчин" щастливо мазно се хили из форума. чудеса, да пази Господ!

4

Анонимен

преди 7 години

Те освен Пашата Ердоган други не могат да опазят

3

Анонимен

преди 7 години

Най после рашаните ще разширят Босфора

2

Анонимен

преди 7 години

А *** са цалува с Ердоганя у Санкт Петербург, а :)))) Къде сте, русофилистицииии :)))