42

Анонимен

преди 7 години

Дано да може да прочете имената на министрите без да срича като Олигарски. Дано да се упражни предварително. То е ясно, че този човек не може да предложи когото и да било. Мис Пиги ги е подредила според партийните заслуги. Но молко остана, ще видим. Само народът да не излезе на улицата с въпроса"Кой?"

41

боян

преди 7 години

ооооо изпълзя ли от дупката ве дезертьорче вмирисанодезертирал от семейството си, дезертирал от армията, сега държавата ли ше оправяш ве ПОМИО

40

Готови за кабинет?

преди 7 години

Корна от село Крушовица откога се облизва, горката ...Но продължавам да се чудя, коя глава роди името Корнелия в село Крушовица, Врачанско? Сигурно бабата на Корнелия се е казвала Корна.

39

Анонимен

преди 7 години

ПЪРВОТО КОЕТО Е ВЪВ ФИНЛАНДИЯ ЛАПЛАНДИЯ ФИНИТЕ "СУОМИ" НЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ШВЕДИТЕ ,2.ШВЕЦИЯ Е ИМАЛА ОТ ПРЕДИ ДО КАТО НЕ СЕ СЪЮЗИЛИ ДВЕТЕ СТРАНИ 3.ТО КОЕТО Е ТИ ЗА КУНАТА НЯМАШ СИ НА ПОНЯТИЕ И НЯЯ ДА ИМАШ 4.ШВЕЦИЯ Е СВОБОДНА ТАКА КАКТО ПОЧТИ СКАНДИНАВИЯ НАРЕД ВЕКОВЕ ОТ ДЪНОТО НА ТВПЯТА ДЪРЖАВА.4.КАТО ЧУЕШ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ЕДИНСТВЕННАТА СТРАНА КОИТО ЩЕ СЕ ДОСЕТИМ СА ТЕ 5.ШВЕЦИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА ВАЖНА РОЛЯ В 1 2 СВЕТОВНА ВОЙНА ДО КАГО ДРУГИТЕ СА ОКУПИРАНИ ОСТАНАЛА Е НЕУТРАЛНА И НАПРЕДНАЛА!!!

38

До 48

преди 7 години

АЙДЕ И ТИ ДА СИ ВЗЕМЕШ НЯКАКВО УСПОКОИТЕЛНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЧЕ УМСТВЕННИЯТ ТИ БАГАЖ И ТОВА НЯМА ДА РАЗБЕРЕШ ТИ ГОЛЯМ БЪЛГАРИН МНОГО РАЗБРАЛ И НА ТЕБ НЕЩО ХУБАВО ДА НЕ ТИ СЕ СЛУЧИ ДА ТИ ИЗВЕТРЕЕ КУХАТА *** ПОСЛЕ ДА НЯМА РЕВАНЕ

37

Анонимен

преди 7 години

Политик на годината! Напълно заслужено! Пожелавам му преди всичко да е жив и здрав и да стане политик на десетилетието. Да оправдае доверието, което с ръка на сърцето ми казвам, че е авансово. Гласувал съм и на двата тура за него с надеждата , че ще донесе нещо заслужено ново на така изстрадалия мой народ.

36

Анонимен

преди 7 години

Бре, колко бърза и той, и женорята около него!Махленски панаир!

35

Кърджалията до 39

преди 7 години

Именно за това говорим. В Кърджали също 95 % от населението е турско. Кажете ми една причина да не стане турска земя отново.

34

Анонимен

преди 7 години

Кой се спотайва в тъмното на заден план.

33

Анонимен

преди 7 години

ген.Румен Радев е избран за политик на годината в анкетата на Дарик радио,където са били номинирани 23 души.Честито генерале!Заслужихте си признанието.За тези,които през цялото време злобееха,че бил "господин никой"ще кажа,че "г-н никой" ви сложи в малкия си джоб.Това е положението.

32

Няма проблем

преди 7 години

Илиана Йотова е изготвила служебния кабинет, остава Радев да го прочете.

31

Анонимен

преди 7 години

Ей,кърджалията,в Крим 95% от населението са руснаци.Имаше референдум и те предпочетоха Русия.Като гледаме какво става в Украйна,едва ли са сбъркали.

30

Анонимен

преди 7 години

Радо Шишарката и генерал Деси ще оправят България ама първо ще правят ремонт на резиденцията в Бояна! Деси е поръчала нови мебели и всякакви екстри за милиони левове, но не свои, а на народа разбира се!

29

До 34

преди 7 години

За твое сведение чухме позицията на Решетников за случая и който е гледал интервюто му в шоуто на Слави е разбрал,че Решетников не е познавал ген.Радев.Напротив,попитал е Нинова имат ли кандидат и тя му е казала,че са се спряли на ген.Радев.Същото каза и Нинова.Всичко останало са спекулации на елементарни и злобни хора.Добре е,че руснака сложи край на това.А че е обиден на Нинова,да си се оправят,дали в съда,дали лично,тяхна си работа.

28

Анонимен

преди 7 години

Аскьовски пъпеш!

27

Анонимен

преди 7 години

Браво ген.Радев!Един истински мъж с кратки,но точни анализи и препоръки.Без излишни и нищо незначещи думи,които слушаме всеки ден от кого ли не.Най-после избрахме правилния човек.Да се надяваме да не ни разочарова.

26

Кърджалия

преди 7 години

Генерал Радев е справедлив, евала! За Крим каза, че щом народа е пожелал да е руски , така ще е. Ще разчитаме на неговата подкрепа при присъединяването на Кърджали към майка Турция. Имаме всички исторически и демографски предпоставки да го сторим. Скоро ще организираме и референдум за това.

25

Анонимен

преди 7 години

Генералът при Подполковника: Генералът: Т-ш подполковник, на път за Москва видях руското знаме над Крим !Подполковникът: Молодец ! А от къде мина ?Генералът: През Украйна !Подполковникът: Е, това не трябваше да го казваш !

24

Анонимен

преди 7 години

Матряла е ***, добре ,че вече имаме читав Президент.

23

Joko

преди 7 години

Кой те пита дали си готов и за какво ? В моемнта си г-н НИКОЙ ! До февруари има много вода да изтече ! Анадъм ?