62

Анонимен

преди 7 години

Ти за какво си нас не ни вълнува, ти си слаб и посредствен и ще бъдеш сменен. Че носът ти е навсякъде, а мозъка избягал отдавна. Продажник си ти.

61

Анонимен

преди 7 години

Махай се.За теб гласувах...Времето ти изтече.

60

гошо

преди 7 години

До ФактФакте,ти знаеш ли,че на турците им писна от ДПС още преди 12 години. А вие какво направихте, пуснахте болен Сидеров да ги плаши! Разберете вие ги предизвиквате да ви пречерняват живота!

59

гошо

преди 7 години

Кой те пита бе мека китко!

58

гошо

преди 7 години

До Георги ЛамбуровПрестанете с тази етническа омраза бе нехранимайковци.Я кажи, т с кво си допринесъл на тази държава, та са ти криви 8% от населението които са от друг етнос?Кажи какво решават8%!Тия като теб е.....т държавата, просто се осъзнайте вече!

57

Кантарджиев

преди 7 години

Виж сега Плевньо, ти не можещ да кажеш кое е най-добре за народа. Живей си в измисления си свят, а ние някак си ще се оправим, не ни мисли.

56

Анонимен

преди 7 години

Там е работата, че народа не се е произнесъл...12 000 гласа не стигнаха, и следователно Предложението може да се МОДИФИЦИРА по време на обсъжданията в Парламента. Това вече се случи за Аец Козлодуй и никой не направи нищо. Сега се уидвлявате, че имало прецедент.

55

този пък

преди 7 години

кой те пита вече бе момче което му дърпат ушите...Народа се е произнесъл!!!!! Не искаме парашутисти на мафията а хора служещи на избирателя...

54

АТАКИСТ

преди 7 години

Юлияна:Росене, снощи след като си легна в 9 часа се събрахме с приятелки и приятели в хола. Има няколко мръсни чинни и чаши- вземи ги измий, удари една прахосмукачка на килима.Има агнешко във фризера.Размрази го и довечера го направи с ориз във фурната.Аз ще се прибера късно. Не ме чакай!Нещо неясно, Росене?

53

Анонимен

преди 7 години

до 57 Не Слави чалгаря прави нещо, той инициира само заспалия народ да направи нещо за съдбата си. Огромна е разликата между двете понятия. И самият той казва: това не е референдума на Слави Трифонов, а на вас, бе, драги граждани на тази държава.

52

Анонимен

преди 7 години

Проблемът с мажоритарните избори е, че не е ясно как ще нагласят районите. Както и да го направят, с този референдум ДПС беше отново въстановена като кормилото на властта.

51

Анонимен

преди 7 години

Ами то и аз съм против, но това е референдум!!! Длъжни са да приемат волята на хората, независимо дали им харесва или не.

50

Пфуу

преди 7 години

Абе джурналисти, стига с този клоун да разваля на хора коледното настроение.

49

Адио

преди 7 години

Хората искат мажоритарен вот, заради такива недоразумения като Плевнелиев! Надяват се, че няма някой като Борисов да събира анонимници от кръстовищата и да ги слага на отговорни позиции.

48

Анонимен

преди 7 години

"Този крадец иска партизаните да продължават да взимат пари за включване в депутатската листа. Нима не знаем, че депутатските места се плащат предварително? Затова партиите не са представители на народа а незаконен бизнес, който работи финансово в черния сектор"Единствената разлика при мажоритарната система е, че същите ще си купуват местата без посредник. По евтино ще им излиза.

47

смЕх

преди 7 години

След един месец това нещо най-после ще се разкара дано тогава тия от прокуратурата си размърдат зад ници те и го привикат да обясни едно друго за офшорките си.

46

ха-ха

преди 7 години

Плевня, за наша радост теб вече никой не те пита. И с мажоритарни и без тях, ти господинчо, вече няма и да помиришеш власт, а като нищо можеш и да бъдеш осъден.

45

Факт

преди 7 години

При напълно мажоритарна система в парламента влизат ГЕРБ,БСП и ДПС + десетина популярни личности(извън тях),избрани в големите градове.Това е при наличната конфигурация на партиите.Ако участват Марешки и/или С.Трифонов-и там може да има някакъв пробив(пак в големите градове).От всички,най безпроблемно е положението на ДПС-при мажоритарна система печелят всички мандати в техните райони,а при пропорционална-събират достатъчно голям процент.Перспективите за в бъдеще им са още по-добри(демографски)

44

Комунист-Идиот

преди 7 години

Абе тоя няма ли да се маха вече,това е гад вредна.

43

ined

преди 7 години

Реферндуми се правят за да се види какво иска народа, а не какво искала тая или оная продажна мижитурка