37

Анонимен

преди 7 години

Всъщност човека не е виновен с нищо, но е трябвало все пак да предупреди поне един човек, че смята да виси в планината дълго. В днешното време на хипер-свързаност хората изпадат в паника ако не могат да те намерят веднага. А колко спокойно беше без мобилни телефони...

36

Ибай Ихуй

преди 7 години

Към хижарите: освен да го биете, трябва и да го наеб*те, защото освен за бой е и за еб*не! Може да се каже, че хеликоптера може би му е спасил живота, защото, ако не се беше поразмърдал, можеше и да замръзне набора. Държи се като тинейджър, голям амсалак набора.

35

Анонимен

преди 7 години

СЕГА КОЯ ЩЕ Е СЛЕДВАЩАТА ДЪВКА КОЯТО ТЕЛЕВИЗИИ..ИНТЕРНЕТИ..РАДИЯ И ВЕСТНИЦИ ПО ЦЯЛ ДЕН ЩЕ ИМА ДА ДЪВЧАТ?ТОЗИ ВЕЧЕ СЕ ПОКАЗА ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ..ИЗЛОЖИ СЕ..ИЗПЯ СИ ПЕСЕНТА И НЕ Е ИНТЕРЕСЕН!ХАХАХ!

34

ККК

преди 7 години

Ей мен, няма да се сърдиш, ама аз не съм Буда, аз съм МРАКЪТ от САТУРН и просто искам да пообщуваме малкачко. Да се опознаем повечко. Не съм толкова лош, колкото ме описват някои. Даже напротив!

33

Анонимен

преди 7 години

Според Блиц ще му бъде поискано за първият ден от издирването 724 лв и после за всеки час по 40 лв. Някой да сметне колко е, че не ми се смята.

32

Stoyanov

преди 7 години

До АнонименТе ако искат и по 1 година да изкарват , но защо трябва близките им да са в невидение и да вдигат на крак цяла българия.Кажи отивам за 1 месец в планината , а не да изчезнеш без да кажеш на никой и после да питаш защо те търсят.

31

Anon

преди 7 години

Тука колко клавиатурни герои са се изявили ... не е Истина. Това което е направило момчето е съвсем нормално. Искал е да бъде насаме със себе си където е толкова тихо, че можеш дс си чуеш мислите. Които е опитен планинар знае усещането. Незаменимо. Хванало го е лошото време и се е окопал както и трябва. Единствения му пропуск поне за мене е че е трябвало като тръгне да каже на някого (може би не на жена си) кога ще се прибере и този човек да вдигне ръка като се повдигне въпроса за отсъствието...

30

анонимен

преди 7 години

А бе , търсачо на силни усещания, защо не се обади на някой,че отиваш на майната си,или с това си действие си целял други последствия.

29

Буда

преди 7 години

До КККНе знам кой е твоят Буда, но знам, че ти си Буда и всеки един тук също е Буда.Аз съм също и осемхилядникът. Весели празници и щастие от все сърце ти желая!

28

ККК

преди 7 години

Жената няма никаква вина. Домъчняло и е, а този лунгур вместо да се навърта покрай нея, хванал ледениците. Ако го накараш насила, ще се жалва чак в Страсбург.

27

Анонимен

преди 7 години

Нагъл пръдльо, мислещ се за герой!фекалий!

26

Анонимен

преди 7 години

защо ми триеш коментара бе, щото попитах кой ще плаща ли? Тоя глу пак не знае ред и дисциплина и от моите данъци се плаща да го издирват.

25

(-_-)

преди 7 години

Очевидно Тодор е крeтен.

24

Анонимен

преди 7 години

Казал на жена си, че отива в планината за алиби и беж под юргана с някоя булка. И на шестия ден когато за разнообразие сменили канала с порното... какво да видят по новините... издънка. И човечеца да не разочарова цяла България се покатерил пак на байра да се предаде:)))Обаче не е лошо сега да си плати, че да знае другия път като му се навири, да не казва, че е в планината, ами за риба като всеки нормален коцкар

23

Анонимен

преди 7 години

Примерно при звук от предполагаем изстрел, какво правиш? Обаждаш се на полицията защото не можеш да знаеш пистолет или пиратка е гръмнала. Полицията идва и казва пиратка е. Какво правим, плащаш защото не си познал, че е пистолет ли? Това е абсурдно да плащаш защото си ги разходил без причина и някой трябва да плати бензина на Астрата! Всякакъв вид институции от подобен характер са на издръжка от данъкоплатците и при необходимост трябва да се отзоват. Отговорност се търси при злонамерен сигнал!

22

Анонимен

преди 7 години

Жена му от 5 дена реве по всички телевизии, че няма връзка с него и да вървят да го търсят. Сега 100 тояги на голо за тая кукумицинка.

21

ККК

преди 7 години

Само nатка ще го оправи туй момче, тъкмо ще възмъжее, като пущуните.

20

класната

преди 7 години

До StoyanovЗатова напуснах образователната система и сега съм мрачно богат от търговия на финансовите пазари. Та мога да си пиша когато и където си искам, и най-вече това, което мисля.Бъди здрав!

19

Анонимен

преди 7 години

СИГУРНО Е НАЩРАКАЛ ДОСТА СНИМКИ ДА КАЧИ ВЪВ ФЕЙСА ЧЕ ДО ГО ЛАЙКВАТ!ДРУГИЯ ПЪТ КАТО ТРЪГНЕ ПО СОКАЦИТЕ ДА СЕ ОБАЖДА!

18

Stoyanov

преди 7 години

До suncho82По същата логика и да умираш , на никой да не му пука така ли да разбирам?А изключеният ти телефон ще го пуснат в гроба.