17

Stoyanov

преди 7 години

До класнатаНещо и ти не си наред с главата!

16

ретро

преди 7 години

До suncho82Браво пич, супер си прав. Ама айзомбитата няма да те разберат. Без фейса и чата, животът спира :-))))))))

15

ККК

преди 7 години

Оо, Буда! Мен, ти да не си оная откачалка budha2? Спри и не бягай. Интересен си ми.

14

suncho82

преди 7 години

Света стигна до там ,че всеки трябва да бъде следен на всяка крачка. Дори до *** да идеш *** трябва да разбере . Телефона трябва да е нон-стоп в джоба и службите да имат представа какво вършиш всяка секунда. Какво толкова е направил човека ? Просто е решил да се отпусне в планината сам. Защо е нужно всеки да знае местонахождението ти ? Когато бях студен съм си изключвал телефона по една седмица нарочно да не ме търси никой.

13

класната

преди 7 години

До StoyanovМарш обратно в първи клас, момченце ревящо. Нищо не си усвоил от материала по планинарство.

12

Анонимен

преди 7 години

Кой аджебъ е активирал спасителите? Човека излязъл на разходка и изведнъж трябва да плаща щото някой решил да го търси. Не може да отговаря за действия на трети лица. Нито е длъжен да дава обяснения на когото и да било къде ходи и колко време няма да го има. Тези които са пуснали сигнала и те не са виновни. Всъщност няма виновни. Такива неща трябва да се плащат от данъците на обществото, така както плащаме за да има полиция, армия, здравеопазване и др. без значение дали използваме услугите им!

11

ККК

преди 7 години

Явно е искал да види дядо Коледа и елена Рудолф.

10

Stoyanov

преди 7 години

Имал бил храна и котлон, абе серсеми.н за какъв х-й ти е тоя котлон като няма газ?И колко храна имаш, за 6 месеца ли ? Зима е всичко се случва като ти свърши храната както и газта къде ще идеш бе ***?И защо го били търсили, ами защото има подаден сигнал бе ***.к!

9

Буда

преди 7 години

До StoyanovТочно липсата на бръмченето в главата, което повечето наричаме "ум" и "мислене", и което ни прави нещастни, е нещото накарало човека да излезе в планината.Както е казал един известен Просветлен: "Няма такова нещо като болен ум, а болестта е самият ум..". Някои ме разбраха..Бъдете здрави всички!

8

Анонимен

преди 7 години

До StoyanovКаква му е идеята се чудя?--------------------Да се насмуче като смок без някой да му опява;) Как мислиш, че е оцелял в тоя студ? И оня с колелото дето го търси цялата армия и той беше същия пияница.

7

осемхилядник

преди 7 години

Пичове, първо поклон на спасителите, които са рискували живота си. Те разбират Тодор.Второ, това, което той е направил, е рутинно и елементарно нещо, което се очаква да умее всеки мераклия по височинните лагери. И оприличаването му на чудо е несериозно. Явно е добре подготвен турист и с право се е изумил защо го търсят. По тази логика над Еверест трябва да летят кугъри и спасители да обикалят през април, май и юни...непрестанно. Все пак е можело да се обади, но покритие там знаем, че няма.

6

Stoyanov

преди 7 години

На мен ми е интересно кой нормален човек си взема газов котлон, палатка, спален чувал и отива в балкана в зимен сезон за 6-7 дни абсолютно сам?6 дни сам да спиш на палатка при минусови температури в гората?Или няма никой в главата или е някакъв странен човек.Каква му е идеята се чудя?

5

Анонимен

преди 7 години

До anonОная коза, приятелката му, с която живее на семейни начала.

4

Анонимен

преди 7 години

НАИСТИНА Е ТРЯБВАЛО ДА МУ НАТРОШАТ КОКАЛИТЕ ЗА ДА ГО СГРЕЯТ МАЛКО!ДАЕА МАЛО УМНИЦИТЕ ИМДА ЕА!ПЪК И ЗАЩО ЩЕ ХАРЧАТ ОТ МОИТЕ ПАРИ ДА ТЪРСЯТ РАЗНИ ОТКА ЧАЛКИ ПО БАИРИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА СИ ПРАВЯЯТ КЕФА ДОКАТО АЗ СЕ СПУКВАМ ОТ РАБОТА ПО 12 ЧАСА НА ДЕН!

3

Анонимен

преди 7 години

Доклад по темата лично на бюрото ти утре не искаш ли също ?

2

Анонимен

преди 7 години

Той каза, че искал да "се накефи"! Представете му сметката! Защо не го е казал на тези, които са подали сигнала?

1

anon

преди 7 години

хайде сега човека който е подал сигнала да плати за цялата операция. много добре искам да знам кой е подал сигнала. да не стане така че спасителите се вдигат за щяло и нещяло за да усвояват средства.аз не искам да плащам за това от моите данъци