57

Анонимен

преди 7 години

До Анонимена кого са пращали там?

56

Анонимен

преди 7 години

До ККККАКЪВ Е ЛЕКЪТ ЗА ГАНГРЕНА ОСВЕН АМПУТАЦИЯ? МАЙ НЯМА ТАКЪВ

55

Тодор

преди 7 години

Приказвайте си, ама сега като избацам у фейсо снимки с Кугърите отгоре, ще се пръснете от завист.

54

ККК

преди 7 години

Момче, при измръзване може краката да гангренясат и ако не знаеш лек за гангрена, а ти не знаеш такъв следва ампутация и това е бял кахър пред Бялата смърт.

53

до ДА БЕ ДА

преди 7 години

Ако беше умраял по доволен ли щеше да бъдеш г-н Злобен българино?Неведнъж съм казал, че нас злобата ще ни затрие!!!!!!!

52

Дo 52

преди 7 години

Ти щото не си платил масрафа и яденето и пиенето на по банкетите на политиците ай у лево!

51

ДА БЕ ДА

преди 7 години

ПРОБЛЕМА МУ Е ЧЕ НЕ СЕ ОБАДИЛ НИКОМУ ТАЯ ОПЕРАЦИЯ ПО ТЪРСЕНЕТО МУ СТРУВА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ТОВА Е ПРОБЛЕМА А НЕ ЧЕ Е РЕШИЛА ДА СЕ РАЗХОДИ САМ В ПРИРОДАТА ЛОШО НЯМА , АМА КАТО НЕ СЕ ОБАЖДАШ КЪДЕ СИ ТАКА СТАВА ... ЗА НЕ ЧУХ ДА Е КАЗАЛ ЕДНО БЛАГОДАРЯ ЧЕСЕ ЗАГРИЖИТЕ ЧЕ МЕ НЯМА И МЕ ТЪРСИТЕ НА СПАСИТЕЛИТЕ ??

50

Анонимен

преди 7 години

Аман от хора даващи квалификации! Оривахте всичко, че бръкнал у вашия джоб а няма да се учудя ако половината от Вас не са внесли И един лев данък в хазната. Що пък планинарят Тодор да не се жалва от Вас когато викате линейка предрусали в някой бар или когато трябва да си приберете пари от каското, та за една броня на скъпата бричка висите с часове да дойде КАТ или когато майка ви си хвърли пенсията през терасата? Защото ако и той плаща данъци също може да има претенции как Вие харчите парите му!

49

МРАКЪТ

преди 7 години

Момко, със СТУДА шега не бива! Бог не те е направил бяла мечка или морж, а човек и си длъжен да мислиш с главата, после да обичаш със сърцето и накрая да направиш някое добро, а не да поставяш група хора на риск!

48

ДА БЕ ДА

преди 7 години

КАКВО НЕ ГО ВИНЕТЕ БЕ А КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЦЯЛОТО ТО ВА ТЪРСЕНЕ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ПАРИ СТРУВА ТОЯ ХЕЛИКОПТЕР ДА ГО ТЪРСИ

47

До 39

преди 7 години

До 39: не мислиш ли, че може да има по-различни от теб хора, които обичат връзката с природата и виждат живота по друг начин вместо да пият вечер ракия със салата, да псуват жената и единствената им цел е да се наплющят с пържоли?

46

(-_-)

преди 7 години

Значи ще се качи горе по чукарите, ще се завре в някаква палатка, 6 дни без да се къпе.. За к'во? Що поне не звънна на изтpещялата си жена, бе ***? Сега, щото не е идEот ще си плати безсмислените спасителни операции..

45

Хайван Колю

преди 7 години

Ами ти като реши да тръгнеш, какво направи? Уведоми ли някой приятел къде тръгваш? Уведоми ли къде отиваш? Уведоми ли какъв ти е маршрута? Обажда ли се поне един път на ден къде си? Подготвен ли беше за това? Имаше ли средства за връзка? Не брой модерния смартфон с който може да се хвалиш само в кръчмата. Не може така да се тръгва в планината без никой да те знае нито къде си, нито какво правиш. Така че не се прави на герой - виновен си.

44

Анонимен

преди 7 години

Като гледам повечето тук са настроени и мислят по следния начин: "Щом не е умрял или наранен, а e жив и здрав трябва да бъде наказан и глобен, защото иска да живее, както си иска и не искал да го търсят..." Нещо соца не е излязъл от главите на много олигoфpени...

43

турист

преди 7 години

До Не го винетеПрав си, брат, повече такива хора по планините, и всички наркодилъри ще умрат от глад. Ама по-лесно е да се коментира разпльокан с дистанционното, отколкото да се обуят планинските обувки.,.

42

Анонимен+

преди 7 години

До АнонименНе,телевизиите си запълват програмите като ходят при такива и разбунват душите и главите на хората!

41

Не го винете

преди 7 години

Има такива смели хора! Това са хора друга порода, които обичат природата и обичат да са в планината! Айде кажете ми , тука някой от вас имали *** да отиде сам в планината и да спи в тоя сняг и диви зверове!?Аз познавам няколко такива човека много по-"луди" от Тодор! Имам авер, който всяка година изминава както той ми е казал над 1500км пеша в нашите планини, съвсем сам, с фотоапарат и палатка! Пускал е невероятни снимки във фейса!И примерно го няма по два месеца!Хора всякакви!

40

ККК

преди 7 години

Ние от крайната десница винаги носим късмет.)

39

МРАКЪТ

преди 7 години

Ей, Облак, няма да шашавиш хората, да хващат горите зимно време! Има си психиатри, *** и други спортове, ако човек вдигне парата. Знаеш ли на Север, на колко хора са им отрязали краката заради измръзване при подобни воаяжи?

38

Буда

преди 7 години

До КККРазбрах те, значи ще си поговорим пак след някой и друг живот :-)Времето е относително, докато те чаках да напишеш, борсите ми дадоха 690 долара печалба. Задължен съм ти, че ми помогна да осигуря дарение.Бъди здрав, приятелю.