60

Бачо Илия

преди 7 години

До АнонименЧе е режим няма спор. Практиката показа, че тия изкуствено създадени държави, след като Англия ги изостави, с купища проблеми религиозни, етнически и др. Границите се определяха на картата. Режимите ги стабилизираха, но не решиха проблемите. Без тях стана още по-лошо, призна го и Тръмп.

59

Анонимен

преди 7 години

Защо някой не подпука Боко Харам? Най-престъпната организация, съсипала живота на толкоз жени - защото в нигерия няма нефт. А Сирия е много важна геополитически, пък и е нефтена държава. Защо САЩ не подпука най - големия"създател" на терирости - саудитсак арабия. Ами защото милиарди и милиарди се дават от СА, за спонсоринане на американски политици, включително и Хилари Клинтън. знаете ли че Осама бин ладен е саудитец. Знаете ли че почти цялата "ал Кайда" е със саудитсик корени?

58

до 79

преди 7 години

асад може и дае престъпник, но без него ще е много по-зле. В Либия с Кадафия бе рай, в сравнение с това което последва без Кадафи. в египет 3 години след смъртта намубарак, се принудиха на контрапреврата, защото ИД бяха завзели властта. В Ирак след Саддам няма държавност, също като в Либия след кадафи. Да - това са диктатори, но не ги премахват за това, а защото са наудобни на САЩ. Саудитска Арабия,Йемен, Судан,Нигерия- там също има диктатори, но или са хора на чичо САМ или няма нефг.

57

Анонимен

преди 7 години

Д о тук никой диктатор в историята, не е свършил добре.

56

Анонимен

преди 7 години

А какво се случва в Саудитска Арабия, там не е ли режим, защо САЩ не правят нищо по въпроса? В Турция не е ли режим ? В Мосул не умират ли от,,умните" американски бомби също толкова хора, колкото и в Алепо ? Не търпят ли огромни загуби съвременните американски оръжия, от демодирани *** създадени 70те години (погледнете,,Абрамс"а, последен модел, унищожен от вехт,,Фагот"), или в тази световна хибридна война всичко се наглася според пропагандата ?

55

Анонимен

преди 7 години

А твоя Виденов, Станишев и Орешарски.... къде са? Харчат ти данъците някъде ли?

54

Анонимен

преди 7 години

Асад е военнопрестъпник. Който не вярва на тази истина, само да погледне кадрите в Алепо. Абсолютна развалина. Бомбите там ги е хвърлял той и съюзниците му. Каква чест може да има този човек?

53

Анонимен

преди 7 години

На последните избори Асад спечели убедително.

52

RUSSIA the best

преди 7 години

Нормално е Асад да бъде подкрепян от Русия. Русия не изоставя съюзниците си , но ненавижда предателите.Асад не бяга от отговорност да ръководи държава която е във война. , за което заслужава уважение. Вашият ББ предаде властта без война , само защото не е спечелил някакви избори за президент. Е , кой заслужава повече подкрепа ?

51

1

преди 7 години

Добре, че бяха руснаците иначе Асад го беше закъсал здраво. Беше се свил в един ъгъл и само се чудеше от къде ще му дойде.

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Викат му режим защото кланът Асад управлява Сирия повече от 60 години и това не става с избори а с репресии и ужасен терор. Това го правеше бащата, така продължи и синът. Вместо да се чудиш "що му викат режим" моли се такова нещо да не се случва в България.

49

Тео

преди 7 години

... и още-Башар Асад е доктор офтамолог,учил и работил в Лондон.От там е приел част от западното мислене.Но да не забравяме и арабската му кръв.Според мен тя е причината той да удържа държавата си.За него загиналите са просто бройка,важното е държавата да е под контрол и бунтовете да бъдат спрени.Тази прагматично-цинична гледна точка е причината да е още на власт.Ако знам,че половината ми народ е избягал а 7-8% са избити сигурно не бих понесъл това бреме и отговорност.За Асад това не е проблем!

48

Тео

преди 7 години

Пълни глупости!Първо,единствената качествена промяна в един режим може да стане отвътре.Иначе разрухата е гарантирана-петгодишната гражданска война го показва и Асад не е виновен за разрушенията а тези,които открито подкрепиха откровени главорези.Второ,авторът не споменава факта,че Башар не е бил готвен за президент.Готвен е брат му,който умира в бомбена атака.Башар и жена му се опитаха да променят режима отначало,но успяха само частично, а сега му изсипаха и демократичен ужас на главата!

47

Анонимен

преди 7 години

НЯКОИ ОТ ПИШЕШТИТЕ НЕСА НАЯСНО С ДУМАТА ФАШИЗЪМ. Фашизъм в САЩ никога не е имало.

46

До66

преди 7 години

То цялото заглавие е,,манджа с грозде"!

45

Питър

преди 7 години

А многоОважаемата жОрналистка молим да си изясни значението на думата "парий"МОЛЯ ВИ!

44

Питър

преди 7 години

До Анонимен 62Бе то само с четене (на новини) не става, драги 62. "Агресивният омонист" беше най-близкият съюзник на щатите и директно свързан с ЦРУ, преди да му скроят шапка с предизвиканото от тях негово нападение над Кувейт... Историята на живота му трябва да е обица на ухото на всички приятели на "най-великата" демокрация. Щатите могат да са ти приятел само ако са сини, студени и не дишат. Ако има държава, където да бъде хвърлена следващата ядрена бомба, то това е САЩ

43

Анонимен

преди 7 години

ДО 63 И 1 ГОДИНА ДА СИ ЯЛ. НЕ Е ДОСТАТЪЧНО. Най МАЛКО 10 ГОДИНИ ЗА ДА СЕ ИЗКАЖЕШ И ТО С ДЕЙНОСТ.

42

Анонимен

преди 7 години

Ирак беше нападнат от САЩ, защоо агресивния омунуст нападна Кувейт.Либия беше нападната не от САЩ, а от Франция тя е френска колония и искаше да и се заплаща в злато /вашето злато/.Преписвате много грешно историята...явно малко четете. А Украйна беше нападната от Русия....без НИКАКВА ПРИЧИНА.

41

Анонимен

преди 7 години

Русия стопи лагерите на *** и техните "съветници",затова е това виене и рев на "демократичната свободна преса".Проба на всякакви оръжия.Гейропа гледа уплашено.Санкции ще налага.Ми те *** политици са кат наште пудели.Много приказки, ама като видят дебелия ,къде ше се скрият.Тръмб май няма да си мръдне пръста.