120

Коце Маца

преди 7 години

Аз разреших този проблем още в далечните годиникогато ЗАПАДА обвини този *** Сергей Антоновче е участвувал в покушението на полския папа Йоан-Павел II/според мен поставен на това място с помощта на ЦРУ/ и от тогавапоставям под ПЪЛНО СЪМНЕНИЕ всяка новина /добра или лоша/ изфабрикувана от медиите на Западния свят !?

119

Тъпчо Тъпчев

преди 7 години

Ей тоз Асад е голям диктатор и управлява страната си терористично, нямало демокрация в Сирия, хората са подтискани. *** само едно нещо не моа да схвана , то това Кралство Саудитска Арабия /верен съюзник на САЩ/ е най-демократичната държава сигурно в света. Там няма диктатура, има демокрация и парламент, няма шариатски закони и за виц за кралското семейство не бият камшици в затвора. Ей тоя съвременния свят е много двуличен, ЛИЦЕМЕРЕН, АЛЧЕН И ОТВРАТИТЕЛЕН.

118

Кукловодът

преди 7 години

Изводът отказаното е следният : Ако един държавник иска да запази ресурсите на държавата си за собствени нужди пре това да ги предостави на безценица на западни консорцуми . То той е тиранин и диктатор . Ако може да устоява с годините въпреки натиска на тези западни сили , то той седи на влас заради репресии и насила . Хайде стига бе хора някой вярва ли в тези глупости вече ? Всички вече ви видяхме простотията и некадърноста .

117

Анонимен

преди 7 години

Ако Башар не беше подкрепен от другите рептили, хората в Сирия отдавна да са го премахнали, бащата на Бешар е кръвожаден ционист, можжете сами да прочетете за гентоцида в Хама. В Сирия ако кожеш нещо сррещу Асад, считай се за мъртъв...

116

Анонимен

преди 7 години

Башар е алауи шиа, т.е. сатанист. Сатанистите не искат да има други освен тях, за това избиват местното население, което е главно сунити. След избиването им, Башар ще засели Сирия с Ирански и Афганистански шиити, които ще са верни роби на НСР. Всички бунтовници и други групировки са контролирана опозиция, просто инструменти за извършване на геноциди, тактиката е една и съща навсякъде по света..

115

Анонимен

преди 7 години

До Б. БориловКакво чакаш, бягай се запиши в свободната опозиция, ама първо се разкраси и епилирай добре

114

Анонимен

преди 7 години

До bluesky1 146Защо пак говориш неверни неща? Какъв народ го поддържа? Преди да дойдат руснаците той съвсем беше сдал багажа. Това не го ли знаеш като четеш много? А руснаците дойдоха за да задържат единствената си база извън Русия. При наличието на толкова сунити обаче, никак не е лесна работата им. Случая с Палмира го покозва.

113

Б. Борилов

преди 7 години

Башар-убиеца си спасява кожата. Друг коментар е излишен. А да видим кой ще гласува за него.Ако има избори .

112

bluesky1

преди 7 години

До SpaceX Алауититте са около 10- 12 процента от населението на страната. Освен тях има християни, асирици и язиди и Друзи... Това са около 30 процента от населението на Сирия и всички те са твърдо зад Асад. Сунитите са останалите, но към тях се числят и кюрдите, които имат своя собствена цел в тази война. Арабите сунити са около 60 процента. Абсолютна пропаганда е че сунитите са против Асад. Противници на Асад са радикални сунити, но повечето от сунитите го подкрепят или поне са неутрални!

111

bluesky1

преди 7 години

До SpaceX Не знам дали са минавали през школи в Русия, което към настоящия момент няма абсолютно никакво значение. Ти кажи кой продаде на Саддам химическо оръжие, с което изби хиляди кюрди и го използва срещу иранската армия!!! Не бяха ли приятелчетата ни от САЩ - Буш, Ръмсвелд и Чейни...ДИК Чейни...***...

110

bluesky1

преди 7 години

До 141 Мисля, мисля, освен това чета много и основно не препечатките на днес.бг от т.н. западни медии... Ако Башар Асад нямаше подкрепата на народа си, то никаква помощ от Иран, Русия и Хисбула би го спасила. Що се отнася да жертвите, разрушенията и прокудените то те са последица от отказа на т.н. опозиция да се яви на избори и вземе властта по този единствен легитимен начин. Каква опозиция е това обаче, ал кайда и всякакви спонсорирани от чужбина ислямисти и хиляди чуждестранни джихадисти...028

109

Анонимен

преди 7 години

До bluesky1 140Кой го подкрепя? Тези 400 хиляди дето ги изби или тези милиони дето са в изгнание? Мисли първо преди да пишеш. Не ни обиждай. Подкрепя го Русия, Иран, хисбола и на последък, даже авганистанци които се бият за него, срещу заплащане разбира се.

108

bluesky1

преди 7 години

Асад надживя Обама, Асад е по-легитимен президент от Обама, Меркелица и Оланд взети заедно, защото дори при условията на кръвожадна война сирийския народ показа, че подкрепя президента си...

107

Анонимен

преди 7 години

До до 112 110"" психопата Путин" . За такива обиди така може да те " обидят" предновогодишно, че като нищо ще посрещнеш празниците в някоя ортопедия в неадекватно състояние. "Ето на какво се дължи "високата популярност" на вожда в Русия. Заплахи и репресия на всеки ъгъл.

106

Анонимен

преди 7 години

До до 121 135Първо се научи какво е диктаторска страна и тогава пиши.

105

Анонимен

преди 7 години

До Асад остава 116Асад остава защото е диктатор. Диктаторите никога не си ходят сами. Те остават докато ги изритат или убият.

104

до 121

преди 7 години

това че една страна има висок стандарт не значи че не е диктаторска. САЩ имат огромен стандарт и привличат имигранти, но са диктаторска страна - мешат се в политиката на други държави

103

Анонимен

преди 7 години

До Бойко не Борисов 125Имай преавид че милициите на Асад са толкова корумпирани и гладни че не рядко са продавали оръжия и боеприпаси на бунтовниците.

102

5677

преди 7 години

До EdnaПрезрян, безправен човек

101

Анонимен

преди 7 години

До уточнител 128Дай някой линк или ключова дума с които мога да намеря руски форуми за които говориш.