40

Анонимен

преди 7 години

И ко иши праят тия бе, ще отвърнат като подслушват Меркелката ли? Ба ти наглеците!

39

Анонимен

преди 7 години

Useless, Stupid, Assholes!!!!!

38

for dummies books

преди 7 години

Обама се закани: Ще отвърнем на хакерските атаки на Русия- купих си C# за ***!

37

Биро Мишата

преди 7 години

Запада сън не спи за да си измисли постоянни врагове. Сън не спят. Лицемерие до безкрай. Aз оставам в България!

36

Анонимен

преди 7 години

СБОГОМ, ПРОЩАВАЙ АКО ИМА НЕЩО.

35

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ако иска да НЕ бъде убит или свален да даде билет към гуриите на Шо.рош !

34

US любков

преди 7 години

Не случайно Русия изгради своя GPS система, създаде процесора 'мултиклет", стана дом за Сноудън (дзърнете филмчето за него-бомба е ) ,"недолюбва" творенията на Майкрософт, и електрониката на всяко ново тактическо оръжие там е с ЕМИ защита.Повтарят се времената, когато русите надували бутафорни балистични ракети и лъжели за броя им. Вярвали им...А други вярват,че в Русия не са виждали компютър.Да се готвят братята американци за каменната ера.А тази ера е прекрасна за г-н Обама...

33

Анонимен

преди 7 години

Обама се закани: Ще отвърнем на хакерските атаки на РусияСамо да сляза от палмата, ще видят те

32

Анонимен

преди 7 години

ще кажа само едно;изостанала технологично държва не може да произвежда най- високо технологичната военна техника в света.и то техника която е три класи над съществуващата и НЯМА АНАЛОЗИ.

31

Анонимен

преди 7 години

Ролята на Президента е трудна и скъпоструваща дейнаст . Трябва да умееш приветливо да се усмихваш и когато трябва , да се цупиш .

30

Анонимен

преди 7 години

Горчивата Ябълка трудно се преглъща . Това напомня Библейския мит - Ако Змията я беше дала на когото трябва , а не на Обама . Ако не бе хакерската атака , биха били вечни и безсмъртни .

29

смех

преди 7 години

Западните *** нали постоянно ни убеждават колко изостанала технологично е Русия. И сега изведнъж искат да им повярваме, че тази изостанала Русия, с лекото пробива секретните, информационни системи на най-развитата технологична държава в света. И като последствие от това, може да избере кой да е президента на САЩ. Ами то, ако е така, значи САЩ наистина са се превърнали в бананова държава.

28

Анонимен

преди 7 години

в кадър;отвратителното лице на запада и тероризма

27

ттт

преди 7 години

***!!!

26

Комунист-Идиот

преди 7 години

Щял да отвръща.Тя Хилъри писала през айфона си в *** и пак там чела секретни файлове и това го изнесе техен държавен служител в небезизвестен сайт.И сега когато няма какво да кажат измислиха руски хакери.Да не забравяме и за химическите оръжия в Ирак,терористичната заплаха от Либия,умерената опозиция в Сирия и още многоо много неща.Много са нескопосани горките,как може да си мислят,че в Европа хората са толкова *** колкото в сАщ.

25

До Един българин 34

преди 7 години

Ембаргото НЕ ПАДНА! Трябва повечко да се внимава. ;)

24

Купай Обама

преди 7 години

Има кучешка порада -барак ловджийски

23

Българин

преди 7 години

Що не си траете бе смешници,колкото повече говорите толкова повече се излагате. Бой и е*ане не се връщат не знаете ли? То вашето прилича на това някое хлапе като го напердаши някой по силен и то почва да вика ама ти ще видиш после. Смешници.

22

На крива демокрация

преди 7 години

На крива демокрация - русаки хакери са и виновни!(голям смях като обвиниха че Путин едва ли не е написал лично хакерския код! :):):) )

21

Анонимен

преди 7 години

И наш Плевньо постоянно се заканва. Мене лично повече ме е страх от нашия. Путин също много се страхува и от двамата, но особено от Роската.