84

пенко

преди 7 години

Пропускате Палестина "госпож..." ! Информирам Ви ,че там "гениалните" евреи / с уж неподкрепата на САЩ/ избиха...избиха ...избиват ...не знам колко -стремящи се към СВОБОДА палестинци ...и деца,деца,деца !!! Пропускате Виетнам, Чили, Гренада,Панама ,Сърбия,Либия,Авганистан/ първо въоръжаване на талибаните и после война/ ,Ирак ........ !!!!!Няма място да ви информирам ,колко народи страдат и воюват, като следствие от Британската политика -само няколко: Кюрди,Пакистан-Индия,българи,индианци.......

83

123

преди 7 години

може и нещата в Алепо да са точно така ,както са описани в статията.На мен ми е интересно,дали в Мосул е по-различна ситуацията и защо няма почти никаква информация за това което се случва там.

82

пери

преди 7 години

Общото е, че ООН не направиха нищо в нито един от случаите. Следователно, полза от тях няма никаква и парите, които отиват в тия организации са грешни. Така че трябва да се закрият. както и всички комисии и служби в защита на това и онова, които само смучат пари от някъде и нищо реално не вършат.

81

Анонимен

преди 7 години

Снимката е безсрамна пропаганда с къси крака,хората протягат ръце за храна,която им се раздава от руски войници,само малко е "резната"

80

Анонимен

преди 7 години

"Никога повече"е мотото на ционистката терористична групировка Еврейска лига за защита"и особено популяризирано от ционисткия терорист Меир Кахане.Леле каква МЪКА гони слугите на антихриста,защото наемните им терористи главорези и канибали са прогонвани от Сирия,която искат да разрушат.Статията е най-патетичната соната на лъжата,двуличието и безсрамието ,концлагер Газа естествено"пропуснат",това е КОНДИЦИРАНЕ за планираните промени в оон,които отдавна се мътят,а оон както знаем е окултна организация.

79

bahur

преди 7 години

така наречения "Европейски" Парламент прие резолюция осъждаща Източното Православие - не Ислямът а Източното Православие !!!

78

bahur

преди 7 години

малко уважение към жените и децата убити в името на еврейските печалби в тази разпалена от Уол Стреет война !

77

Анонимен

преди 7 години

"Клането в Ми Лай е военно престъпление, извършено на 16 март 1968 г. от части на американската армия по време на Виетнамската война. Тогава американски войници избиват между 347 и 504 цивилни жители от селцата Ми Лай и Ми Кхе, община Сонг Ми, провинция Куанг Нгай, Южен Виетнам. Повечето от жертвите са жени и деца, преди да бъдат убити, някои от тях са били изнасилени, малтретирани, бити, измъчвани и осакатени. Гаври са извършени и с мъртвите тела, някои от които са били осакатявани."Wikipedia

76

Анонимен

преди 7 години

Абе що ви беше нужна толкова дълга статия. Просто призовете да върнат Алепо на Ислямска държава. Хем по-кратко, хем по-ясно какво точно искате.

75

Анонимен

преди 7 години

Ако Алепо беше останало в ръцете на ислямистите по-добре ли щеше да бъде. Само защото новините нямаше да излизат от там и щяхме да виждаме зверствата на Ислямска държава контролирано, само когато пожелаят да ни покажат някое видео с рязане на глави и вадене и ядене на сърца. Чак не вярвам на очите си когато виждам да осъждат, че един град е изтръгнат от контрола на Ислямска държава. Такъв рев чак звучи нелепо.

74

Анонимен

преди 7 години

И защо пропуснахте Виетнам, Хирошима и Нагасаки, Ирак, Либия...

73

Анонимен

преди 7 години

Когато си убивал и рязал глави, няма как да очакваш да умреш от старост!

72

Анонимен

преди 7 години

74 И в Алепо не остана никой . Нещо да ти светва

71

Анонимен

преди 7 години

Казаха , че ще ги изтрият от лицето на земята потурнаците и ги пратиха при девиците. Алепо вече е ОСВОБОДЕН от плъховете. Даже писаха че са хванали и оня умерения който зала 11 годишното ливанче . Само добри новини .

70

Анонимен

преди 7 години

Tazi propaganda moje da trogne nqkoq zabludena domakinq v Angliq,no ne i horata koito mislqt s glavata si.Ne vi li e sram da zashtitavate primitivni glavorezi samo,zashtoto taka vi zapovqdvat nachalnicite? Nqma umereni buntovnici,boici,partizani! Ima otvratitelni teroristi glavorezi napravlqvani ot USA, Saudi Arabiq,Qatar prateni tam da svalqt A sad, zashtoto Im precheshe.

69

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Вова!

68

Анонимен

преди 7 години

70 Има има има сателитен , бъди спокоен

67

Той

преди 7 години

68 Прав си Дамур , клането на ливански християни в Дамур Близки имена и за това

66

юбералес

преди 7 години

Съмнявам се в обсаден от месеци град да има интернет за обсадените. Тези призиви по соцмрежите ще да са от другаде. А сълзлива статия за араби избиващи се помежду си няма да ме трогне.

65

Анонимен

преди 7 години

Касапина Асад и психопата Путин са военнопрестъпници и след година ще бъдат съдени за геноцид над сирийския народ. А русофилите ще гледат и ще се гърчат!