55

онбашията

преди 7 години

хаирлия да е, и нека това послужи за урок на всички дето решат да скачат на площадите за демокрация. който не го кефи "статуквото", прави организация, преврат, и взема властта (ако успее) без да съсипва държавата, така както направи пиночет, и както направиха много други. всички държави които смениха властта след скачане по площадите го налапаха много голям и много четвъртит, защото то хубаво да смъкнеш властта, ама после?

54

|V|art!n

преди 7 години

Много глупаво мнение за Палмира. Палмира е малък град, който може да бъде превзет за един следобед, а Алепо е огромен град. Изключително *** си, приятел.

53

един там

преди 7 години

Асад е ЗАКОННО ИЗБРАНИЯТ президент на Сирия. В момента той се бори за свободата и суверенитета на държавата си. С чужда помощ разбира се. Сам не би успял да се справи с цялата орда от финансирани, обучени, въоръжени и закриляни от щатите главорези, които упорито, платените медии наричат "опозиция"...

52

статията накратко:

преди 7 години

лошите руснаци избиват добрите джихадисти ахахахаххаха

51

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Има ли война, където е Русия - там е победата. Запомнете го от мен това !А, Асад е един умен и светски настроен човек и беше превърнал Сирия в прилична светска държава.Лошото , че България пак е на страната на булката, ама то с външни министри като къдравата Сю и президент като Чехлю *** какво друго да се очаква ? ...

50

Анонимен

преди 7 години

IRAN I ASAD S pomoshtta na rusnacite izbivat siriyskite arabi suniti razberete go ,voynata e za zavladqvane na teritorii ot shiitite o0t IRAN PREZ IRAK I SIRIA i izlaz na sredizemno more,i islqmistite sa s tqh

49

Черна Минджа

преди 7 години

Аууу. Колко зъл е Асад. Че и за капак печели. Умерените джихадисти ще го отнесат умерено по руски. Много Калибри и Солнцепеци ги чакат

48

Каламбуров

преди 7 години

Само да не стане като с Палмира, след няой и друг ден да кажат алепо пак е на даеш. Предполагам никой от вас няма да бъде изненадан.

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44"Безмислени" са за такива дето нямат мозък да мисли!!!!!

46

Анонимен

преди 7 години

Със заминаването на Обама, ИД губи позиции ежеминутно. Всякакви американски *** по Европа се чудят къде да се крият и как да лъжат. Как да си извъртят г*за към новия президент, след като 5-10 години са ставали за смях? Това е трудна задача. Тръмп ще се сближи с Русия, какво ще правят американските клакьори? Какво ще прави ИД без подкрепата на ЦРУ, САЩ и слугите им? Такива като Плевнелиев и Митов никога повече няма да се покажат. И слава Богу.

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55Прав си баце, на овцете им требе овчар с дебела гега да ги държи у пътя, че много се пилеят иначе като заблудени овце.

44

Анонимен

преди 7 години

Ако и ние имахме Башар Асад у нас, щяхме да сме добре! Но ние имаме Бойко Борисов вместо Асад. Това е разликата!

43

Анонимен

преди 7 години

Да го взема. Негов си е. На Сирия проблема и е, че където боцнеш излиза нефт. Е това не могат да го понесат краварите. Да има толкова нефт и да не им дава да си го ползват както им харесва на тях. И започнаха да я "демократизират" както на тях им харесва. Ама Асад се оказа костелив орех. Не като нашите , готови да продадат държавата за жълти стотинки.

42

Каламбуров

преди 7 години

Статията е написана така сякаш града е превзет, а то всъщност се очаква скоро да стане, макар и да не е сигурно точно кога. Нищо важното е бойния дух на другарете тук да се повдигне.

41

Анонимен

преди 7 години

Асад е най-големият! Браво, Башар, мачкай ***!

40

Анонимен

преди 7 години

След тази статия и другата статия с последното сбогом от Алепо чак да ти стане жал за ИД. Горките джихадя, те завзеха Сирия, клаха гориха и вариха населението с добри намерения, но светският "режим" на "диктатора" Асад взе, че им прецака рая.

39

RUSSIA the best

преди 7 години

58 - Няма защо да крещиш , клавиатурата ти има бутон " Caps lock " . Нямам спомен Путин да се е крил. Няма и за какво. Не минава и ден без любимия ти сайт да публикува него изказване . Според теб така ли се държи човек , който се крие ?

38

Анонимен

преди 7 години

ИД беше проект на Турция и САЩ, за да източва без пари петрола на Ирак и Сирия и да трепе кюрдите.

37

Анонимен

преди 7 години

Асад е мъж на годината

36

Анонимен

преди 7 години

До RUSSIA the bestЕ КАК ДА Я ВЗЕМАТ САЩ КАТО ПЪРДУТЪН ЗАПЛАШИ Я ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ АКО СЕ НАМЕСЯТ СРЕЩУ НЕГО В СИРИЯ :) ПУТЪН Е СТРАХЛИВ И ПРОТИВЕН !! СКРИ СЕ КАТО МИШКА СЛЕД УБИЙСТВОТО НА НЕМЦОВ!!!!!