75

zaw12929

преди 7 години

Сирия вероятно я чакат трудни времена за известно време напред заради множеството въоръжени групировки, вероятността от продължителна чуждестранна намеса през пропускливите граници и травмата и гнева, изпитвани от голяма част от населението. Много хора очакват продължаване на бунта, което на свой ред ще е в подкрепа на твърдението на Асад, че той трябва да бъде приет като партньор в международната борба срещу "тероризма". и даже главен борец- доказа го

74

шипка

преди 7 години

Слава на Русия-даде отпор на главорезите от ислямска държава!

73

Анонимен

преди 7 години

Накрая исил ще вземе и алепо и дамаск а и латакиа

72

пенко

преди 7 години

На пишещите такива статии ,ще дам една информация: - БААС ! През 1976г. в гр. София се проведе "празнично " събрание на сирийски студенти ,на което привърженици и противници на БААС се изпоклаха помежду си !?! Няма да ви кажа, какво е БААС /*** журналистическа ***/! Асад бил низвергнат... -но от "запада"...защото не е тяхното човече! Асад не казва : "Запад акбар...акбар запада!!!" И на края ..."МАЙНАТА ИМ НА РЕЛИГИИТЕ И НА ВАС ...!!!"

71

Санта

преди 7 години

Едно разбрахме, този сайт а вероятно и телевизията свързана с него, подкрепят джихадистката кауза, разпространявайки пропагандата й.

70

Тео

преди 7 години

Както винаги, твърде йезуитски написано. Твърдението, че през 2013 година Асад е използвал химическо оръжие се изтъква като факт априори. А дори и ООН се въздържа да обвини която и да е от враждуващите страни. САЩ а-ха затрият Сирия по начин, подобен на Ирак и слава Богу Асад склони да унищожи химическите си оръжия. Ако не беше го направил сърцеядците щяха да вилнеят и в неговата страна. А както винаги, нито САЩ, нито Европа щяха да са виновни.

69

Щирлиц

преди 7 години

Кажете нещо за нашата подкрепа към "бунтовниците".все пак с оръжие Наше производство се "сражават геройски".

68

Алекс

преди 7 години

То май стана най-голямата руина в Сирия ама нейсе...

67

м..да

преди 7 години

Кога Асад е използвал химическо оръжие,защо пишете глупости и пускате лъжи на килограм?.Цял свят разбра ,че ислямистите използваха такова оръжие,както ,че и САЩ ги въоражаваше и им изпращаше военни инструктори.Ако народа не стоеше зад Асад,от него до сега нямаше да е останало нищо.Войната в Сирия беше подпалена отвън и дай боже да свърши скоро.Добре ,че Русия се намеси.

66

Анонимен

преди 7 години

До zaw12929Тръмп ще сложи на място подръжника на тероризма асад

65

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 години

СКОРО ИЗРАЕЛ ЩЕ ПРЕЛОМИ НА АСАД ВРАТЛЕТО.

64

Българин

преди 7 години

Русия успя да спаси една нация от американската политика "разделяй и владей". Краят на хегемонията на САЩ е близо.

63

9К51

преди 7 години

Ало, хайде стига с тези локуми "умерена опозиция"... по-точно бандитите подкрепяни от запада обстрелваха със самоделни ракети "адски огън" Алепо и избиха стотици цивилни! Откровена лъжа е написаното, че "разполагали с леки оръжия"... противотанковия комплекс BGM-71 TOW, леко оръжие ли е или танкове Т-72, БМП-та, БТР-ри, РПГ-та и т.н. Хората в Алепо сега ликуват, но нашите телевизии крият тези факти /да не се обиди чичо Сам/ добре че е интернет да се види истината!

62

Анонимен

преди 7 години

До Ало-о-о80Мда, като например Ирак и Либия.... Не са мърдали от там руснаците.

61

Ало-о-о

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА ! Има ли война Русия винаги е там , да не изпусне далаверата.

60

Я па тия

преди 7 години

Обаче яко се оляха!Да подкрепят "умерените и неумерени" главорези го разбирам-след като официалната позиция на САЩ и слугите им е такава!Обаче неистовата им радост от успехи на ИД излиза извън всякаква мярка!Сами си вредят с тая работа,ама толкова са заслепени,че не го забелязват.Ама нека го правят-поне се разкриват кои са и какви,ще го запомним за по-нататък.

59

Хех

преди 7 години

Най- лошото е, че сега руснаците и сирийската армия ще изловят някаква част от тези бандити, но много от тях ще успеят все пак да избягат и ще се домъкнат при нас. И нашето "правителство" под инструкциите на баба си ще ги настани, ще ги храни, ще ги лекува и облича, докато не решат пак да започнат да взривяват и да режат глави. Защо боже господи баща ми с 44г. трудов стаж взема пенсия 235лв. а тия извeрги гълтат по 1100лв.? Това наше "правителство" как я мисли тази работа?

58

zaw12929

преди 7 години

Спрете с *** коментари и лъжи Асад е стопанина на държавата Сирия и дано Тръмп сложи на место- и българските поддръжници на тероризма: затвор, загуба на властови позиции, даже и на 4-тата власт...

57

хахахахаахаааааааа..

преди 7 години

До Анонимен Касапина 68мечти....мечти.....мечти......

56

Анонимен

преди 7 години

ЕЛКИ,НИ ГЛУПОСТИ