150

PD

преди 7 години

Неприемливото в цялата ситуация е, подмолното забъркване на Българина, в отнемане на човешки животи, от човеконенавистни, несвободолюбиви нехора. И идеята, че това е просто бизнес, заедно с преносителите и, ще бъде пометена, от реакцията на свободолюбивия и достоен български ДУХЪ. И това е необратимо, както и, че дори след най дългата нощ, пак иде заран.

149

Анонимен

преди 7 години

Голям рев за няколко сандъка с бг-боеприпаси. Проруската сгaн що не реве за унищожения от израелската авиация преди седмица склад в Дамаск с руски ракети предназначени за Хизбулла?

148

Ала-Бала

преди 7 години

Нали разбирате сега защо Реформаторския блок не иска да напусне властта. Нали спомняте инцидента за със загиналите при изпитване на тези ракети преди 1 година на полигон в България. Когато участваш в разрушаването на страните от Близкия Изток, нямаш основание да се оплакваш от прогонените от там. Няма двоен морал, моралът е един същ навсякъде. Войната си е война.

147

КОМЕНТАР !?)

преди 7 години

Как може някой да слага минуси на човека с коментар 160 парите от глобите да влизатв БГ бюджет? Явно тези които слагат минуси не са българи!

146

Анонимен

преди 7 години

Туй не са терористи, а умерена опозиция. Нашите хора, демек. По приятелски сме им услужили с оръжие.

145

БГ над всичко

преди 7 години

До Анонимен 157Брагодаря, спестихте ми писане. Абе, вместо да защитават страната, някои тук пръскат слюнки от бяс, че 0,01 процент от оръжието в Сирия било произведено в БГ. А че това е дало поминък на десетки хиляди семейства, че в страната са влезли милиони, не ги интересува. Съжалявам, нито ние сме измислили войната, нито сме я разпалили, просто играем по правилата на големите, вкл. и любимата им Россия. Това ми напомня за онова прословуто на Костов- Ами, ако наистина са виновни?!

144

П.Петров

преди 7 години

Е къде, къде по хуманно е да се бомбандира като SAA и руснаците със запалителни бомби. Те преди да гръмнат молят цивилните да се отдалечат, а джихадистите да дойдат по-близо. Дебелия за колко ли ни е продал на Джуджето ?Да се работи за Дебелия е интелектуална проститу.ция !

143

Анонимен

преди 7 години

а само български журналисти ли бяха из подземията или имаше и савецки?

142

Анонимен

преди 7 години

България е виновна защото при продажба на оръжие трябва да се подписва клауза към договора че оръжието няма да бъде предавано, препродавано или дарявано на терористични групировки. При наличие на неоспорими доказателства че оръжието е в ръцете на терористи глоба троен размер обема на поръчката и разгласяване на фирмата купувач като НЕНАДЕЖДНА (ТЕРОРИСТИЧНА) в търговските регистри! Парите влизат в ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ - за пенсии , детски, безплатни лекарства и т. н. !

141

Анонимен

преди 7 години

В една от изоставените къщи открихме таен склад за оръжие на джихадистите. На три метра под земята намерихме десетки сандъци със снаряди, на които като производител е посочен българският оръжеен завод ВМЗ-СопотБраво на храбрите български журналисти! Като истински Индиана Джоунс се промъкват из подземията на Алепо и откриват всичко, което е трябвало да открият :))))

140

Иван Пешев

преди 7 години

Американците ни взеха пазарите , ние почти не продаваме директно , те идват и го изкупуват от тук и после си го носят на ислямистите, така е казал големия брат ние нямаме избор. Отивайте пред американското посолство да им търсите сметка.

139

Анонимен

преди 7 години

Да част от оръжието в тази война е българско, една малка част трябва да кажем, освен това оръжието е изнесено при спазване на всички международни норми, което е осигурило поминък на доста хора тук в България. Разбира се това не пречи да се разследва, кой и защо е извършил реекспорт за страна, в кочто е забранено да се изнася оръжие. Та така, в случая производителите, а и износителите от България нямат нарушения.

138

Жоро

преди 7 години

Има една много хубава статия във a-specto точно за актуалният пазар на Българските оръжия. Основно се купуват от Американски фирми. От там нататък ясно...

137

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 153А били могло това да има ли нещо общо с взрива в Хитрино или прекалявам?възможно е - проруската сгaн е способна на всичко.

136

Шоп

преди 7 години

До Алепо паднаРадвате се за свалените руски вертолети и загиналите медицински сестри?------Да, най-много се радвам на руските "+груз 200+".А ти като гледаш репортажа с планините сринат от рузката авиация бетон, радваш ли се?На мигрантите, избягали от рузките бомбардировки, радваш ли се?На единия милиард, с който им платихме коледната трапеза, радваш ли се?

135

Анонимен

преди 7 години

А били могло това да има ли нещо общо с взрива в Хитрино или прекалявам?

134

Анонимен

преди 7 години

донякъде да , но "братска" Русия си опече питката с доста по сериозни поръчки от страна на Асад за доста по-скъпи оръжия и техника , а нашите се ограничават само с амуниции. Нали не мислите че това , което прави Рашъ в Сирия е безплатно? Когато подмирише на газ и петрол и се появяват САЩ , а вече и Русия и местните играчи Турция и Саудитска Арабия . В случая Русия продава оръжие и защитава интересите си от конкуренцията на евентуален катарски газопровод , който би намалил влиянието и в Европа

133

Анонимен

преди 7 години

ДА така е като слушаме американците! Те излизат чисти защото пращат техни фирми да купуват от наши фирми оръжие и го дават в ръцете на терористите! И после американците ни лук яли ни лук мирисали ама мола ви се не сме ние как може да си помислите това. Там има българи които воюват с терористите и са искали да убият други българи журналисти. Ей така ще бъде докато не изгоним американския посланик от България и го обявим за персона НОН-ГРАТА! Американското посолство ще я направим дом за стари хора

132

Анонимен

преди 7 години

а кога в Сопот стачкуваха работниците преди 10-15 г. че са гладни и нямат работа вие къде бяхте филантропи.

131

мислещ

преди 7 години

Аз мисля че оръжието е руско и понеже и те пишат като нас журналистите са се объркали те също имат такива имена Иванов,Димитрова бях чул от някой че град имат Лясковец малък е но имат.А може и тези които са казали тези неша да са руски агенти не съм толкова сигурен но си мисля че е така