9

shrek

преди 7 години

Не стига че е некадърен, ами е и нагъл *** бездарен!

8

Анонимен

преди 7 години

Аз се питам на тоя подсмърчащ чемер, защо такива ихтибари му направиха?! Догодина и Васка Азиса и Пепа Синята прашka на Нобел!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Свещена простота/ простотия!!!

6

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

следващата нобелова награда за мир освен да е за миро от каризма а? а? а?

5

Анонимен

преди 7 години

До Гарчо1. В завещанието си евреина Алфред Нобел изрично е отбелязъл че наградите ще се раздават на други само ако няма ШПО бодящи евреи 2. В Шведската АКАДЕМИЯ СЕДЯТ 90% евреи 3. Роберт Цимерман вече има музикална. награда тя е също шведска и Дилън еше първия който я получи Казва се Пулър Мюзик прайс от ШЕФАСтикан Андерсон от АББА

4

Анонимен

преди 7 години

Следващия нобел за литература сигурно ще връчат на някоя балерина, а тя ще се чуди дали балетът е литература, *** щом са й връчили нобелова награда, значи е.

3

Анонимен

преди 7 години

До Литература ли са пес - той беше млад, когато връстниците му, а и по млади от него умираха във виетнам, и пишеше и пееше против войната,! не една и две негови песни се пеят и до днес и съм сигурен че ти харесват, а иначе и чалгата доказва, че литерарурата се пее, чалгарите пеят с идолите си дори и запетайките!

2

гарчо

преди 7 години

поредният евреин, не бе, не че не го харесвам, дори щях да да се изненадам повече, ако беше взел неква музикална награда.

1

Nadia Nikolova

преди 7 години

Гениален е!Ето това е истинска музика за ценители!