17

Сладура

преди 7 години

До алфа мъжкарМъж, който си прави сам реклама колко е мъжкар... не, благодаря...пълен въздух под налягане си ти ;D

16

Анонимен

преди 7 години

педерче. заради такива като него ме е яд, че махнаха казармата

15

Анонимен

преди 7 години

Очевидно в тази държава просперират главно тарикатите, коети се надлъгват един с друг и с държавата, а държавата се управлява от най-големите.Браво на момчето - намерило е начин да използва физическата си красота и работи упорито, за да успее в професията си. За да уважаваш труда и успеха на другите, първо трябва да уважаваш себе си.

14

Анонимен

преди 7 години

Питат го как му минава деня, той разправя за изгреви от Пекин...

13

Анонимен

преди 7 години

Май, май сме минали под дъгата.

12

Анонимен

преди 7 години

поредния женчо, това е толкова грозно колкото мъжествена жена...

11

Джъстин Бийбър

преди 7 години

Завиждате му, защото изглежда добре, *** се добре, водят го насам-натам и му дават парички. Всеки един от вас тайно иска да е като него, само дето докато се наливате с бира и муате цаца нищо по-различно от панелката в Люлин няма да видите.

10

Анонимен

преди 7 години

Гей ?!!!?! Браво истински европеец

9

до 12 Гошу

преди 7 години

Гошка, а кое за теб е върха на мъжкарството, да си въртиш и кълчиш задните части на подиум ли? За жена ок, но за мъж - направо бих повърнал.

8

Гошу

преди 7 години

До VarnaАми не може пък цял свят да сме селяци и да копаме по цял ден с мотиките като теб :) Трябва да има разнообразие, за да е интересен живота, ама теб това едва ли те вълнува. Такива като теб искат всички да са еднакви, да вършат еднакво гадна работа и да се намаат с ракия и пържоли всяка вечер. Е това е за вас върха на сладоледа и мъжкарството :)

7

Кристиано Роналдо

преди 7 години

Много е сладко и изнежено момчето, мисля да зарежа Бадр Хари и да се оженя за този сладур!

6

алфа мъжкар

преди 7 години

хаха всички викате сладък, сладък, само че нали се сещате че това за мъж не е много добре :D англоговорящите си имат една дума handsome която изключва сладък и представлява всичко положително за един мъж - алфа мъжкар, силен като бик, великодушен, щедър, луда глава, избухлив, да имат респект всички от него и т.н. а сладък означава шмaткa :D

5

До по-долу мъжагите

преди 7 години

100 килограмовите панелни мъжаги с корем направен от картофи и бира не им харесва момчето, все пак са коренно различни за това е нормално изпитват злоба, ама жена им с големия мустак като им врътне едно фелацио ще са доволни тези големи мъжаги !

4

Гюро мазния

преди 7 години

Познавам го момчето много е сладко

3

Фют

преди 7 години

Много е сладък. Нацепените батки пасти да ядат

2

Varna

преди 7 години

Аз ще му дам на него една супер мотика.Мама му и свят скапан.Върти гъзъ на някакъв подиум и му плащат за това.Боже,Аллах,Буда ли си,ама е крайно време да си прибереш вересиите от тази Земя.То па аз съм Атеист :).Да се надяваме някой извънземни да дойдат и да си го приберат за Анаlни експерименти ^^

1

Момо

преди 7 години

Ъ?!